/Cluj/Kinetoterapeut

Atleticmed

Strada Louis Pasteur 73, Cluj-Napoca 400000, România

Atleticmed
Kinetoterapeut
4.8
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH4H+3J Cluj-Napoca, România
+40 364 737 351
atleticmed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Petre
Alexandra Petre2 ani în urmă
Am ajuns la AtleticMed cumva la "urgență" eu fiind din alt oraș, dar mă bucur foarte tare ca am nimerit aici. Catalin este un terapeut excelent, are răbdare, atenție și chiar dacă ți-se pare ca te "chinuie" o face cu folos și în interesul sănătății tale :) Ii mulțumesc ca m-a suportat cât m-am exorcizat în dureri 2 zile - dar m-am simțit mult mai bine ulterior! Cabinetul are un ambient plăcut, profesional, staff-ul este prietenos și gata sa iti ofere toate informațiile necesare. RECOMAND CU DRAGA INIMA! Keep up the great work guys!
Hurjui Elena
Hurjui Elena2 ani în urmă
Pentru cei care cred ca recuperarea e un lucru usor, aflati ca nu e. E nevoie de munca, de perseverenta dar mai ales de ajutorul unei echipe de super specialisti cu abilitati nu doar terapeutice, ci si medicale dar mai ales umane. Pentru cei care vor sa se faca bine, dupa o afectiune complicata, locul cel mai potrivit este alaturi de echipa Atletic Med. Profesionisti si pasionati, implicati in viata fiecarui pacient cu patologie specifica, te vor ajuta sa iti recapeti o viata normala. Singura conditie este sa ai incredere in ei, pas cu pas, si totul #vafibine. Semnat: o pacienta cu o hernie lombara urata, cu dureri infioratoare, care abia putea sta in picioare iar acum se bucura, din ce in ce mai mult, de fiecare zi recapatata.
Marius Vizir
Marius Vizir2 ani în urmă
Echipa profesionalista , un mediu placut.
Va multumesc pentru tot efortul depus impreuna. (Alex tie pentru 3x30)
Recomand cu cea mai mare placere!
Magor Kozma
Magor Kozma2 ani în urmă
Echipă profesionistă! Cautand prin google am ajuns la ei si am ramas cu o impresie buna chiar le recomand! Loc curat și atmosferă prietenoasă la programari chiar iti caut un loc liber ca sa te primeasca.
Enrica Iordache
Enrica Iordache2 ani în urmă
Prin recomandare am ajuns la echipa Atletic Med si cu tarie o recomand mai departe. O echipa care mi-a demonstrat profesionalism prin rezultatele obtinute asupra mea, cu oameni care te incarca cu voie buna. Apreciez faptul ca pentru ei fiecare pacient este unic, si implicit tratamentele sunt personalizate in functie de nevoile fiecaruia.
Rares Moldovan
Rares Moldovan2 ani în urmă
Recomand cu caldură serviciile cabinetului Atletic Med, este prima data când apelez la serviciile unui kinetoterapeut! O experiența noua si de asemenea foarte benefică! Am venit aici cu o mana rupta destul de tare , ea fiind blocată intr-o poziție nefireasca, neputând sa o folosesc la aproape nimic in viața de zi cu zi , după un anumit numar de ședințe am reușit sa o îndrept si mai ales am reușit sa ma folosesc de ea in rutina mea zilnică! De aceea țin sa va Multumesc si multă sănătate! P.S- atmosfera foarte călduroasă si primitoare!
Gabriel Anuta
Gabriel Anuta2 ani în urmă
Merg la ei deja de 3 luni la masaj si sunt super multumit! Echipa si servicii excelente, se vede ca sunt oameni pasionati de ceea ce fac. Recomand cu incredere!
Mihai Coldea
Mihai Coldea2 ani în urmă
Am avut probleme mari de spate, practic nu putea umbla, dar Catalin si echipa de la Atletic Med, m-au pus pe picioare si dupa cateva sedinte de terapie manuala, plus masaj si tecar, durerile au disparut in cea mai mare parte si dupa inca cateva sedinte de masaj nu am mai avut practic dureri. Au trecut 3 luni si durerile nu au mai aparut. Multumesc Atletic Med!
Locații recomandate