/Ilfov/Inchiriere de masini

Magrenta

Otopeni Airport, Strada Ferme "B", Otopeni 075100, România

Magrenta
Inchiriere de masini
4.4
515 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H3GC+84 Otopeni, România
+40 751 117 368
magrenta.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Marius Constandes
Marius Constandes2 ani în urmă
In perioada 21 august - 31 august am inchiriat o masina de la Magrenta. Inchirierea am facut-o online, pe websiteul lor si a fost foarte usor dupa ce iti faci un cont. Serviciul a fost ireprosabil, mi-au adus si ridicat masina de la locatia mea, masina a fost curata si dezinfectata si nu am avut nici o problema cu ea pe perioada sejurului iar preturile rezonab asa ca ii recomand ca o firma buna si de incredere.
Mircea Jumiga (Mircea Palermo)
Mircea Jumiga (Mircea Palermo)4 ani în urmă
Super servicii! Sunt plecat de 13 ani din tara si vin in fiecare an de 2 sau 3 ori si inchiriez masina, dar de data aceasta am avut cea mai placuta surpriza cand am închiriat de la MAGRENTA. Personal cred ca serviciile pe care le ofera acesta firma sunt cele mai bune din Romania. Mulțumesc mult pentru contributia dumneavoastra la concediul meu din vara/toamna aceasta!
Alina Rotila
Alina Rotila5 ani în urmă
Am închiriat o mașina cu aceasta firma, cu ridicare de la aeroportul din Bucuresti, deja pentru a treia oara si nu ne-au dezamăgit nici de aceasta data. O echipa de profesioniști si oameni tineri cu multa voința de munca. Recomand cu cea mai mare încredere.
NATHALIA AGARBICEANU
NATHALIA AGARBICEANU5 ani în urmă
Sediul placut, birou modern. Inainte de preluarea masinii am inspecat o vizual, am facut poze, mi s a aratat mici zgarieturi pe care nici nu le observasem.
Foarte multumit de masina, a functionat fara sa avem probleme cu ea.
La predare garantia mi s a returnat pe loc.
Pe scurt, descrierea intr un cuvant .... seriozitate
O sa mai revin cu siguranta.
Nicolae grigorescu
Nicolae grigorescu5 ani în urmă
O companie de închiriere auto foarte organizată cu o flota foarte diversificată de autoturisme noi care satisfac toate așteptările fiecăruia. Esti asteptat in aeroport de către un reprezentant al MAGRENTA, care apoi te duce la firma pt a prelua masina. La fel si la predat. Un staff grozav, amabil si foarte prietenos. Recomand cu incredere!
GEORGESCU MARIANA
GEORGESCU MARIANA5 ani în urmă
Servicii de calitate, personal foarte amabil, masini in regula, am fost foarte multumit de fiecare data cand am inchiriat masini de la ei si i-am recomandat si prietenilor care, au fost la fel , foarte multumiti .
Damian Andrei
Damian Andrei5 ani în urmă
O echipa excelenta ce ofera servicii de inchirieri auto de cea mai inalta calitate.....multumesc in special lui Bogdan care a fost foarte explicit si profesionist
Ionel Ceausu
Ionel Ceausu2 ani în urmă
O experieta placuta. Eu am inchiriat un Fiat Tipo, o masina foarte economa. Insa am fost foarte dezamagit de scaunele pentru copii care erau intr-o stare jalnica( murdare, mucegaite, fara curele de siguranta ). Pesonalul amabil. Recomand.
Locații recomandate