/Bucuresti/Kinetoterapeut

KINETO DEMA GROUP

Strada Sublocotenent Alexandru Borneanu,București,România nr.9,parter/etaj2 Bucuresti, 060758, România

KINETO DEMA GROUP
Kinetoterapeut
4.5
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3R5+VG București, România
+40 736 337 571
kinetodema.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bianca Seiciu
Bianca Seiciu2 ani în urmă
Mulțumesc pentru grija, răbdarea și atenția fata de mine clinicii Kineto Dema și in special domnișoarei Otilia pentru profesionalismul sau.
Serafim Angelescu
Serafim Angelescu2 ani în urmă
O echipă excelentă. M-au pus înapoi pe picioare. Recomand.
Alice Dinu
Alice Dinu4 ani în urmă
O experienta trista. Am sunat sa imi fac programare la dna Caciulan si am vb cu dansa ca vreau sa vin la kineto cu copilul meu de 4 ani cu probleme neuro. Mi s.a comunicat ca trebuie o evaluare inainte si costa 250lei,iar sedintele de kineto nu a vrut sa imi dea pret decat dupa evaluare...
Am ajuns la evaluare unde a trebuit sa imi i.au copilul in brate (are 13kg si nu se tine de mine) si sa urc scari...pe usile de apartament nu era trecuta sigla asa ca am urcat vro 3 etaje...
Dupa ce am ajuns in fata doamnei a zis ca evaluare la ea este o discutie si sa se uite peste actele medicale, dar la telefon a omis sa specifice acest lucru desi stia ca venim din afara Bucurestiului si la o ora nepotrivita pt un copil( 17:00).
Avea pe whatsapp trimise testele genetice si sunt relevante pt starea noastra si practic acesta este diagnosticul. Am intrebat.o daca in aceasta evaluare o sa lucreze, puna mana pe copil si raspunsul a fost ca nu. Deci evaluarea se facea din discutii si acte....Parintii in situatia mea stiu ca evaluarea si la neurolog se face si lucrand sau facand ceva cu copilul.
Dupa ce ne.am contrazis ce as vrea eu pt banii ceruti si ce mi se pare normal sa primesc am incercat sa schimb subiectul incercand sa ii dau o sansa si am intrebat ce rezultate a avut cu copii neuro. Raspunsul dnei:" doamna dvs stiti cu cine vorbiti?! Eu am experienta de 35 ani..." Sincer chiar nu stiu cine e
doamna pt ca am intrebat in grupul de mamici cu copii cu dizabilitati si nimeni nu o stia/lucrase cu ea.
In definitiv am ridicat vocea la dansa si i.am reprosat ca este o bataie de joc si o lipsa de respect si profesionalism. Mi.a vorbit nerespectuos la tel si in apartament, ne.a pus pe drum degeaba, nu sunt create conditii sa vii cu caruciorul in apartament, nu exista o canapea sau o masuta bebe unde sa pui copilul sau sa iti dai haina jos.
Nu recomand, lipsa profesionalism, empatie si omenie.
Aurelia Constantinescu
Aurelia Constantinescu4 ani în urmă
Singurii care m au pus pe picioare după un episod de blocaj lombar. Toti sunt cu adevărat specialiști în domeniu și dedicați profesiei . Se observă de departe interesul pentru cei in suferinta.
Gheorghe Stanca
Gheorghe Stanca4 ani în urmă
A fost o experiență minunata si angajatii stiu cum sa faca pe cineva fericit. Sunt blanzi so cumsecade. Recomand
Daniel Stanca
Daniel Stanca4 ani în urmă
Profesionalism la cel mai inalt nivel. Fizioterapeuti care empatizeaza cu suferinta pacientilor. Nu exista in Bucuresti un alt loc mai bun pentru o examinare complexa si completa.
Larisa Caruntu
Larisa Caruntu2 ani în urmă
Recomand cu tot dragul! Profesionalism si calitate inalta a serviciilor! Bravo!👏
Pop g
Pop g2 ani în urmă
Servicii ireprosabile, personal calificat si extrem de politicos!
Locații recomandate