/Cluj/Kinetoterapeut

KinetoMobility

Strada Iuliu Maniu 1, Dej 405200, România

KinetoMobility
Kinetoterapeut
5
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4VVJ+M4 Dej, România
+40 745 368 925
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriel Matei
Gabriel Matei2 ani în urmă
Dupa cateva sedinte am fost din nou in forma dupa o semipareza la mana cu urmari ( durere si lipsa forta).👍👏multumiri
Dan Câmpan
Dan Câmpan2 ani în urmă
Ar fi multe de spus despre KinetoMobility... Ar fi multe de spus despre dl.kinetoterapeut Horea Vancea...Dar poate mai elocvent ar fi să vă vorbesc despre orele petrecute aici din martie și până în octombrie, despre zecile de "pacienți " cu care am interacționat zilnic și care după 2-3 săptămâni își puteau mișca din nou brațele, picioarele, în unele cazuri veneau îndoiți de durere de "spate" și plecau drepți ca și soldații. Cu mine a trebuit sa aibă răbdare săptămână după săptămână și lună după lună până când după 6-7 luni a reușit "să mă pună din nou în picioare", dar așa se întâmplă când te pricopsești cu o pneumonie bilaterală dublată de Covid-19, cu o afectae pulmonară de 80-90% și oxigenarea periferică de 50. Mulțumesc mult pentru toate! deosebită considerație, un fost "pacient".
Dan Lung
Dan Lung2 ani în urmă
Sunt alergător și de peste 3 ani sunt susținut și spijinit de KinetoMobility. Fără dânșii renunțam de mult la acest sport, dar dânșii m-au ajutat sa trec peste orice fel de problema de genul: cârcei în gambe, dureri la tendoanele lui Ahile, dureri la fascieta plantara, dureri la genunchi și nu în ultimul rând și de curând dureri la coloana și mușchii aferenți. Recomand cu încredere, trebuie doar sa ai răbdare și să-ți faci timp și pentru tine sa te recuperezi sau vindeci. Mulțumesc pentru tot sprijinul și ajutor! 🙏 Multă sănătate tuturor!
Marius Minzat
Marius Minzat2 ani în urmă
Dupa un covid extrem de sever, Horea a fost kinetoterapeutul care cu rabdare si profesionalism sa ocupat de punerea pe picioare si recuperarea mea. Acum sunt recuperat respirator si fizic 100%. Multumesc Horea si daca poti sa ai grija si de alti oameni aflati in dificultate.
Cristina Ficicar
Cristina Ficicar2 ani în urmă
Recomand celor cu probleme de natură kineto.Pe mama mea la 80 de ani a reușit să o aducă de la stadiul de imobilizată la pat să facă azi plimbări și să urce scările la etajul III.Multumiri și pe această cale.
Gaaby Florea
Gaaby Florea2 ani în urmă
Recomand!!!Experienta și rezultatele obținute sunt cea mai buna carte de vizita!
Alexandru Bodea
Alexandru Bodea2 ani în urmă
Profesionalism și seriozitate = rezultate foarte bune , cam asta se întâmpla aici 👍🏻🥰
Adrian Hoza
Adrian Hoza2 ani în urmă
Un profesionist desavarsit,d-nul Horea Vancea. Recomand. Apelati cu mare incredere🙏🏻
Locații recomandate