/Cluj/Kinetoterapeut

Reset - think with your body

Strada Aurel Gurghianu 29, Cluj-Napoca 400686, România

Reset - think with your body
Kinetoterapeut
5
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PHXQ+GC Cluj-Napoca, România
+40 754 645 978
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anca Cheregi
Anca Cheregi2 ani în urmă
O echipă de oameni profesioniști și faini. Recomand din suflet. Pe mine m-au adus la zero durere, după ani de durere cronică și nenumărați terapeuți.
Hajnal Daniel
Hajnal Daniel2 ani în urmă
E locul unde i-aș trimite pe cei mai dragi mie, deci recomand. Locul este foarte bine echipat iar sfaturile și planul de recuperare medicala sunt de top. Ma simt mult mai bine de când merg la ei.
Alexandra Avirvarii
Alexandra Avirvarii2 ani în urmă
I-am cunoscut acum 3 ani si jumatate, dupa a 3 a mea operatie de hernie de disc lombara si de atunci merg in continuu la ei. Vlad si echipa Reset m-au ajutat nu doar sa ma recuperez, ci sa imi schimb stilul de viata cu totul. M-au invatat sa imi cunosc corpul mai bine si sa ii acord mai multa atentie. Oamenii astia faini si profesionisti lucreaza si cu mintea si corpul si mi se pare impresionant cum de fiecare data cand plec de acolo ma simt mult mai bine. Am atâta incredere in ei pentru ca e unul din putinele lucruri care functioneaza negresit!
Laszlo Fodor
Laszlo Fodor2 ani în urmă
Posibil cel mai bun loc pentru recuperare. Baieti si fetele sunt foarte profesionisti dar in acelas timp te fac sa te simti foarte comfortabil. La inceput vii pentru recuperare, dar intr-un final stai pentru ca ti-ai gasit a doua mica familie!
Teodora Turta
Teodora Turta2 ani în urmă
Recomand cu toata încrederea. Un loc minunat cu oameni minunati si profesionisti. Daca aveti nevoie de un plan terapeutic salvator aici il gasiti si cu voie buna pe langa toate.
Catalina Tascu
Catalina Tascu2 ani în urmă
Recomand! Spațiul este mare și curat. Oameni cu buna voință, profesionalism ridicat si energie plăcută!
Marcel_mrm@gmail.com Marcel
[email protected] Marcel2 ani în urmă
Oricât de rău te-ai simți, mergi la RESET și totul va fi bine!
O echipa frumoasa, oameni minunați!
Recomand cu drag.
Zsombor Sentes
Zsombor Sentes2 ani în urmă
(Tradus de Google) Oameni cu adevărat pasionați care te ajută să-ți înțelegi și să-ți transformi corpul. Recomand acest loc oricui se afla intr-o clipa. Merită tot timpul și efortul pe care îl depuneți.

(Original)
Really passionate people that help you understand and transform your body. I recommend this place anyone in a heartbeat. Worth all the time and effort that you put into it.
Locații recomandate