/Cluj/Kinetoterapeut

Kinetik Artherapy

Strada General Dragalina 81, Cluj-Napoca 400024, România

Kinetik Artherapy
Kinetoterapeut
4.9
45 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QHCJ+W8 Cluj-Napoca, România
+40 787 444 718
kinetikcluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rodica Istrate236 zile în urmă
Doar mulțumiri pentru fiecare exercițiu propus, pentru grija față de mine, pentru zambetul cu care de fiecare dată am fost însoțită
Mihai Ilie Hanca
Mihai Ilie Hanca2 ani în urmă
Profesionalism, echipa cu experiență în recuperare medicală. Ruptură tendon Achilian - după 2 luni de recuperare, mi-am reluat toate activitățile anteriorare. Recomand Kinetik Artherapy!!!
Alex Bota
Alex Bota2 ani în urmă
Recomand cu încredere acest cabinet de recuperare in special celor care practica sporturi de contact. Recuperarea a decurs foarte bine, mi se cerea feedback constant in urma fiecărei sesiuni iar implicarea si profesionalismul lor mi-a dat de înțeles ca își fac munca cu drag. Va multumesc pentru tot!
Nicoleta Nesu
Nicoleta Nesu2 ani în urmă
Profesionalitate, echipa tinara si prietenoasa, recomand cu caldura si le multumesc!
Paul Silean
Paul Silean2 ani în urmă
O echipa de profesionisti, devotata acestei profesii care muncesc cu drag, pentru ca fiecare pacient sa se recupereze, iar acest lucru face ca procesul de recuperare da fie unul de succes! La Kinetik Artherapy pacientii sunt primiti cu multa caldura si prietenie! Va multumesc si va sunt recunoscator pentru tot ajutorul!
Cristina Dragosin
Cristina Dragosin2 ani în urmă
Am doar cuvinte de lauda si de multumire pentru aceasta echipa minunata.
Am apelat la acest centru de recuperare dupa operatia de Bimax. Am avut o recuperare usoara cu ajutorul echipei care da dovada de profesionalism la cote inalte.
Mi-a placut foarte mult cum abordeaza fiecare situatie in parte si acorda atentie exercitiilor, corectand de fiecare data si ambitionand pacientii pentru a se recupera mai rapid.
M-am simit ca in familie. Personalul este foarte prietenos si punctual iar centrul respecta toate conditiile de igiena si curatenie.
Tatar Izabella
Tatar Izabella2 ani în urmă
O echipa foarte profesionista si in acelasi timp foarte amabila si prietenoasa. Desi te duci de nevoie si pentru ca ai o problema pe care vrei sa o tratezi, iti face placere sa mergi la sedintele de kinetoterapie pentru ca in cabinet este o atmosfera placuta si primitoare. Am avut niste probleme in stadiu incipient, iar dupa un numar de sedinte mi s-a recomandat sa continui sa fac acasa exercitiile, iar pentru ca s-a insistat pe executarea corecta a exercitiilor, am putut continua si singura acasa. Deci ajutorul si beneficiile nu au fost doar cat timp am facut sedintele la cabinet, ci pe termen lung. Asadar, recomand cu caldura!
Radu Ionescu
Radu Ionescu4 ani în urmă
Am facut recuperarea la Kinetik Artherapy, dupa operatie de LIA. Numai cuvinte de lauda, personal bine calificat si profesionist. Recomand cu cea mai mare caldura.
Adrienn Lazsàdi
Adrienn Lazsàdi2 ani în urmă
Este un cabinet unde poti sa te duci cu incredere, echipa KinetikArtherapy o sa faca tot posibilul pentru recuperarea ta.
Recomand! 🙂
Locații recomandate