/Bucuresti/Kinetoterapeut

Centrul de Recuperare Bucurestii Noi - kinetoterapie

Cabinet Kinetoterapie, Strada Liniștei 13/15, București 012426, România

Centrul de Recuperare Bucurestii Noi - kinetoterapie
Kinetoterapeut
5
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2GR+CM București, România
+40 730 746 280
fundatia-bucurestii-noi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ada Mitrea
Ada Mitrea2 ani în urmă
Mărturisesc că ador masajul, dar din pacate ajung rar, dacă nu foarte rar la un masaj. De curând am fost nevoita totuși sa merg cat mai repede la un masaj terapeutic pentru decontracturarea mușchilor. Am mers pentru prima data la Dna. Oana Oprea și pot spune sincer ca nu va fi și singura data. A fost extraordinar de plăcut din toate punctele de vedere (dovada de profesionalism, ambiet plăcut și liniștit, muzica de fundal, perfect). Recomand cu încredere ședințele de masaj la Dna. Oana Oprea.
Bogdan ilie
Bogdan ilie2 ani în urmă
Este prima oara cand fac masaj.
Am facut o ora cu doamna Oprea Oana si a fost extraordinar. Precizez ca a fost un mesaj pentru recuperare, zilele trecute am ramas intepenit de spate( cum se spune)...
Doamna Oana este un profesionist adevarat (nu am termen de comparatie, dar cu aceasta impresie am ramas).
Recomand cu placere!
Anca-Nicoleta Călugăru
Anca-Nicoleta Călugăru2 ani în urmă
La numai 23 ani, credeam că durerile insuportabile de spate, blocajele acestuia și lipsa de flexibilitate sunt absolut firești.
Într-o lume nebună, în care îți găsești timp pentru mii de lucruri inutile, mai puțin pentru tine, Iulia vine și îți spune că e total anormal ce ți se întâmplă și că poți schimba toate acestea, cu un gram de voință și perseverență.
Zece ședințe au fost de ajuns, în cazul meu. Ba chiar pot spune ca au făcut minuni, întrucât încă nu imi vine sa cred ca pot sta ore întregi la birou, fără acele dureri insuportabile de spate.
Mulțumesc, Iulia, pentru ca esti un adevărat profesionist, într-o continuă formare, dar și un om frumos! 🙏
Mihaela DOBRE
Mihaela DOBRE2 ani în urmă
Recomand cu caldura acest centru. Din interactiunile mele, personalul este foarte prietenos si implicat in rezolvarea problemelor pacientilor. In mod special, vreau sa-i multumesc Iuliei cu care am lucrat atat eu cat si fiica mea. Iulia este foarte priceputa in a comunica cu copiii. Stie sa fie blanda, jucausa dar si ferma. Ce e minunat atunci cand lucrezi cu Iulia este ca, pe langa exercitiile de kineto, ea face si osteopatie ceea ce scurteaza timpul de recuperare. Astfel, fetita mea nu a mai resimtit durere la mers dupa doar cateva sedinte.
Silviu visan
Silviu visan2 ani în urmă
Daca aveți și voi probleme cu spatele de la work from home, statul pe scaun și tot ceea ce înseamnă o viață preponderent sedentară, apelați cu încredere la Iulia Tătaru. O singură ședință de osteopatie poate face minuni!!! Mulțumesc frumos, Iulia! 🙏
Camelia Munteanu
Camelia Munteanu2 ani în urmă
Iulia este extraordinara, o adevarata profesionista, intr-o continua dezvoltare profesionala si nu inceteaza sa ma suprinda cum stie sa gaseasca si sa trateze exact zonele care te deranjeaza. Dupa sedintele de osteopatie cu ea simt ca-mi recapat controlul asupra corpului. O recomand cu caldura!
Alexandru Nicolescu
Alexandru Nicolescu2 ani în urmă
Dupa primele 2 sedinte de masaj cu Oana Oprea, ma gandesc serios sa ca ar trebui sa imi fac abonament. :)
Popescu Andreea
Popescu Andreea2 ani în urmă
Recomand cu caldura acest centru de recupepare si in special vreau sa ii multumesc Iuliei Tataru. In primul rand este un profesionist desavarsit, care trateaza pacientii cu blandete, rabdare si explica lucrurile. Este foarte talentata pe plan profesional si m-a ajutat sa ma recuperez foarte repede dupa o fractura de metatarsian V.
Am ramas placut surprinsa de acest centru, serviciile pe care le ofera si faptul ca au putut sa ma primeasca foarte repede pentru a incepe recuperarea.
Iti multumesc Iulia!
Locații recomandate