/Calarasi/Spital

Spitalul Județean Călărași

Strada Eroilor 1-3, Călărași 910071, România

Spitalul Județean Călărași
Spital
2.7
60 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58RG+VV Călărași, România
+40 242 314 472
spitaluljudeteancalarasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–15
Marți: 7–15
Mirecuri: 7–15
Joi: 7–15
Vineri: 7–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Viorica Dumitrescu
Viorica Dumitrescu2 ani în urmă
Doresc sa aduc multumiri in mod public, din suflet, echipei medicale conduse de dl. dr. chirurg Stoica Lucian
( inclusi dl.dr Chavdar Kumanov si asistentii de la ATI) din cadrul Spitalului de Urgenta Calarasi, care au efectuat o operatie extrem de dificila mamei mele, internata in stare critica la inceputul acestei luni.
Desi am solicitat ambulanta intr-o zi de duminica, la UPU a SJU Calarasi i s-au efectuat mamei toate investigatiile necesare: analize medicale, radiografii, examen tomograf...
Pe tot parcursul internarii mamei, medicul curant( dl. dr. Stoica) precum si medicii de garda si asistentii de la sectia Chirurgie generala au dat dovada de un inalt profesionalism aplicand mamei (in varsta de 83 ani) terapii extreme ( transfuzii de sange, transfuzii cu plasma, perfuzii cu aminoacizi) care i-au salvat viata.
RESPECT si RECUNOSTINTA pentru acesti oameni minunati!
RESPECT, domnule doctor Stoica, pentru profesionalismul, implicarea si daruirea dumneavoastra!
Dumnezeu v-a pus har in maini si va este alaturi la orice interventie!
Dragi prieteni, se intampla asa ceva si in spitalele din Romania.
Veronica puscasu
Veronica puscasu2 ani în urmă
Am înțeles ca personalul medical este epuizat din cauza pandemiei, dar sa nu ai măcar O URMĂ DE EMPATIE FAȚĂ DE FAMILIA PACIENTULUI este INUMAN.Sa anunțe decesul ASISTENTA MEDICALA sunând cu număr ascuns pe motiv sa nu o stresezi la telefon dacă ii afli numărul când procedura este sa anunțe familia MEDICUL sunând de pe telefonul spitalului.
Acest spital cred ca vrea sa scoată în evidență "valul nevaccinatilor" deoarece nu luptă cu toate resursele pentru a ii salva.
Lucica Șerban
Lucica Șerban2 ani în urmă
Am fost internata pe sectia de ginecologie. Curatenie, mancare buna. Profesionalism si dedicatie din partea personalului medical: medici, asistente, infirmiere. Nu pot decat sa le multumesc pentru tot ce au facut pentru mine. Dau 4 stelute pentru ca spitalul este vechi.
Madalina Tihan
Madalina Tihan2 ani în urmă
Nu sunt condiții mai ales în secția de pediatrie copii, nu apa calda nu căldură și personalul lasa de dorit dacă nu le bagi în buzunar ceva, foarte urat, sunt cu fetita de 1 săptămâna și nu curge putina apa calda, cum ii pot face igiena la copil? dacă spitalul nu oferă.
Nicoleta Scurtu
Nicoleta Scurtu2 ani în urmă
Dr. de cea mai mare clasă, personal de cea mai bună calitate, curățenie sclipitoare. Am fost pacienta domnului Dr. Tomek Alexandru medic ortoped, vreau să vă spun că am fost foarte mulțumită de cum am fost tratată în acast spital. Mulțumesc echipei de pe secția de ortopedie a spitalului
Misty Allyster
Misty Allyster2 ani în urmă
E clar de ce trăiesc astia din Călărași asa putin, cu lepre ca voi! Bataie de joc fata de pacient, mai rau decat in toată România!
Sorin Mărculescu
Sorin Mărculescu2 ani în urmă
MARIANA ACHIM șefa farmaciei spitalului... o proastă nesimțită și tută ajunsă acolo pe pile ... Bleah... mi se face scârbă de voi...🤬😡🤮
Florentina Vladescu
Florentina Vladescu2 ani în urmă
La sfarsitul lunii Noiembrie tatal meu in varsta de 70 de ani a fost externat de la un spital din Bucuresti dupa o interventie chirurgicala la genunchi. La cateva zile de la externare a ajuns la Sp. Judetean Calarasi cu stop cardio respirator si covid. A stat 3 saptamani in spital cu problemele specifice covid, aritmii puternice avand si diabet.
Spitalul este curat, mancarea a fost foarte buna, asistentele efectiv se rugau de el sa manance si il ajutau. A cunoscut o echipa de doctori nemaipomeniti dr Kovacs, dr Margineanu si dr Voicu plusi personalul medical, toti au fost ingerii lui pazitori. Am putut tine legatura cu el tot timpul prin telefon, sunam pe sectie si ni se dadeau informatii atunci cand se putea intrucat veneau in continuu urgente,, Dr Kovacs de fiecare data cand am vorbit la telefon a avut super rabdare sa ne explice situatia.
Spitalul este foarte bine organizat avand program de primire pachete zilnic.
Tata si toata familia noastra vom ramane vesnic recunoscatori acestor oameni, iar cuvintele nu sunt suficiente pentru a ne arata recunostinta si multumirea.
Locații recomandate