/Ilfov/Inchiriere de masini

AddCar Otopeni

Calea Bucureștilor 232, Otopeni 075100, România

AddCar Otopeni
Inchiriere de masini
3.4
68 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H3HC+25 Otopeni, România
+40 736 733 514
addcar.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
MIHAI PLESCA
MIHAI PLESCA2 ani în urmă
Nu recomand aceasta firma pt a închiria mașini, au dat țeapă în aeroportul din Cluj
Nenny Artistu
Nenny Artistu2 ani în urmă
Super de treaba. Intelegator, ne-a ajutat sa luam masina cat mai repede intru cat ploua afara. Nu am intampinat probleme nici la primire nici la predare. Recomand. In special Gabriel, serviciu de nota 10
Vlad B
Vlad B2 ani în urmă
Pentru mine a fost o experienta buna. Am luat un Duster timp de 3 zile.
Masina s-a comportat OK, chiar daca avea 130k KM la bord. Singurele probleme: am avut cateva ore un martor fals in bord pentru senzorul de presiune in cauciucuri si frana de mana era mult prea moale (am transmis asta cand am predat-o si au zis ca se vor ocupa si ca imi multumesc pentru sesizare)
Dpdv inchiriere, a fost f OK, mai ales ca am preluat-o foarte tarziu datorita unor probleme pe care le-am avut cu banca si totusi nu mi-au anulat rezervarea.

Exista doua moduri de inchiriere (ca la orice alt centru de inchiriere pe care l-am mai folosit):
1. platesti inchirierea si ti se rezerva c/val fransizei (in cazul meu 1000 EUR) pe cardul de credit
2. platesti inchirierea plus asigurarea suplimentara de la ei ce iti anuleaza fransiza (cca 23 EUR/zi suplimentar) si automat iti anuleaza si nevoia de rezervare a celor 1000 EUR.

Am vazut ca sunt persoane care se plang ca nu a mers cu card de debit... Eu din cate stiu nimeni nu accepta cu card de debit, dar poate ma insel, Nu am cum sa imi dau cu parerea pentru ca eu intotdeauna am folosit card de credit.

C/val fransizei apare in voucher-ul de inchiriere, si e diferentiat in functie de clasa masinii.
Eu am optat pentru varianta 1 (cu rezevrare 1000 EUR), dupa 4 zile lucratoare de la predare mi-a disparut si rezervarea de pe card. In alte cazuri in strainatate am patit sa ramana rezervarea un termen f lung. In acest caz, sfatul meu e sa faceti la banca o "cerere de refuz la plata" si rezolva ei cu firma respectiva.

Am vazut lume care se plange ca nu a mers cardul, Vedeti ca eu aveam limita pe card la tranzactii cu POS-ul de 4000 RON. Am intrat in internet banking si am setat-o mai sus si nu a fost nici o problema, altfel va refuza plata.

Inainte de a prelua masina, un angajat a facut poze cu o tableta atat la interior cat si la exteriorul masinii. Cand am predat masina, verificarea a fost rapida si fara nici o intentie/carcoteala de a imi pun e in carca defecte precedente.

Mai mult, desi am predat masina pe la 12 noaptea, cu 9 ore inainte de programare, am fost ajutat fara nici o problema, si m-au si ajutat cu un drum pana la aeroport.

Inca un lucru, sediul nu mai e cel de pe Google maps, e la 100 de metri mai sus pe strada ferme C, nu ferme B, dar oricum, fac si shuttle intre aeroprot si sediu, trebuie doar sa ii sunati.

Per total o experienta buna, pentru care le multumesc!
Liria Events
Liria Events2 ani în urmă
Nesimtiti si neseriosi. Nu vom mai apela niciodata la aceasta firma!!
Catalin niculae
Catalin niculae4 ani în urmă
Firma serioasa, masini noi, conditii excelente! Va multumesc pentru experienta placuta! RECOMAND
Adrian Sima
Adrian Sima2 ani în urmă
O mare escrocherie,addcar Otopeni.Am achitat contravaloare inchirierii,iar la momentul in care am mers sa ridic masina,baiatul care era la ghiseu mi-a spus,foarte arogant,ca nu mi se accepta cardul de credit(fiind pe numele meu si cu fonduri mai mult decat suficiente).Fara nicio alta explicatie(doar ca nu este acceptat cardul),mi-a oferit o solutie salvatoare(acesta era scopul de la inceput),sa achit o asigurare de 180euro,iar plata o pot face oricum(cash sau cu card de debit).Pacat ca asemenea escroci inca mai sunt pe piata si nimeni nu ia masuri.
Razvan Posea
Razvan Posea2 ani în urmă
Oameni serioși, masina a fost foarte ok . Va mulțumesc mult, țineți o tot asa!
Georgian Duta
Georgian Duta2 ani în urmă
Super echipa recomand eu ma voi intoarce ori de cate ori vi avea nevoie!!!
Locații recomandate