/Ilfov/Inchiriere de masini

Right Cars Romania

Otopeni Airport, Strada Ferme "B", Otopeni 075100, România

Right Cars Romania
Inchiriere de masini
4
95 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H3GC+85 Otopeni, România
+40 745 631 752
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Marcel Pitulice
Marcel Pitulice5 ani în urmă
Îmi face placere sa comentez experienta avută la închirierea unui autoturism cu aceasta firma. Am incercat sa fac o simulare pe internet pentru o masina de gama medie pentru 7 zile cu asigurare full dar fiind cam tarziu si nu puteam sa cer lămurit in legutura cu asigurarea am abandonat simularea pt. a doua zi. Site ul este foarte accesibil iar o rezervare nu cred ca dureaza mai mult de 5 min. Am fost sunat a doua zi de catre o domnisoara foarte amabila explicandu-mi toate detaliile referitor la asigurare si tot ce am dorit sa aflu despre sofer adițional, etc.
Actele au fost facute rapid iar masina a fost de o clasa superioara celei pe care am platit-o si anume un Duster 4x4 nou.
Liliana Anatolie
Liliana Anatolie5 ani în urmă
In urma celor trei colaborari cu aceasta companie pe parcursul anului 2018 (pick-up/drop off din Otopeni), tin sa mentionez faptul ca am fost foarte satisfacuta de serviciile oferite . Cu certitudine vom apela iar la RIGHT CARS !! Profesionalism ,promptitudine si nu in ultimul rand , respect fața de clienti ! Nota 10 !
Alina Rotila
Alina Rotila5 ani în urmă
Am închiriat o mașina cu aceasta firma, cu ridicare de la aeroportul din Bucuresti, deja pentru a treia oara si nu ne-au dezamăgit nici de aceasta data. O echipa de profesioniști si oameni tineri cu multa voința de munca. Recomand cu cea mai mare încredere.
Robert enache
Robert enache5 ani în urmă
De obicei nu scriu review-uri dar serviciile Right Cars Bucuresti au fost atat de bune incat m-am simtit obligat sa scriu unul.De la preluarea din Otopeni pana la primirea masinii totul a fost de 5 stele,sa nu mai zic ca am primit un free upgrade la masina desi eram client nou,masina a fost aproape noua si nu am avut nici un fel de problema.Chiar si la predare am fost primit cu profesionalism si am fost dus la Henri Coanda in 2 min.Ma declar client fidel Right Cars de acum.Recomand 100%.
Marius Urzica
Marius Urzica5 ani în urmă
O echipa dedicată clienților 👏👏 amabili,flexibili după client si seriozitate
Masina din punct de vedere tehnic 👌
De la Aeroportul Otopeni pana la sediul firmei 2 minute ,iar la semnarea contractului maxim 10 min apoi te pui la drum
O sa revin de fiecare data cu plăcere
Claudiu Popeacu
Claudiu Popeacu5 ani în urmă
Buna seara.suntem clienti de ceva timp si putem spune ca este o experienta pozitiva. Personal disponibil si gentil..prez avantajos Recomandam cu incredere aceasta companie. Ori de cate ori avem nevoie ne intoarcem cu placere Un An cu sanatate si impliniri.
Ovidiu Barna
Ovidiu Barna5 ani în urmă
Am fost foarte multumit de promtitudinea si seriozitatea de care au dat dovada RIGHT CARS. Recomand aceasta Firma celor ce doresc sa inchirieze o masina in conditii foarte bune.
David Schildmann
David Schildmann2 ani în urmă
De evitat absolut, agentul încearca cu orice preț să ma facă sa iau asigurarea suplimentară bineînțeles la un preț exorbitant pe motivul ca dacă o sa am și un mic impact pe parbriz îmi încasează garanția care in cazul meu era de peste 1500€. La așa zis punctul de întîlnire nu se prezintă pe motivul COVID 19 deci obligat sa apelez la taxi.
De evitat, prețuri atractive la prima vedere dar cu multe capcane in spate
Locații recomandate