/Bucuresti/Kinetoterapeut

Policlinica Baba Novac

Strada Baba Novac 2, București 031621, România

Policlinica Baba Novac
Kinetoterapeut
4.2
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4FR+W9 București, România
+40 748 175 572
policlinicababanovac.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
ALINA John
ALINA John2 ani în urmă
Am fost la consultatie cu o dna doctor care a stiut sa ma evalueze, mi-a deschis ochii, in sensul ca problemele mele de spate se datoreaza unui traumatism si nu sedentarismului sau posturii incorecte la birou - traumatism pe care eu l-am ignorat la acel moment datorita unei fracturi mult grave la mana stanga. M-am dus la recuperare la kinetoterapie unde aveam prescris si sedinte pt tratarea durerii cu eletrostimulator. Am zis sa fac intai exercitiile de kineto, iar daca imi suprasolicit spatele, sa fac apoi sedinta de electrostimulare pt relaxarea muschilor, insa fata “de la aparate” voia sa-si ia pauza si a facut schimb cu baiatul de la kineto, asa ca am intrat la electrostimulare intai. Muschii mei erau inca f contractati din cauza durerii, insa dupa sedinta de electrostimulare, mi s-a “deblocat” spatele, lucru care mi-a permis sa fac exercitii de kineto si sa-mi suprasolicit spatele si mai mult. Exercitiile au fost cam ce gasesti si pe net, dar cateva dintre ele efectiv ma “intepau” in zona lombara la fiecare executie. Am iesit mai rau de la “recuperare” decat cand am ajuns. Copii de 20 ani care nu au nici o treaba cu specializarea asta iti spun ce trebuie sa faci ca sa te recuperezi medica. N-au nici macar bunul simt sa pastreze linistea in timpul sedintelor de electrostimulare (efectiv m-am simtit ca le invadez pauza de masa, fiindca pe tot parcursul sedintei faceau mistouri si barfeau). Ramane sa ma duc la masaj sa vad daca se merita.
Cristina Dumitrescu
Cristina Dumitrescu2 ani în urmă
Personal medical ok, pacat de personajele toxice de la receptie. Pierderea a fost a clinicii: eu nu mi-am mai facut abonament si nici copilului nu i l-am reinnoit. Pacat si ca dirrctorul ia partea acestor personaje.
Bogdan
Bogdan4 ani în urmă
Servici bune la preturi care nu rup buzunarele, atitudinea angajatilor fata de pacienti este de nota 10+, pacat ca nu am stiut de aceasta clinica pina de curind.
Ianis Neacsa
Ianis Neacsa5 ani în urmă
Servici promte si preturi bune
Robert Catalina
Robert Catalina2 ani în urmă
Am fost la Doamna Dr Racu de doua ori. În amândouă situații a dar dovada de profesionalism și multa cunoștință medicala. Mi-a recomandat tratament și kineto exact pe ce aveam nevoie sa ma refac. De la recepție de asemenea 5 stele, o doamna foarte respectuoasa și cu răbdare.
La kinetoterapie Domnul Daniel este cotat de 5 din 5 stele.
Răbdare și multa cunostinta medicala în cea ce face.
Din parte Doamnelor de la masaj 5 stele foarte bun masaj la piciorul operat și chiar am văzut diferența la circulația sângelui de la picior când am fost prima oara.
Recomand serviciile din toate punctele de vedere.
MULTUMESC echipei de la Baba Novac.
Viorel Matache
Viorel Matache2 ani în urmă
Inca nu am ajuns la clinica dar dupa prezentare sper ca o sa fie bine
Ok vorbim .
Rares Petrescu
Rares Petrescu2 ani în urmă
Am fost aici pentru o infiltratie cu PRP la genunchi. Nu mai stiu numele d-nei doctor, dar cert e ca s-a chinuit vreo 30-40 minute (impreuna cu asistenta) sa imi recolteze sange. Apoi inca vreo 3-5 minute au durat pregatirile pentru injectarea propriu-zisa a plasmei: vreau sa mentionez ca in timp ce folosea vata si spirtul pentru dezinfectarea genunchiului folosea niste miscari foarte lente, circulare (eu unul am avut efectiv impresia ca e printre primele dati cand face procedura si are o teama), astfel ca mi se facuse si mie teama. Apoi, in momentul injectiei efectiv am lesinat din cauza durerii. Nu recomanda absolut deloc experienta in aceasta clinica. Mai ales ca arata ca dupa razboi, nimeni nu te poate indruma la vreun cabinet...jalnic.
P.S: Am facut infiltratii apoi in alta parte, unde s-a folosit anestezic, iar acel doctor a fost foarte hotarat in privinta procedurii (care insa a durat doar 15 minute), mi-a inspirat totala incredere de la recoltare pana la injectie.
Sandu Octavian
Sandu Octavian2 ani în urmă
Am facut o infiltrație prp la umar la dr Clara Ursescu si consultație plus ecografie.Foarte amabila,pasionata, explica ce se vede pe ecograf,mina foarte usoara.nu am simțit nimic.Nota 10.
Locații recomandate