/Calarasi/Spital

Spitalul Municipal Oltenița

Strada Argeșului 134, Oltenița 915400, România

Spitalul Municipal Oltenița
Spital
3
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3JJM+3G Oltenița, România
+40 242 515 931
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Laura Vlad
Laura Vlad2 ani în urmă
As dori ca în spital sa fie și ortopedie pt copi.
Magda Radu
Magda Radu2 ani în urmă
Pe data de 2 august 2021, tatal meu, Deaconescu Eleodor, s-a prezentat la camera de garda Spital Oltenita cu o durere puternica de cap, dupa ce statuse toata ziua in soare. Le-a declarat ca, crede ca a facut insolatie, dar durerea de cap nu cedase cu antinevralgic, nu cedase cu kietonal, nu cedase cu nici o pastila din casa. El era agitat si confuz, isi amintea de acum 20 de ani, dar nu-si amintea ce facuse acum 5 minute. I-au bagat pe vena o perfuzie si l-au trimis acasa chipurile mai bine. 3 zile mai tarziu, medicul de familie l-a controlat si i-a luat tensiunea si l-a trimis acasa cu tratament de hipertensiune, urmand sa revina la control intr-o saptamana, fiindca de acolo probabil se trageau simptomele . Peste alte 2 zile a ajuns la Oltenita sora mea cu nepotul, in vacanta la bunici. L-a gasit pe tata cu fata umflata, deformata de-a dreptul pe partea stanga, plecand la sifoane, dar intorcandu-se la masina sora-mii fiindca uitase unde trebuie sa mearga. Luni dimineata, pe data de 9, l-am adus de urgenta la Spitalul Floreasca, unde, in aprox 90 min de la sosire, a fost internat si cu diagnosticul pus: Accident Vascular Celebral instaurat deja de o saptamana ( in ziua cand fusese trimis acasa fara Computer Tomograf de catre Spitalul din Oltenita). A fost externat astazi sub tratament medicamentos, cu prognostic destul de rezervat in ceea ce priveste recuperarea totala vreodata, ( deoarece AVC-ul poate fi recuperat doar daca te prezinti la spital in aprox 4 ore de la debutul simptomelor), si cu probabilitate mare de a mai face inca un AVC, care i-ar putea fi fatal. Deci omul, de buna credinta, s-a prezentat la spital la cateva ore de la inceperea durerii de cap, dar a fost intampinat de un sistem corupt, incompetent, nepasator....evitati pe cat posibil acest spital care lasa oamenii sa moara!!!
Vio Ele
Vio Ele4 ani în urmă
Nu înțeleg de ce trebuie sa se plătească 50 lei consultația la urgente! Soțul meu are gripa și din cauza banilor nici nu putem pleca la spital!
Alina Mirea
Alina Mirea5 ani în urmă
FUGITI CAT VA TIN PICIOARELE de acest spital .
Acum 3 saptamani tatal meu (51 ani)a decedat din vina lor .(imi pare rau ca nu am facut demersuri, acum este prea tarziu).
Avea probleme grave de sănătate , fusese internat la Spitalul Fundeni ,unde acolo a stat 3 zile în comă ,îngrijit corespunzător,oxigen ,terapie intensivă, etc.si a revenit si era pe picioarele lui.
Într-una din seri ii s.a făcut rău si a sunat la salvare ,au ajuns la spital si Doamna dr.(O sa va scriu si numele ei zilele următoare cand o sa l aflu exact)a inceput sa tipe la mama mea"de ce mai chinuiți doamna omul prin spitale ?!ca oricum o sa moară ".
Da,si asa a fost la nici 24 h de la internare, tatăl meu a murit ,l au lăsat să moară fără oxigen,era deconectat de la aparatul de oxigen, l au ajutat sa moara.
Ma rog la Dumnezeu sa plateasca pentru asta ,au si ei părinți, copii.sa simtă si ei ce insemna durere.
RUȘINE SA VA FIE !!!!!
Ionut alexandru
Ionut alexandru7 ani în urmă
Pacat ca in acest Spital, isi face veacul si o anume "Dr. Cecilia Cotea, Medic primar Neurologie pediatrică", care tipa si zbiara ca si cum se adreseaza unor animale, nu oameni. O sa revin la Spitalul Oltenita, si cu o plangere la adresa "doamnei" Doctor.
Mama mea a fost data afara de dansa (avand programare) si ca sa o citez pe "doamna" Doctor "PLEACA DE AICI, SI SA NU TE MAI INTORCI" mama mea avand programare pentru bunica care este paralizata la pat, cu accident vascular cerebral si lunar este nevoie sa primeasca reteta de la "doamna" Dr. Cecilia Cotea.
Sanatate, va doresc !
Electro Instal Constantin
Electro Instal Constantin2 ani în urmă
Cea mai mare mizerie de spital ! Au fost inghitite miliarde intregi, dar bani au fost gestionati foarte prost si au ajuns prin buzunarele la toti hoti din spital si primarie.
Sau executat numai lucrari de proasta calitate pentru ca asa este la noi, cumparam materiale de proasta calitate si in acte au preturi de 10 ori mai mari..
Nu mai vorbim de mizerie si tot felu de gandaci, apa lipsa in bai si multe alte probleme grave.. Asta este sistemul medical din România care este platit din bani tuturor contriboabilor. Personal indolent si care asteapta sa ii fie indesati bani in buzunare.
In aceste condiții poti veni cu o boala si sa pleci cu 10 acasa, asta daca mai apuci sa pleci..
Realitatea in 2022 !!!
Tarca Gabriel
Tarca Gabriel2 ani în urmă
Pentru municipiul Oltenita este ok dar speram ca pe viitor sa avem mult mai multe specialitati si doctori profesionisti de la Bucuresti cu experienta vasta in medicina si cu personal de calitate ... oricum spitalul pare ca a evoluat in ultima vreme si asta este un lucru bun
Valentina Decu
Valentina Decu2 ani în urmă
Personal profesionist, foarte amabil. Conditii destul de bune. Promptitudunea este o caracteristica generala.
Locații recomandate