/Bucuresti/Kinetoterapeut

Sedinte Kinetoterapie Sector 4 - BERY FITNESS & SPA

Strada Turnu Măgurele 244a, București, România

Sedinte Kinetoterapie Sector 4 - BERY FITNESS & SPA
Kinetoterapeut
4.5
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94HF+5R București, România
+40 31 438 1902
bery-fitness-spa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 9–19
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Gabriela I
Gabriela I2 ani în urmă
Recomand sa evitati cabinetul de masaj. Doamna respectiva ori nu are calificarile necesare pentru masaj terapeutic, ori este prea preaocupata sa tine clientilor prelegeri despre energii negative, si cum problemele cu coloana se pot rezolva exclusiv intern, adica tratamentul medical nu exista/nu functioneaza. Inteleg ca am avut alegerea sa plec, in timpul sedintei, cand dansa continua sa debiteze diverse aberatii despre accesarea energiilor malefice prin intermediul anumitor tatuaje pe care le am, insa am ales sa infrunt toata sedinta, cu scopul de a-mi ameliora durerile de spate. Din cate stiu, acesta ar fi scopul unei sedinte de masaj terapeutic. Am incercat sa-i explic doamnei ca nu este normal sa poate acest dialog cu un client, dar a ramas ferm convinsa de credintele personale.
Ciprian Gogan
Ciprian Gogan2 ani în urmă
Sala foarte mica și extrem de aglomerata în timpul săptămânii cel puțin după ora 17:00 nu.poti sa lucrezi la nici un aparat mai.mult 1-2 serii.... daca vreți sa.lucrati serios la sala optați pentru o sala mare (incapatoare).
Vladoi Iulian
Vladoi Iulian2 ani în urmă
Foarte curat si "aparate" multe,diverse si aproape noi. Angajații de nota 10!
Adina Madalina
Adina Madalina2 ani în urmă
Frecventez sala de Fitness din cadrul Bery Fitness & Spa Berceni de aproximativ 7 luni și pot spune că apreciez atât serviciile de calitate, cât și modul de organizare pe timpul pandemiei. Practic, este locul unde ai acces la o varietate de aparate performante și poți face mișcare într-un ambient plăcut, într-un cadru în care se pune preț și pe siguranța clientului.

De asemenea, personalul Bery Fitness & Spa este amabil și profesionist. Am optat să colaborez cu Cătălin pe care îl recomand cu încredere ca antrenor personal datorită vastei lui experiențe în domeniu și a modului ireproșabil de lucru cu clienții, acționând de fiecare dată cu răbdare și tact pentru a-i încuraja și motiva. Exercițiile diferă întotdeauna, antrenamentul este personalizat, adaptat la nevoile clientul, iar fiecare ședință reprezintă o nouă provocare. Cătălin este un antrenor dedicat, supervizând în detaliu activitatea clienților și asigurându-se de fiecare dată că exercițiile sunt executate corect. De asemenea, vine cu noi recomandări și este întotdeauna deschis la întrebările clienților.

În concluzie, ofer 5/5 stele deoarece apreciez atât serviciile sălii Bery Fitness & Spa care pune la dispoziția clienților echipamente moderne și locuri de parcare, asigură în permanență curățenia, iar accesul se face facil, pe bază de programare, precum și ședințele cu antrenor personal, Cătălin remarcându-se prin promptitudine, seriozitate, implicare și profesionalism.
Georgiana STAN
Georgiana STAN2 ani în urmă
Foarte proasta organizarea dar mai ales faptul ca nu putem intra la sala de Fitness fără programare, iar daca ai întârziat nu te mai primesc decât când au locri disponibile nu mai zic ca si la vestiare ai un timp limitat de a sta de 10-15 minut nu mai mult, inclusiv in sala ești cronometrat cât stai, e prima sala la care întâlnesc asemenea reguli plus ca nu ai cum sa îți faci abonament nelimitat la ei decât un anumit număr de ședințe. Dacă puteam sa dau 0 steluțe as fi făcut-o. 👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼
Carmen .Stan
Carmen .Stan2 ani în urmă
Nota 10 pentru locatia din Berceni . Curatenie la cele mai inalte standarde. De mentionat profesionalismul instructorilor de la inot . Ce sa zic... felicitari !!!!!!
Danna zamfir
Danna zamfir2 ani în urmă
Recomand!sala este foarte curată, personal gata sa ajute oricând,empatic cu clienții, piscina, sauna și jacuzzi foarte curate! Aparate suficiente pentru a lucra,spațiu suficient, parcare destul de mare, vestiare curate!
Eduard Stefan Butnariu
Eduard Stefan Butnariu2 ani în urmă
220 de lei pentru doar 20 de ședințe pe lună și trebuie să îți faci programare pentru fiecare antrenament înainte să vii.
Locații recomandate