/Ilfov/Inchiriere de masini

Partner Rent A Car Bucharest ® Inchirieri Auto Bucuresti

Strada 1 Mai 54H, Otopeni 075100, România

Partner Rent A Car Bucharest ® Inchirieri Auto Bucuresti
Inchiriere de masini
4.9
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G3V6+6W Otopeni, România
+40 755 242 392
partner-rentacar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Razvan Ciopraga
Razvan Ciopraga5 ani în urmă
Pana acum am închiriat doar de la firmele mari cum ar fi Sixt, Avis, Europecar etc. Nu ma așteptăm ca experienta cu o companie relativ mica sa fie la un nivel atât de ridicat. Pe lângă mașina impecabila pe care am primit-o (Mercedes Vito Automat) și cu care am parcurs 7500 km, cel mai mult m-a impresionat profesionalismul lor. Nu dau des review-uri însă chiar am rămas foarte plăcut impresionat de colaborarea cu ei :de la privarea mașinii, la prelungirea perioadei in timpul închirierii pana la returul la ora 2 noaptea pentru ca fusese foarte aglomerat. Niște persoane excepționale cu care o sa păstrez o relație și la care o sa mai apelez cu toată încrederea. Bravo!
Buzatu Catalin
Buzatu Catalin5 ani în urmă
Disponibilitate și promtitudine cuvintele care caracterizează cel mai bine serviciile oferite de aceasta firma de închirieri auto.
Prețuri foarte bune in comparație cu concurenta ,plus cel mai important mașinile au o gama de dotări care nu se regăsesc la alte compani de închirieri .
Tony Poptamas (Official)
Tony Poptamas (Official)5 ani în urmă
Adevărați profesioniști! Masina a fost intr-o stare perfecta și nu cred ca bate cineva prețul asta. Este a 4-a firma din Bucuresti de la care închiriem masini și vom rămâne cu ei. Vi-i recomandam și vouă cu toată încrederea!
Sergiu Gordila
Sergiu Gordila5 ani în urmă
Recomand mașini super cu dotări full prețuri mici
Radu Pescaru
Radu Pescaru5 ani în urmă
(Tradus de Google) Tocmai am întors Caravelle după o călătorie de 10 zile din România în Grecia (peste 2000 km). Trebuie să spun că colaborarea cu tipii de la Partner a fost grozavă, multă flexibilitate (în ceea ce privește timpul de preluare și chiar am solicitat să păstrăm mașina o zi în plus, fără probleme), mașina a fost într-o formă excelentă și cu o mulțime de opțiuni (cutie de viteze automată, 180 CP, navi, control spate pentru curent alternativ), chiar dacă nu a fost super nouă, în comparație cu ceea ce oferă companiile mari de închiriere. Iar prețul a fost mai mult decât corect. Recomand în totalitate închirierea de la Partener.

(Original)
I just returned the Caravelle after a 10 day trip from Romania to Greece (over 2000 km). I have to say the collaboration with the guys from Partner was great, a lot of flexibility (in terms of pick-up time and we even requested to keep the car one extra day, no problems), The car was in great shape and with a lots of options (automatic gearbox, 180HP, navi, rear control for AC), even if it was not super new, compared with what big rental companies have to offer. And the price was more than fair. I totally recommend renting from Partner.
MIREA STEFAN
MIREA STEFAN5 ani în urmă
(Tradus de Google) Sunt extrem de încântat să găsesc o afacere în România despre care pot spune că a depășit așteptările mele, de la rezervarea mașinii până la returnare, serviciu pentru clienți pe care mi-aș dori să îl am în SUA când închiriez o mașină.
A fost o experiență plăcută și voi ați câștigat afacerea și aprecierea mea.
Foarte recomandat.
Mulțumesc.

(Original)
I’m extremely pleased to find a business in Romania that I can say was above and beyond my expectation, from car reservation to return, customer service that I wish I would have in US when I rent a car.
It was pleasant experience and you guys won my business and appreciation.
Highly recommended.
Thank you.
Lili Herciu
Lili Herciu6 ani în urmă
Am apelat la Partner Rent a Car pentru un microbuz de 9 locuri pentru un tur prin Romania. Am ales VW Caravelle fiindca avea suficient spatiu pentru toata gasca. Masina a fost impecabila, spatioasa, am mers de drag in ea. Dau o super nota si pentru modul in care echipa a comunicat cu noi.
CORINA STEFAN
CORINA STEFAN6 ani în urmă
(Tradus de Google) Au o gamă largă de mașini din care să aleagă, toate noi, foarte bine întreținute. În grija mea, Vito a fost exact așa cum mi-au promis. :) Persoana cu care am interacționat a fost politicoasă și de ajutor.

(Original)
They have a wide range of cars to choose from, all new, very well maintained. In my concern, Vito was exactly as they promised.:) The person I interacted with was polite and helpfull.
Locații recomandate