/Cluj/Kinetoterapeut

CHIROMEDICA Health & Wellness Center

Strada Oltului 47, Cluj-Napoca 400600, România

CHIROMEDICA Health & Wellness Center
Kinetoterapeut
5
128 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJHH+2R Cluj-Napoca, România
+40 770 296 601
chiromedicahealthcenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicolae Bologa
Nicolae Bologa2 ani în urmă
Recomand cu încredere serviciile Chiromedica!
M-am prezentat cu dureri acute ale nervului sciatic din pricina unei hernii de disc care m-a scos din activitatea profesionala aproape în totalitate.
Ajunsesem dependent de tramadol, dar durerile nu se ameliorau.
După zece sedinte de kinetoterapie cu Iulian mă simt mult mai bine, durerile au dispărut și acum pot duce o viață normala atât acasă cât și la locul de muncă.
Iulian face toți banii cu calmul si răbdarea lui de ati explica starea clinică in care te afli si cum să efectuezi corect exercițiile fizice care duc spre lumină!
Mulțumesc frumos tuturor!

Ps: Mă gândesc și acum, ce rol important au avut Irina și Sorina în pregătirea mentală pentru ședințele cu Iulian! 🙂
Sărbători sănătoase tuturor!
Ana Tihan
Ana Tihan2 ani în urmă
In urma unui blocaj la nivel lombar am început cu o ședință de evaluare la Kinetoterapie unde mi s-a recomandat un tratament de 20 de ședințe pentru a repara și a tonifia zonele cu probleme (având probleme și în zona cervicală). Pe tot parcursul tratamentului am beneficiat de ajutorul Anei Zsiga și de expertiza ei, ea pliandu-se pe nevoile și durerile mele.
Mi s-a recomandat și o evaluare Chiropractica în urma unui RMN unde mi s-a explicat de către dl. Molnar Mihaly ceea ce presupune chiropractica și cum ma va ajuta în procesul de recuperare. Am optat pentru un tratament de 5 ședințe desfășurat în 3 săptămâni pentru a trata zona lombara urmând ca apoi sa am ședințe de întreținere.
Recomand desăvârșit ambele departamente pentru a scăpa de durerile spatelui!
Ana Lupu
Diana Borcea
Diana Borcea2 ani în urmă
In urma unui RMN am primit diagnosticul de discopatie cervicala. Ca simptome aveam amorteli ale mainilor, dureri de spate, migrene foarte dese, ameteli, de unde mi-a pierit toata energia de a mai fi activa.
Dupa alte incercari de terapii, am ajuns la clinica Chiromedica, unde dupa tratamentul de 5 sedinte mi-am recapatat mobilitatea gatului si a umerilor, migrenele sunt rare iar treptat am fost capabila sa includ din nou sportul in rutina mea.
Sunt sigura ca tratamentul efectuat, exercitiile recomandate impreuna cu sedinta lunara de intretinere imi vor aduce doar beneficii pe termen lung.
Multumesc domnului Molnar pentru tratament!
Recomand sa aveti incredere in profesionisti, adica in Chiromedica.
Diana Borcea
Diana Iosifescu
Diana Iosifescu2 ani în urmă
M-am prezentat la clinica cu dureri de spate, lombare si cervicale, si contracturi musculare la picior si mana stanga. Pe parcursul a doua luni am urmat tratamentul recomandat in urma sedintelor de evaluare, si anume 5 sedinte de chiropractica si 20 de sedinte de kinetoterapie. Dupa aproximativ o luna, durerile de spate au disparut, iar contracturile musculare din picior si mana s-au diminuat semnificativ si mi-am imbunatatit mobilitatea prin intermediul exercitiilor invatate. Mi-a placut atentia la detalii si la evolutia simptomelor, informatiile oferite despre postura corecta la birou, pozitia in timpul somnului si importanta efectuarii in mod constant a exercitiilor invatate.
Mihai Visan
Mihai Visan2 ani în urmă
Am apelat la seriviciile clinicii Chiromedica in urma unei accidentari la tenis in zona soldului. Am vrut sa ma asigur si de faptul ca accidentarea nu are legatura cu coloana, in urma unei sedinte de examinare la recomandarea kinetoterapeutei Zsiga Anna am efectuat de 15 sedinte de fizioterapie si kinetoterapie in care am acoperit o gama larga de exercitii care m-au ajutat sa scap de durere, dar si sa-mi imbunatatesc mobilitatea si forta. Recomand cu incredere.
Stefana Bonda
Stefana Bonda2 ani în urmă
Recomand cu incredere! Cea mai buna investitie legata de santatea mea. Personal cu mult profesionalism, atent la detalii si focusati pe progres! In urma terapiilor de chiropractica (domnul doctor Molnar) si de fiziokinetoterapie (doamna doctor Zsiga) starea de bine s-a intalat inca de la primele sedinte, iar rezultatele sunt vizibile, afectiunea mea fiind cifoscolioza. Multumesc pentru tot! Sunt foarte incantata de alegerea facuta!
Julia Toth
Julia Toth2 ani în urmă
Recomand clinica si pe kinetoterapeutul Iulian care m-a ajutat sa fac exercitiile corecte pentru intarirea musculaturii spatelui. Exercitiile le faceam la cabinet ( corectate daca trebuia) dupa care le primeam si pe whatsapp ca si reamintire. La receptie domnisoarele sunt dragute, ajutatoare si trimit sms cu data si ora programarilor. Multumesc tuturor!
Carla Petcu
Carla Petcu2 ani în urmă
Am ajuns la domnul Molnar avand scolioza din copilarie si dureri cand stateam mult in fata laptop-ului mai multe zile la rand. Dupa cateva sedinte de chiropractica, exercitii facute acasa si urmarea unor sfaturi legate de postura, durerile au disparut.
Locații recomandate