/Bucuresti/Magazin de biciclete

StoneFeet - Sport Shop

Bulevardul Dacia nr.114, București 030167, România

StoneFeet - Sport Shop
Magazin de biciclete
4.6
99 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4V7+XF București, România
+40 770 310 406
stonefeet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–19
Marți: 11–19
Mirecuri: 11–19
Joi: 11–19
Vineri: 11–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Matei
Cristian Matei2 ani în urmă
Nu recomand!
Am avut o problema de service/garantie cu o bicicleta cumparata de la ei si a trecut jumatate de an fara a fi rezolvata.
Evitati!
David
David2 ani în urmă
Cred ca e bike shopul din bucuresti care e cel mai serios si plin de profesionalism din toate punctele de vedere: de la customer service pana la calitatea serviciilor de reparat biciclete.
Ene Veber Raluca
Ene Veber Raluca2 ani în urmă
Multumita de sfaturile primite in magazin, de rabdarea de care au dat dovada cu mine pana m-am decis, de suportul telefonic oferit, promtitudine in livrare si produse de calitate. Voi reveni cu siguranta. Acum ma bucur de produsele alese - un MTB Cannondale trail 5, pantofi de alergare OnCloud cloudflow si OnCloud cloudswift.
Andrei Danilov
Andrei Danilov2 ani în urmă
Recomand cu incredere Stonefeet ❤👍 Cautam o anume marca de biciclete care inca nu era pe stock si au fost unicii care mi-au oferit un termen de livrare si au avut grija de comanda cu profesionalism. Si am dat mesaje si sunete la multi, credeti-ma. Ambele biciclete mi-au fost livrate la timp, in termenul mentionat, cu grija si amabilitate la cel mai inalt nivel. Suntem foarte multumiti de biciclete si serviciul prestat si ii vom recomanda de fiecare data cand vom avea ocazia. Cu siguranta mai revin la ei 😁👍
Razvan Contescu
Razvan Contescu5 ani în urmă
Recomand! Un magazin super ok. Personalul e de nota 10, te ajută cu orice informație ai nevoie.
Produsele sunt de calitate, branduri cunoscute și de încredere. Dacă cumva nu găsiți ceva expus în magazin, încercați pe site, acolo gama e mult mai largă.
Vlad Lapadat
Vlad Lapadat2 ani în urmă
Am căutat ulei pentru lower furca și nu am prea găsit pe nicăieri în București pe stop. La stonefeet am găsit. Au fost foarte amabili băieții de la magazin.
George Radu
George Radu2 ani în urmă
Un magazin de la care am cumpărat mereu cu plăcere. Au produse de la firme pe care nu le-am găsit prin alte magazine de profil, ceea ce este foarte fain.
Robert
Robert2 ani în urmă
Livrare a doua zi, totul a fost perfect.
Locații recomandate