/Ilfov/Inchiriere de masini

NÜ car rental / Premium Rental

Otopeni 075100, România

NÜ car rental / Premium Rental
Inchiriere de masini
2.1
76 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H3C8+PX Otopeni, România
+40 747 134 902
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mada mihai
Mada mihai2 ani în urmă
Perfect services. Excelent cars.
Denisa Jurca
Denisa Jurca2 ani în urmă
Multumesc Mugur si Daniel... Skoda Octavia super curata si pretul cu asigurare full foarte decent. Ne revedem data viitoare!
Alin Andreica
Alin Andreica2 ani în urmă
Experienta placuta in Otopeni... am apelat la NU si in USA si am fost la fel de multumit si in Romania. See you next time guys!
Virtej Stelian
Virtej Stelian4 ani în urmă
Am inchiriat masina online,pretul fara asigurare a fost 96 de euro. La ghiseu mi-sa solicitat 720 de euro fara deposit sau 480 de euro cu depozit 300 de euro. NU inchiriati de la aceasta companie prin nici un site de inchireiere sunt niste jepcari.
IOANA GABRIELA FOCA
IOANA GABRIELA FOCA4 ani în urmă
Serviciile sunt excelente, personalul foarte amabil. Am închiriat o Skoda Octavia, am platit 28$/zi și nu mi-am asumat riscul ca alții să îmi lovească mașina și eu să fiu responsabilă.
Citind recenziile negative, majoritatea oamenilor vor mașini noi, ieftine și să nici nu-și asume responsabilitatea.
Recomand compania, mașinile sunt noi și prețurile sunt foarte bune.
Florian M. G. (golofm)
Florian M. G. (golofm)4 ani în urmă
NU inchiriati de la NU!
Serviciile sunt intermediate de Premium Rent.
Masinile au o suprataxa de asigurare RCA de 10€/zi care iti este perceputa la ghiseu.
O data ce am intrebat despre aceasta taxa, angajatul si-a iesit din pepeni si ne-a dat afara cu paza din incinta.
Mai spun ca am asteptat mai bine de doua ore ...? Probabil pentru ca unii accepta mai greu țeapa si dureaza putin pana inghit sobolanul.
In afara de pastile de cap pentru cretinul de la ghiseu, recomand firmei sa publice si preturile complete, adica macar cu cei 10€/zi pentru RCA.
Descrierea intr-un cuvant a experientei e ȚEAPĂ.
Vali Ionescu
Vali Ionescu4 ani în urmă
Am avut probleme cu prima masina inchiriata, n-a vrut sa mai porneasca si baietii mi-au luat 20€ pentru diferenta de benzina, ceea ce nu mi se pare echitabil pentru ca si eu la randul meu mi-am pierdut o zi asteptand dupa schimbul masinii.
Mihnea Fronie
Mihnea Fronie5 ani în urmă
Cea mai proasta firma de inchiriat masini. Angajati prost crescuti si care au tupeu . Platesti pt nimicuri . Nu existau zgarieturi . Folosesc poze de proasta calitate , nu se vede nimic pe ele . Nu recomand . Cea mai proasta experienta . Va rog nu inchiriati masini de aici. Angajatii de cearta pt o zgarietura de lac care deja era acolo la momentul inchirierii. Cand am inchiriat masina au zis ca aceste zgarieturi de lac nu se iau in considerare . Iar cand am adus masina au venit exact pt aceste zgarieturi. Am avut noroc cu franciza ca sa platim doar 200€ in loc sa platim toata capota 1200€ . Asa se procedeaza la aceasta firma . O experienta groaznica . Am ramas dezgustat .
Locații recomandate