/Ilfov/Inchiriere de masini

Europcar

224E, Calea Bucurestilor Str, Otopeni 075100, România

Europcar
Inchiriere de masini
4
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H3CH+42 Otopeni, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–22
Scrie o recenzie
Alex Gradishki
Alex Gradishki2 ani în urmă
(Tradus de Google) Mașină bună și serviciu prietenos, dar prea lent pentru a acorda 5 stele

(Original)
Nice car and friendly service, but too slow to give 5 stars
Le Blog de Cata (Catalina L)
Le Blog de Cata (Catalina L)4 ani în urmă
(Tradus de Google) Am închiriat un opel astra în aprilie și am avut un skoda 'rapid' cu 5 viteze. Nul și, în plus, am asigurat asigurarea la conținutul propus de ei în plus față de asigurarea noastră luată de rentcaruri !!!
Bun venit și ridicare la mașină sunt mediocre și ultimele foarte nepăsătoare. Cel mai rău a fost când ne-am întors mașina, au rămas 15 minute pentru a găsi cea mai puțin raillure și a zgâria afidele. Nu a găsit nimic, prea rău și mai neplăcut.
Vom reveni la concurenți, este mai bine !!

(Original)
Nous avons loué en avril une opel astra et nous avons eu droit a une skoda 'rapide' 5 vitesses. Null et en plus on a pris une assurance a la con proposé par eux en plus de notre assurance prise par rentalcars!!!
L'accueil et le pick up vers la voiture sont médiocres et le dernièr très peu aimable. Le pire ça été quant on a rendu la voiture, il est resté 15 minutes chercher la moindre raillure et gratter les pucerons. Il n'a rien trouvé, dommage et en plus fort désagréable .
On va retourner chez les concurrents c'est mieux !!
Eory Harinezumi
Eory Harinezumi4 ani în urmă
(Tradus de Google) Închirierea unui vehicul cu instrucțiuni de a nu conduce vehicule pe drumuri potențial riscante este IMPOSSIBILĂ în România, având în vedere calitatea MEDIOCREDĂ a 99% din drumuri. Această clauză este o înșelătorie nerostită.

Nu închiriem SUV-uri pentru călătorii în oraș, ci pentru a parcurge distanțe mari pe drumurile tale.

Neasigurarea anvelopelor pe un vehicul de închiriere este un SCANDALE. Acest lucru ridică întrebări cu privire la calitatea agențiilor Europcar din România și din restul lumii.

Nu vom închiria vehicule de la Europcar și nu vom recomanda nimănui această agenție.

(Original)
Louer un véhicule avec pour consigne de ne pas rouler sur des routes potentiellement risquées est IMPOSSIBLE en Roumanie au vue de la qualité MÉDIOCRE de 99% des routes. Cette clause est une arnaque sans nom.

Nous ne louons pas des SUV pour des balades en ville mais pour parcourir de grandes distances sur vos routes.

Ne pas assurer les pneus sur un véhicule de location est un SCANDALE. Cela pose question sur la qualité des agences Europcar en Roumanie et dans tout le reste du monde.

Nous ne louerons plus aucun véhicule chez Europcar et ne recommanderons absolument pas cette agence à qui que ce soit.
José Ramon Bronet
José Ramon Bronet4 ani în urmă
(Tradus de Google) Super stele. A venit la noi la ridica punct ca nu am putut găsi locul și ne-a condus în vehicul ne-am întors pentru a face mai rapid și mai ușor pentru noi.

Personal foarte prietenos și primitor.

Parcarea era situată la locul perfect, la o distanță de conducere de un minut.

(Original)
Super stars. Came to us at the pick up point as we couldn’t find the place and drove us in the vehicle we returned to make it faster and easier for us.

Very friendly and welcoming staff.

The parking was located at the perfect spot, a minute away driving distance.
Bartolomeo Tesoro
Bartolomeo Tesoro5 ani în urmă
(Tradus de Google) Nu am cuvinte negative, profesionalism și curtoazie atât la colectare, cât și la livrare. La colectare am avut un vehicul cu mai puțin de jumătate din realimentare, în timp ce la livrarea vehiculului nu au procedat așa cum era de așteptat cu însoțirea la aeroport.

(Original)
Non ho parole, professionalità e cortesia negative sia al ritiro che alla consegna. Al ritiro ho avuto un mezzo con meno della metà del rifornimento, mentre alla consegna del mezzo non hanno proceduto come previsto all'accompagnamento in aeroporto.
Marius Chirita
Marius Chirita6 ani în urmă
Pret Ok
Sorin Mocanu
Sorin Mocanu7 ani în urmă
(Tradus de Google) Personal amabil, mașină aproape nouă în stare perfectă. În ciuda unei clauze completate cu privire la contractul de închiriere, mașina a venit cu puțin mai puțin de jumătate din rezervor (care s-a soldat cu o penalitate de aproximativ 10% în raport cu valoarea închirierii)

(Original)
Friendly staff, almost new car in a perfect state. Despite a full-to-full clause on the rental agreement, the car came with a bit less than half the tank (which ended up as a ca. 10% penalty relative to the rental value)
Sanda Sava
Sanda Sava2 ani în urmă
(Tradus de Google) Experiență excelentă pe tot parcursul.
Nu aveam rezervare, era chiar înainte de Revelion și aveam nevoie de o mașină mai mult de 3 săptămâni. Reprezentantul (Calin) mi-a găsit unul pe loc, chiar înainte de a închide biroul.
Apoi, am cerut un suport pentru telefon pentru mașină și el a trebuit să se uite printre cutii și cutii de suporturi și alte echipamente. Și nu a ezitat o dată! Foarte bună asistență pentru clienți!
Mai mult decât atât, a existat un incident în parcare a (o situație de tip hit and run) și mi-am recuperat toți banii din garanție!
Tocmai au câștigat un client pe termen lung 😉. Mulțumesc Europcar! Mulțumesc Călin!

(Original)
Great experience all round.
I didn’t have a reservation, it was just before New Year’s Eve, and I needed a car for more than 3 weeks. The representative (Calin) found me one on the spot, just before closing the office.
Then, I’ve asked for a car phone mount holder and he had to look among boxes and boxes of holders & other gear. And he did not hesitate once! Very good customer care!
Moreover, there was an incident in the parking lot a (a hit and run type of situation) and I got all my warranty money back!
They just won a long-term customer 😉. Thank you Europcar! Thank you Calin!
Locații recomandate