/Bucuresti/Kinetoterapeut

Sport Care

Strada Glodeni 12, București 023824, România

Sport Care
Kinetoterapeut
5
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4C6+68 București, România
+40 730 534 191
sportcare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lucian Florea
Lucian Florea2 ani în urmă
Am ajuns prin recomadare unui prieten (greu de a te programa poate dureaza si 15 zile sa gasesti loc ) la clinica sportcare cu mari dureri in zona cervicala.
Cu programul de kinetoterapie si fizioterapie care m au recomandat nu am mai avut nicio durere.
Recomand cu mare incredere.
Samurai7
Samurai72 ani în urmă
Recomand! In urma cu cateva luni am fost diagnosticat cu hernie de disc L4 L5 unde a fost recomandata operatia. Am ajuns la clinica Sport Care datorita unei persoane cu suflet mare, din care am inceput kineto-terapie unde am facut 18 sedinte care m-au schimbat total (fizic si moral) . Recomand cu caldura clinica Sport&Care. Multumiri dl. Tasos si echipei fiind îngerii mei pazitori. ( Radu )
Ana Maria Busuioc
Ana Maria Busuioc2 ani în urmă
Recomand echipa Sport Care, au fost ca o binecuvântare într-un moment dificil! După diagnosticul de tendinită calcificantă a umărului cu indicație chirurgicală, nici nu îmi puteam imagina că, într-un timp atât de scurt, îmi voi recăpăta mobilitatea și funcționalitatea brațului, dar mai ales că voi evita operația!!
George Udriste
George Udriste2 ani în urmă
O echipă profesionistă si , in acelasi timp, foarte amabilă, mereu cu zâmbetul pe buze.
Felicitări pt profesionalism dl. Tassos , Vassilis si Rareș.
Silvi C
Silvi C2 ani în urmă
Fac tenis de câmp de performanta și merg la Sport Care de un an de zile. Recuperarea este un aspect foarte important în viata unui sportiv și nu cred ca as fi putut alege un loc de refacere mai bun. Toți fizioterapeutii sunt foarte pricepuți, iar serviciile întrunesc toate nevoile mele. Mereu au avut grija de mine și mi au găsit loc în programul lor aglomerat și m-au ,,făcut ca noua".
Recomand 1000/100 clinica Sport Care. :)
Gheorghe Blanaru
Gheorghe Blanaru2 ani în urmă
Recomand cu încredere Cabinetul Dr.Tasos si echipa de la Sport Care .Oameni tineri cu o experiență vastă. M-au pus pe picioare după 12 ședințe de terapie având o hernie de disc L4.L5 cu o durere care se lasa în picior.Merg în continuare la Sportcare din 6 în 6 luni pentu a nu da ocazia să mă operez Multumesc Dr Tasos și echipei
Zcos minaz
Zcos minaz4 ani în urmă
Am ajuns la clinica sportcare cu o hernie de disc l4-l5 care durerea radia in picior stang. Ii multumesc lui Tasos ca ,dupa 24 de sedinte de fizio/kinetoterapie, am scapat de operatie si mi-am revenit total. Acum repet kineto si fizio terapie o data la 6luni
Multumesc Tasos si echipa SportCare!
Raluca Tatulea
Raluca Tatulea2 ani în urmă
Epicondilita netratata 7 luni de zile,nerezolvata prin infiltratii. Dupa 4 sedinte cu Tasos, am reinceput sa-mi folosesc mana la capacitate aproape maxima. Un kinetoterapeut profesionist, implicat si extrem de atent. Recomand cu mare drag!
Locații recomandate