/Bucuresti/Kinetoterapeut

Centrul Medical Gorjului

Bulevardul Iuliu Maniu 65, București 061085, România

Centrul Medical Gorjului
Kinetoterapeut
4.5
119 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2MC+FG București, România
+40 21 434 1557
gorjului.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anca Raut
Anca Raut2 ani în urmă
Tot colectivul este promt,serios si super profi.
Sorina Stan
Sorina Stan2 ani în urmă
Recomand cu toata caldura! Nota 10+ pentru serviciile de recuperare medicala, kinetoterapie si fizioterapie. Inainte sa vin la centru eram destul de confuza, chiar ingrijorata. Aveam un accident si o operatie la mana, iar fiind o situatie mai putin comuna, nu stiam ce clinica sa aleg pentru cele mai bune rezultate. Initial am fost la un consult la dna. doctor Veronica Gusita, care mi-a aratat atat profesionalism si experienta medicala, cat si caldura si empatie ca persoana. Am ales sa merg pe schema de tratament propusa, in cadrul acestui centru si sunt foarte fericita ca am luat aceasta decizie! Sesiunile de fizioterapie le-am avut cu Irina, ce m-a tratat cu atentie, grija, explicandu-mi toate procedeele. Interactionand si cu celelalte specialiste, chiar pot spune ca toate sunt foarte dragute si atente. La kinetoterapie am lucrat cu Andreea si este o experta in adevaratul sens al cuvantului! Este calda, are multa experienta, iar lucrand impreuna prin diferite tehnici si exercitii, am vazut rezultate chiar din primele sedinte. Am progresat mult de cand am inceput recuperarea si sunt recunoscatoare echipei de la Centrul Medical Gorjului!
Vasile Alex
Vasile Alex2 ani în urmă
Domn doctor Gusita a fost alaturi de mine si de familia mea cand ne aflat in carantina bolnavi. In fiecare zi am primit un telefon de la dansul pentru a se asigura ca suntem ok, ca tratamentul functioneaza si mai mult de atat ne a incurajat si ne a sustinut moral atunci cand eram jos. Va multumim pentru sprijin si modul cum va faceti meseria/profesia!
Nicolae Buraga
Nicolae Buraga2 ani în urmă
Buna ziua,

De ce mai afisati numarul de telefon daca tot nu raspundeti la el si intra automat casuta vocala?
Paula Avramia
Paula Avramia2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea si caldura acest centru medical, in special terapeutul Dinu Andreea cu care noi am avut o colaborare fructuoasa. Andreea este o persoana foarte calda, deschisa, empatica, a stiut de la bun inceput cum sa se comporte cu baietelul meu, astfel incat acesta sa lucreze si sa fie ascultator. Este un bun profesionist, vorbeste si explica pe intelesul tuturor, nu si pierde niciodata rabdarea pe parcursul sedintei de terapie, simtindu- se la ea o persoana sufletista, dorind ca fiecare pacient sa plece de la cabinet multumit si cu sentimentul ca a fost inteles si ajutat.
Razvan manolo
Razvan manolo2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea. Experiența noastră cu acest centru medical a început odată cu nașterea băiețelului nostru ce a avut o problema la piciorușe😕 Datorita experientei și profesionalismul de care a dat dovada kinetoterapeutul cu care am colaborat vreau sa spun ca micuțul a avut parte de recuperare 100%🙏 A contat enorm pentru noi ca pe lângă faptul ca se purta exemplar cu micuțul nu a ezitat sa ne ofere încurajări și sa ne dea încrederea ca totul o sa fie bine, noi fiind destul de panicați. Andreea Dinu, ca despre ea este vorba🥰,îți mulțumim și îți rămânem recunoscători 🙏🤗ești un om dedicat ce îți faci treaba exemplar🙏
Geanina Oprescu
Geanina Oprescu2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea!
Apreciez profesionalismul , seriozitatea și implicarea doamnei doctor Gușiță!
De asemenea, domnul doctor Gușiță este un medic foarte dedicat pacienților și un bun manager!
Nick Vata
Nick Vata2 ani în urmă
Am revenit dupa 2 ani. Aceleasi persoane amiabile. Am facut proceduri pentri cot, genunchi si glezna. Ca si la procedurile anterioare, sunt f multumit de rezultate!
Recomand cu incredere!
Locații recomandate