/Ilfov/Inchiriere de masini

ZoomRent - car rentals 24/7

Calea Bucureștilor 224E, Otopeni 075150, România

ZoomRent - car rentals 24/7
Inchiriere de masini
4.5
96 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H399+JX Otopeni, România
+40 726 267 353
zoomrent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Costi Opariuc
Costi Opariuc2 ani în urmă
Super profesioniști,timp de așteptare ZERO,garanție ZERO, birocrație ZERO.
Recomand cu mare încredere.
Ionut Necula
Ionut Necula2 ani în urmă
O firma serioasa, foarte punctuali. Nu am nimic de reproșat, pot recomanda aceasta firma cu încredere. Servicii de nota 10. Fara garantie, fără alte taxe ascunse.
Maria Mardare
Maria Mardare2 ani în urmă
De la comunicare, la masina, la punctualitate, toate la superlativ avand in vedere experiente anterioare cu rent a car! Ii recomand pentru seriozitate si pentru grija pe care o au pentru masina atat estetic cat si tehnic! O sa revin cu siguranta la voi! 💕
Marian minciu
Marian minciu2 ani în urmă
Livrare rapida,nu a fost masina care am rezervat dar într-un final au făcut totul pentru a-mi satisface nevoile , eu am fost foarte mulțumit de servicii și cu siguranță am sa revin
Închiriați cu încredere de la echipa Zoom
Vivien Nedelcu
Vivien Nedelcu2 ani în urmă
Am fost foarte multumita de colaborarea cu cei de la zoomrent.
Padre2016 Padrino
Padre2016 Padrino2 ani în urmă
NU VA SFATUIESC SA APELATI LA SERVICIILE ACESTEI FIRME!!!!!
In data de 03.09.2020 orele 03.30 ar fi trebuit să fiu sunat la aterizare de un reprezentant al acestei firme întrucât urma să iau o masina pentru 4 zile conform convorbirilor anterioare si pentru care am fost de acord sa platesc 88 euro.
Așadar la data și ora menționată mai sus nu am fost sunat de nimeni, fapt pentru care am sunat eu pe telefonul firmei dar nu a răspuns nimeni cu toate că mesajele au fost văzute.
Așadar după ce în prealabil am stabilit închirierea unei Skoda Fabia am ramas in aeroport dimineata la 0rele 03.30 fără masina.
Am scris asa mult pentru a mă face inteles si a vedea si alte persoane modul în care aceasta firma își tratează clienții.
Georgia Marin
Georgia Marin2 ani în urmă
In Aprilie 2019 am apelat la serviciile firmei. Am închiriat mașina pentru 18 zile si intr-adevar nu a trebuit să plătesc garantie. Pretul mașinii a fost foarte bun deasemenea si masina. Am cerut angajatului care mi-a adus mașina la aeroport să mă ajute să ies din oraș fiindca eu am invatat sa conduc în Cipru cu volanul pe dreapta si aveam o oarecare teama ,mai ales că aveam si copilul cu mine. Foarte amabil băiatul a stat langa mine până am iesit din București după care aranjase cu un alt coleg să vină să îl ia de la punctul de unde a coborât. RECOMAND cu cea mai mare placere aceasta firma . As vrea sa mentionez ca pe parcursul perioadei de închiriere m-au apelat si cu toate scuzele de rigoare mi-au spus că trebuie să îmi dea alta masina pt ca mașina "mea" era programată pentru revizia tehnica la data respectivă și așa mi-au adus alta în provincie unde mă aflam. Felicitări firmei si personalului care sunt cel puțin de NOTA 20 ! Bineinteles va voi apela din nou cu prima ocazie când voi mai venii în România !!
Mădălina Popescu
Mădălina Popescu2 ani în urmă
Foarte mulțumită de serviciile prestate de aceasta firma. Punctualitate, seriozitate și mașini ff curate. Mașini care merg excelent, am închiriat de câteva ori de la ei și de fiecare data am fost foarte mulțumită. Recomand cu toată încrederea. Apelați cu încredere👍👍👍
Locații recomandate