/Bucuresti/Kinetoterapeut

Cursuri Cosmetica si Masaj - Magic Andreea Beauty

Strada General Petre Popovăț 58, București 060313, România

Cursuri Cosmetica si Masaj - Magic Andreea Beauty
Kinetoterapeut
4.9
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2XW+8X București, România
+40 766 300 353
cabinetrecuperaremagic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Agro Agro Sud Design
Agro Agro Sud Design2 ani în urmă
Super tare in explicatii la masaj. Inveti cu mult mai multe decat este in programa si poti ''fura'' aceasta meserie atat de frumoasa. Se simte placerea de a preda si de a ne invata cat mai multe despre masaj.
An Di
An Di2 ani în urmă
Super mulțumită de cursurile obținute🤗
Sunt oamenii deosebiți au extrem de mult răbdare cu fiecare dintre! Pe mine personal m-au ajutat extrem de mult atât pe practica cât și teorie Recomand cu sincerite 🤗
Diana pop
Diana pop4 ani în urmă
Imi place foarte mult aceasta scoala, sunt oameni experimentati de la care poti invata multe aspecte ale acestui business. Ofera Mai multe cursuri de calificare de unghii, masaj, de cosmetica. Imi place ca intri direct in paine, pentru ca te poti inscrie si incepe oricand. Profesorii sunt deschisi, prietenosi si foarte profesionisti. Practica este foarte intensiva, un plus!
Ancuta Daniela Gorin
Ancuta Daniela Gorin5 ani în urmă
Mai am putin si termin cursul de manichiura-pedichiura si pot sa spun ca sunt foarte multumita de cum s-a desfasurat cursul. Profesorii, dna Mihaela si dl Marius sunt foarte atenti si iti explica detaliat tot ce ai nevoie in legatura cu tipurile de manichiura si pedichiura, pasii pentru realizarea acestora, tratamente, etc. Pretul cursului de manichiura-pedichiura este foarte bun in comparatie cu alte saloane, care desfasoara cursuri. Mi-a placut foarte mult ca am primit,inca din prima zi de curs, partea de teorie, din care am discutat in fiecare zi si am facut foarte multa practica. Tot ceea ce am folosit la curs, instrumentar, materiale,produse au fost in totalitate oferite de catre profesori.
Atmosfera de la curs este intotdeauna relaxata, placuta si de multe ori nu iti vine sa mai pleci acasa. Aceasta a fost experienta mea! Recomand cu mare drag cursurile de manichiura-pedichiura la Magic Andreea Beauty.
Baerov Razvan
Baerov Razvan5 ani în urmă
Timpul în zilele noastre e prețios așa că fiecare face cum crede de cuviință.
Unii, într-adevăr doresc să își folosească timpul eficient.
M-am hotărât greu să mă înscriu la cursul de masaj dar m-am înscris și nu regret. Am ales și prețul cursului care e rezonabil și am cântărit mai apoi, am pus în balanta. Raportul este foarte bun pentru un elev care este cu adevărat interesat. Condițiile sun excelente , materiale la discreție, îndrumarea profesorului e atentă și axată corect pe potențialul fiecărui om venit sa descopere tainele masajului reflexogen, terapeutic, limfatic și de relaxare. Așadar, pentru cei ce își doresc cu adevărat să devină tehnician maseur pot să-i asigur că nu dau greș dacă aleg Andreea Magic Beauty și le doresc succes !
Cristina Stroescu
Cristina Stroescu5 ani în urmă
Am sunat sa ma înscriu și mi sa vorbit urat de parca era gratis.in loc sa atraga clienti îi îndepărtează .domnilor învățați să vorbiți cu clienti .
Elena Ghidu
Elena Ghidu2 ani în urmă
Cei mai buni! 🤗🙏
Alina Paraschiv
Alina Paraschiv2 ani în urmă
Servicii de calitate ,merg de 2 ani cu drag si sunt foarte mulțumită de serviciile profesioniștilor.
Locații recomandate