/Ilfov/Inchiriere de masini

Surprice Rent A Car

Sulfinei 1, Otopeni 075100, România

Surprice Rent A Car
Inchiriere de masini
3
77 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H3FC+CQ Otopeni, România
+40 741 641 029
surpricecars.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Radu-Mihai Șerbănescu
Radu-Mihai Șerbănescu3 ani în urmă
Nu am avut de ce să mă plâng. Sunt politicoși și eficienți. Înțeleg dacă închiriezi prin intermediul unui broker și nu insistă pentru asigurarea lor, cum fac alții. Voi mai trece pe la ei.
Tudor Sandu
Tudor Sandu4 ani în urmă
Nu sunteți o firmă de închirieri serioasă, am închiriat o mașina în data de 30 septembrie 2019 pentru data de 17 noiembrie 2019 ora 00:30.Am ajuns in aeroport nu ne aștepta nimeni având si copil mic cu mine ,am sunat la firma nu figura în program rezervarea ,după 10 minute sa rezolvat iar după alte 10 minute a venit băiatul, am mers la birou pentru întocmirea actelor .Aici mașina care am ceruto sau cel putin similare nu erau disponibile, mi sa dat o dacia logan cu 96.000 schimba greu tare vitezele ,apoi eu aveam asigurare No Risk Guaranty plus care eram acoperit cu tot nici depozit nu era nevoie,la birou mi sa zis ca e nu e buna si trebuie sa fac alta care costa 25 la zi o vad o înșelatorie pe fata atâta timp cât nu mi sa eliberat nici o chitanță si nici macar un bon cv nimic doar acel contract tras la imprimanta ,sunt degustat de modul cum se gasesc niste scuze pentru a înșela lumea ,voi contacta protecția consumatorului sa vedem ce e de facut.Singurul lucru pozitiv a fost băiatul care sa zicem a fost destul de amabil. De evitat acesta firma de închirieri.
Vic Tor
Vic Tor4 ani în urmă
Mi-am permis sä dau 3 stele cu indulgentä, datoritä faptului cä masina "m-a tinut" cele 2 säptämani si cei 2 bäieti au fost amabili. Chiar dacä unul dintre ei a incercat intr-un mod foarte civilizat de altfel, sä-mi vandä o asigurare in plus, cu toate cä aveam full option. In rest...cerinta mea (check24.de) a fost ca statia sä fie in incinta aeroportului si sä fie fäcut plinul masinii. Ei, statia nu este in incinta, de asteptat nu m-a asteptat nimeni si abia dupä ce am telefonat am fost luat si transportat la firma propriu zisä, intra-devär chiar din apropiere. Asa s-au pierdut circa 1-2 ore. Plinul a fost doar o treime din rezervor si uite-asa se "ciupesc" clientii---cine poate da masina inapoi exact cum a fost primitä, cu exact o treime de rezervor!?!?!?!
Ovidiu-Teodor ION
Ovidiu-Teodor ION4 ani în urmă
Andrei a fost foarte amabil si profesionist. Recomand aceasta agentie de inchiriat masini.
Buciumeanu Daniel Valentin
Buciumeanu Daniel Valentin4 ani în urmă
Sunt pe japca baietii...!
Corneliu Florin Catrina
Corneliu Florin Catrina5 ani în urmă
Noaptea nu prea am vazut multe
Marian Manta
Marian Manta5 ani în urmă
Super servici
Dumitru Georgian Nedelcu
Dumitru Georgian Nedelcu2 ani în urmă
Super OK recomand!!
Locații recomandate