/Bucuresti/Kinetoterapeut

Fiziolife Medica - Fizioterapie Bucuresti

Bulevardul Unirii nr. 70, București 030836, România

Fiziolife Medica - Fizioterapie Bucuresti
Kinetoterapeut
4.7
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4GF+4C București, România
+40 755 019 878
fiziolife.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 8–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriela Comanescu
Gabriela Comanescu2 ani în urmă
In luna septembrie am inceput cautarile, pe net, pentru a.i asigura mamei mele un tratament de kineto la domiciliu. Tot ce pot spune este faptul ca, am avut mare noroc cand m.am decis sa aleg clinica dvs. Persoana care a fost desemnata, pentru a o repune pe picioare pe mamica, a dat dovada de compasiune si mult profesionalism. Iti multumim din suflet, draga Alina Manea, pentru tot ce ai facut. Vom apela din nou la tine, cu cea mai mare incredere, in situatia in care vom avea din nou nevoie de ajutorul tau.
Irina fratila
Irina fratila2 ani în urmă
De 7 ani, ori de câte ori am avut nevoie de kinetoterapie, atât eu pentru problemele de la genunchi, cât și soțul pentru problemele sale și mai nou, bebelușa, aici am găsit profesionalism, competență și o atitudine plăcută, deschisă, implicată din partea personalului, de la recepție, la echipa de kinetoterapie sau masaj, până la medic. Felicitări! Mă bucur că existați și, deși prefer fără probleme medicale, la voi știu că pot reveni cu încredere și drag!
Gabriela dogaru
Gabriela dogaru2 ani în urmă
Am ajuns prima oara in clinica Fiziolife Medica in decembrie 2020, cu diagnosticul de frosen shoulder/ umar blocat. Inca de la inceput am putut sa fac diferenta dintre terapia de dinainte si cea care se practica in aceasta clinica. Pot sa spun ca toti cei cu care am interactionat de-a lungul celor cateva luni de tratament s-au remarcat prin amabilitate, dorinta de a fi de folos si etica profesionala. Insa doar despre Rares pot spune mai multe pentru ca el a fost kinetoterapeutul meu, cel care a reusit cu rabdare, perseverenta si profesionalism sa-mi redea mobilitatea umarului, sa ma ajute sa revin la forma fizica de dinaintea traumatismului suferit.
Nicio sedinta de kinetoterapie nu a fost lafel, Rares cautand continuu exercitii noi care sa ajute la deblocarea umarului meu. In ciuda varstei, am ramas impresionata de capacitatea sa de a se implica total in vindecarea pacientului.
Nu pot decat sa-i multumesc si pe aceasta cale si sa recomand cu toata responsabilitatea aceasta clinica pentru serviciile desavarsite oferite.
Ramaneti lafel!
Diana Ene
Diana Ene2 ani în urmă
Recomand cu drag aceasta clinica pentru cei care sufera de ameteala si vertij! Dna Dr Pavel este o persoana blanda, cu grija reala pentru pacient si o experienta uimitoare in probleme vestibulare. Dupa mai multe sedinte de reeducare vestibulara, mi s-a decontractat gatul, nu mai imi este frica sa imi misc capul si nu mai imi este frica de vertij la orice pas. Sunt om normal din nou si nu as fi reusit fara dna dr si Andra!
Alexandru Craciunescu
Alexandru Craciunescu2 ani în urmă
Au fost zile când am intrat in clinica, m-am aplecat în durere și am ieșit bine mersi, stând drept. Personalul de aici este grijuliu, primitor, cald și minunat. Acestea oferă un serviciu excelent într-un mod profesionist, dar prietenos. Au o preocupare reală pentru pacient și oferă un serviciu integrat.

Totul despre clinică este de cel mai înalt nivel, de la rezervarea unei întâlniri până la îngrijirea ulterioară. Există o valoare reala pentru banii platiti, iar personalul nu face niciodată presiuni pentru a lua runde nesfârșite de tratament.

Atat doamna doctor cat si terapeutii cu care am lucrat sunt bine pregatiti. Nu exista cuvinte pentru a exprima recunostiinta pentru acesti oameni, care dupa primele 2 luni au reusit sa faca lucruri pe care un chiropractor nu a reusit in sedinte repetate.

Totul despre această practică este excelent, aș dori, de asemenea, să profit de această ocazie pentru a mulțumi clinicii Fiziolife pentru modul în care tratamentele lor m-au ajutat.
Adrian Serban
Adrian Serban2 ani în urmă
După 7 ședințe de unda de șoc și 7 de laser ultra sunet și un preț total de 1120 lei, problema la călcâi, calcaneul, nu a fost rezolvată, remarc după o săptămână de la terminarea ședințelor ca a revenit o dureredestul de semnificativ, o ameliorare dar o revenire de durere la care nu ma asteptam după atâtea ședințe. Am luat o programare si pentru spate o mică problemă, cioc de calciu si doua contracturi de mușchi, programare la care am fost sunat seara de tânărul Rareș sa nu mai vin ca nu se poate, deci niciun respect față de un client serios care le a făcut vanzare de 1120 lei ședințe per total.Totul foarte pe grabă nici sa pun pantoful la loc pe piciorul tratat nu aveam timp ca terapeutul Rareș, haideți repede ca am alt pacient care așteaptă, ceva de genul la banda rulantă, plus ca în încăperea unde se fac ședințele mereu au mai fost si alti pacienți de care doar o mică draperie ne separa, aici unde continui ședințele este camera separată pentru fiecare pacient. După refuz am cautat imediat pe net si am găsit kinetic alfa bio, sirieni patronii, o mare diferență de a trata pacienții, am reînceput 5 ședințe de laser si tens la călcâi, tens e o ședință pe baza de curent electric, doar după a doua ședința făcută azi în sfârșit o schimbare în bine, pentru spate la fel doar după a doua ședința de masaj si ultrasunet pentru punctul depunerii de calciu, cantracturile ca si durerea de la ciocul de calciu spate au diminuat semnificativ, în sfârșit pot sa spun ca sunt mulțumit, încă 3 ședințe și gata cu ambele probleme, aceste 5 ședințe spate plus călcâi detailiate mai sus ma vor costa 550 lei! Cincluzia? Păcat de cei 1120 lei care i am plătit practic degeaba la fiziolife medica!
Mirela Gruia
Mirela Gruia2 ani în urmă
Genunchi cu sechele 2 luxatii, excelent tratat! - aparatul de unde soc (Shock Wave) si cel de terapie TECAR incredibile ca efect, plus exercitiile de kinetoterapie si masajul, real ajutor, rezultate conform asteptarilor.
Echipa cu multa experienta in recuperare si faina ca abordare a pacientului, m-am simtit foarte "in apele mele".
Locatia noua foarte buna, usor de ajuns la acolo. Aparatura si dotari foarte moderne. Am nevoie de cel putin 2 ori pe an de fizioterapie si evaluari periodice - asadar, la Fiziolife Medica. Cu multa placere!
Adrian Pirvan
Adrian Pirvan2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de servicii! Fiind diagnostificat cu o forma suparatoare de lombosciatica, dupa cateva sedinte durerile au inceput sa dispara si terapia a continuat pentru recuperarea flexibilitatii musculare si corectarea posturii. Recomand cu caldura!
Locații recomandate