/Bucuresti/Kinetoterapeut

Bowen Rehab Studio - Terapia Bowen - Kinetoterapie - Terapeut Andreea Fleicus

Strada Dr. Iacob Felix 97, București 011035, România

Bowen Rehab Studio - Terapia Bowen - Kinetoterapie - Terapeut Andreea Fleicus
Kinetoterapeut
5
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F33H+WV București, România
+40 731 950 294
terapiabowen.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Irina Ghelase
Irina Ghelase4 ani în urmă
Acum un an de zile am avut capsulita la umarul stang. Nu imi puteam ridica bratul prea mult, mobilitatea fiind destul de redusa si aveam dureri. Am inceput sedintele de kinetoterapie cu Andreea, insa recupererarea a fost destul de lenta, primele rezultate au fost cam dupa 7 sedinte. Din pacate nu puteam merge la kineto zilnic, ci doar de 2 ori pe saptamana. Asa ca m-am hotarat sa incerc si terapia Bowen tot cu Andreea, care m-a ajutat enorm inca de la prima sedinta, cand am reusit sa-mi ridic bratul la acelasi nivel cu celalalt. Dupa 4-5 sedinte de Bowen imi revenisem aproape complet, rezultatele au fost spectaculoase avand in vedere ca am avut aceasta problema de mai bine de 1 an. Am apelat si ulterior la Bowen pt o durere de genunchi, si la fel, m-a ajutat sa-mi rezolv problema in cateva sedinte. Recomand terapia Bowen, pe mine m-a ajutat enorm, iar Andreea este o profesionista.
Andrada Nae
Andrada Nae4 ani în urmă
Recomand din suflet terapia Bowen. Durerea de spate din timpul sarcinii mi-a provocat un real disconfort. Acesta a fost motivul pentru care m-am decis sa apelez la aceasta terapie si nu regret o secunda. A fost salvarea mea. Am scapat de durere dupa prima sedinta. 🙏
Iuliana Oana Nisiparu
Iuliana Oana Nisiparu4 ani în urmă
Sunt sportiva de performanta , practic Tenis de camp si in urma cu 3 ani au început durerile cervicale , lombare si de Brat. Prin tehnica terapeuta Bowen oferită de Andreea am reușit sa scap de aceste dureri 🥰 sunt foarte mulțumită de efectele terapiei si recomand cu mare drag !🙏
Laura Nitulescu
Laura Nitulescu4 ani în urmă
Terapia Bowen, pentru mine a fost și este ceva extraordinar. Ne dorim un copil f mult iar aceasta terapie ma ajuta enorm și anume: menstruația mi s-a reglat ceas, în fiecare luna îmi vine la fix 27 de zile (înainte de terapie, era neregulata), ma relaxează f mult (atat în timpul sedintei cât și după), somnul este odihnitor, nu ma mai trezesc noaptea, durerile din timpul menstruației au dispărut, fluxul ciclului menstrual s-a reglat, fără cheaguri de sânge. Recomand din toată inima terapia Bowen!
Adriana Stoian
Adriana Stoian4 ani în urmă
Andreea stie ce face, experienta este intotdeauna una placuta, si cu toate ca poate eram sceptica initial, am simtit imbunatatiri semnificative in cazul durerilor din zona lombara pe care le simteam. Recomand din toata inima!
Dana Dobrescu
Dana Dobrescu4 ani în urmă
Am scapat de durerile cronice de spate prin terapia bowen, iar andreea este o profesionista! Recomand din suflet !
Brindusa Nicolaescu
Brindusa Nicolaescu4 ani în urmă
Talent, implicare, seriozitate.Rezultate pe mâsurâ.Felicitări!
Radu Dumitrescu
Radu Dumitrescu4 ani în urmă
Locații recomandate