/Calarasi/Spital

Spital în Calarasi

Un spital este o instituție în care se oferă îngrijiri sau în care un personal mai calificat se poate ocupa de persoanele bolnave sau de victimele unor traumatisme prea complexe pentru a fi tratate acasă sau la cabinetul unui medic.

Cei care lucrează la un spital sunt profesioniști dedicați care vin în ajutorul persoanelor a căror sănătate este în pericol. Oferă cele mai bune îngrijiri sau servicii pentru ca toți bolnavii să se simtă mai bine sau ca persoanele în pericol să aibă o mai bună situație.

Munca depusă aici este mereu o muncă în echipă și de relații umane, uneori depunând împreună eforturi uriașe pentru a se salva vieți. Aparatele sunt cele mai performante, condițiile cele mai bune și personalul este extrem de amabil.

Călărași este un județ din România situat în Muntenia. Reședința de județ este Călărași.

Județul Călărași face parte din Bărăgan, partea orientală a Câmpiei Valahice care se întinde de-a lungul malului de nord al Dunării, limita meridională a județului. Județul este mărginit la vest de județele Giurgiu și Ilfov, la nord de județul Ialomița și la est de județul Constanța.

Rețeaua hidrografică este compusă din 2 bazine hidrografice, bazinul Dunării și al Argeșului și dintr-un subbazin, cel ma Moștișei. Clima este temperat continentală cu un regim omogen, caracterizat prin veri calde și ierni extrem de reci principala bogăție a județului Călărași o constituie terenurile agricole.