/Cluj/Kinetoterapeut

ZEM Center - Terapie Bowen Cluj-Napoca

Strada Constantin Brâncuși 53, Cluj-Napoca 400458, România

ZEM Center - Terapie Bowen Cluj-Napoca
Kinetoterapeut
5
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ83+7X Cluj-Napoca, România
+40 740 484 054
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–18
Marți: 12–18
Mirecuri: 12–18
Joi: 12–18
Vineri: 12–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raluca Culda
Raluca Culda4 ani în urmă
Am venit la Zem Center pentru o durere de spate. Terapia mi-a facut foarte bine, somnul mi s-a imbunatatit si am avut o stare de energie cateva zile bune, dupa sedinta. Locatia este grozava si fetele sunt pasionate de munca lor. Recomand cu incredere.
Razvan Boca
Razvan Boca4 ani în urmă
Nu am fost aici dar va rog ajutați cu un răspuns.
Buna ziua ,sunt un
Tânăr în vârstă de 27 de ani , la 170 cm și 120 de kg (simptomele ce le descriu mai jos de dispnee leam mai avut si la 16 ani tot dupa fumat la 70 de kg dar au trecut fara tratament în 3 luni.)
Am făcut 24 de sedinte săptămânale , cu proceduri specifice pt hernia hiatala din septembrie 2019 pentru hernie hiatala de 2.5 cm si pt boala de reflux gastroesofagian
,hernie de disc și astm bronșic (presupus de medici .După ce în Septembrie 2019 ,am ajuns la upu cu sufocare ,dispnee în urma a 3 luni de fumat din care 1 luna jumătate am fumat pachetul și ziua. Simptomele se traduc prin senzație de sufocare ,nevoia de a inspira puternic pe gură și a căsca la 2 ,4 inspirații ,iar uneori cu toate aceste fortări ramanand la fel senzatia.
Intrebarea e
Pot fi reactii la bowen dupa o luna ? Sau 2 de la oprirea terapiei?
Si o intrebare personala:Dumneavoastra cu câți pacienți lucrați deodată? Credeți că nu sunt succeptibil la.bowen? Vă rog mult un răspuns. (Opinia Dvs daca se poate, si fara replici intreaba ti terapeutul,vreau o.second opinion daca se poate). Daca mai am incă fasciculatii si nu mai fac bowen din 27 februarie.
E normal?
Inseamnă ca încă reacționez.
Andreea Faur
Andreea Faur4 ani în urmă
Un loc linistit, foarte curat, unde poti merge cu intreaga familie! Am facut Bowen pentru imunitate cu 2 copii si merg personal la Bowen de mai bine de jumatate de an. Dupa fiecare sedinta, plec mai relaxata si mai linistita!
Codruta Stefaniga
Codruta Stefaniga4 ani în urmă
Un loc placut, cu personal profesionist. Am fost la Bowen, de unde am plecat foarte relaxata, si am dus copiii la una dintre activitatile after school, unde au invatat cum sa isi gestioneze emotiile si fricile.
Am plecat incantati :).
Nicoleta zsigmond
Nicoleta zsigmond4 ani în urmă
Profesionalism, caldura, atentie la detalii si rezultate clare. Am scapat de insomnii si de un torticolis dureros. Multumesc!
Alexandra David
Alexandra David4 ani în urmă
Recomand cu drag Zem Center pentru profesionalism, pentru solicitudinea personalului si pentru atmosfera de liniste si de bine pe care o simti in momentul in care ii pasesti pragul.
Roxy Mac
Roxy Mac4 ani în urmă
Profesionalism și seriozitate! Terapia bowen de la Zem Center ne-a fost de mare ajutor mie și familiei mele!! Recomand!!!
Alexandra Bagacean
Alexandra Bagacean2 ani în urmă
Recomand. Dupa cateva sedinte de kineto durerile de spate sunt mult diminuate. De cand cu starea de urgenta sedintele de kineto le facem online.
Locații recomandate