/Ilfov/Inchiriere de masini

Bavaria Mobility

Str. Horia, Cloşca și Crişan 17, Otopeni 075100, România

Bavaria Mobility
Inchiriere de masini
4.5
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G3QJ+FX Otopeni, România
+40 730 333 707
bavariamobility.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stefana Serban
Stefana Serban2 ani în urmă
O experiență foarte placuta. Servicii profesionale, masini noi si foarte bine dotate.

Atat plata inchierii cat si garantia se poate face si cu cardul de debit.
Stefan PATROI
Stefan PATROI2 ani în urmă
(Tradus de Google) Cea mai bună experiență de închiriere de până acum. Am ajuns la ei urmând sfatul unuia dintre prietenii mei și a fost alegerea perfectă. Servicii excelente, livrare la timp și mai ales mașina a fost în stare excelentă, am avut-o pentru o perioadă de închiriere de 3 săptămâni. Ține tot așa, Bavaria Mobility.

(Original)
Best renting experience to date. I did reach at them following one of my friends advice and it was the perfect choice. Great service, timing delivery and specifically the car was in excellent condition, I had it for 3 weeks rental period. Keep up the good work, Bavaria Mobility.
Octavian Feodot
Octavian Feodot2 ani în urmă
Toata experienta a fost super ok. Garantia mi-a fost returnata in < 2 zile de la predarea masinii.
Radu-Adrian Neferu
Radu-Adrian Neferu2 ani în urmă
Noiembrie 2020: Serviciu optim. Raport bun pret-calitate. Atitudine relaxata, punctualitate (livrare la domiciliu gratuita). Returnare rapida a garantiei. Masini de ultima generatie. LATER EDIT mai 2021: Oameni buni, de ce ati decis sa reveniti la stilul ROMANESC?? Au venit cativa clienti in plus de Paste si ati decis brusc ca va puteti permite cateva ''arogante''? ? La mijlocul lunii aprilie, am intrat informativ pe site, in ideea de a pregati cateva inchirieri pe parcursul lunilor mai - iunie 2021, in acel moment totul foarte ok, o masinuta noua si atractiva (seria 2 decapotabilă), oferta lunii aprilie pt toate masinile (20% discount + inca 10% discount plata in avans cu cardul), deja incepeam sa devin fan Bavaria ... in jur de 25 aprilie incerc sa concretizez rezervarile... cand ... surpriza... adio discount 20% al lunii aprilie... desi este inca aprilie....adio 10% discount plata cu cardul.... dupa Paste imediat a aparut si taxa de 10 euro pentru livrare/preluare la domiciliu...am zis pas din principiu, mă așteptam la predictibilitate și fidelizare, dar Bavaria știe mai bine...
Serban Pavel
Serban Pavel4 ani în urmă
(Tradus de Google) Cea mai buna companie de inchirieri din Romania! Îi recomand cu toată inima! Servicii profesionale, oameni buni, mașini excelente!

(Original)
Best rental company in Romania! I recommend it with all my heart! Professional service, great people, great cars!
Niko -
Niko -2 ani în urmă
Masini noi, impecabile, totul a decurs perfect. Am inchiriat mai multe modele si voi mai apela si in viitor.
Filip
Filip2 ani în urmă
O experiență foarte buna, cu un raport pret/calitate excelent.

Masina a fost livrata gratuit la fix ora ceruta si corespundea exact cu specificatiilor de pe site.

Comunicarea a fost foarte prompta si profesionala dar in acelasi timp si calduroasa, iar returnarea garantiei a fost rapida.
Mihai Ferener-Vari
Mihai Ferener-Vari2 ani în urmă
(Tradus de Google) O astfel de experiență unică de a conduce în universul bmw. Am închiriat de mai multe ori noile modele (seria 1, seria 3, X2) și mașinile erau grozave, iar personalul a fost foarte amabil. Recomand cu siguranță Bavaria Mobility.

(Original)
Such an unique experience to drive in the universe of bmw. I have rented multiple times the new models (seria 1, seria 3, X2) and the cars were great and the staff was very kind. I definitely recommend Bavaria Mobility.
Locații recomandate