/Cluj/Kinetoterapeut

RevoKinetic - Kinetoterapie și Masaj

Strada Ialomiței 5, Cluj-Napoca 400000, România

RevoKinetic - Kinetoterapie și Masaj
Kinetoterapeut
4.9
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJJ9+6R Cluj-Napoca, România
+40 745 157 170
revokinetic.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Corina Pop
Corina Pop2 ani în urmă
Am sunat pt o programare de urgenta, domnul a spus ca ma poate lua pe moment, am plecat din timpul programului. Cand ajung ma intreaba daca am simptome de raceala si gripa, ii spun ca imi curge putin nasul dar am test, nu e covid.raspunsul lui a fost sa ma trimita acasa…putea sa ma intrebe la telefon pt a nu pierde timpul pe drumuri in timpul programului! Nu comentez despre calitatea serviciilor, dar profesionalism..0! Multumesc pt timp pierdut!
Oanna C
Oanna C2 ani în urmă
Masajul terapeutic realizat de Maria a fost atat de bun si reconfortant! Dincolo de faptul ca Maria e un om minunat si transmite multa energie pozitiva, e si o profesionista. Clar voi reveni la ea in scurt timp 🥰🥰🥰
Andrada c
Andrada c2 ani în urmă
Recomand cu drag :) eu am optat pentru masaj terapeutic si desi a fost dureros, m-a ajutat enorm. Maria are niste maini de aur si este o persoana minunata❤️ si inca ceva care imi place la ei e ca ma pot programa online la ei pe site. Cu siguranta o sa revin 🤗
Florin Dan
Florin Dan2 ani în urmă
Masaj foarte relaxant si benefic din orice punct de vedere! Eu imi fac masaj de peste 10 ani aproape in fiecare saptamana....deci stiu cu ce se mananca masajul.... Deci chiar se merita si pretul e super acceptabil!
Erwin Aluaş
Erwin Aluaş2 ani în urmă
Cele mai bune servicii de kinetoterapie și masaj. Florin si Maria sunt adevărați profesioniști. Recomand Revokinetic cu toată încrederea.
Simina Olariu
Simina Olariu2 ani în urmă
Pret calitate foarte bun. Am reusit sa scap de problemele cu spatele si reusesc cu fiecare sedinta sa nu mai ajung la aceleasi dureri. Recomand cu placere!
Lutescu Tudor
Lutescu Tudor2 ani în urmă
Am mers de urgență după o noapte nedormita din cauza unei dureri la spate cauzate de o accidentare la tenis. Super profesionist, dedicat și pasionat de meserie Florin, și un om de nota 10. Recomand 100%
Gabi Nuțu
Gabi Nuțu2 ani în urmă
Dupa prima experienta la aceasta clinica am ramas placut surprins de rezultate. Amabilitatea si profesionalismul oamenilor care lucreaza aici ii recomanda cu cea mai mare incredere !
Locații recomandate