/Ilfov/Inchiriere de masini

Rent a Car Otopeni Bucuresti

Unnamed Road, Otopeni 075150, România

Rent a Car Otopeni Bucuresti
Inchiriere de masini
3.5
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H39G+JM Otopeni, România
+40 722 955 060
rent-a-car-otopeni-bucuresti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Anghelmarius Adrian
Anghelmarius Adrian2 ani în urmă
Nu recomand ,neserioși oamenii.
Am incercat sa fac o rezervare prin mai ptr luna august erau preturi bune dar cînd am sunat sa mi confirme rezervarea mi au zis că nu fac rezervari pina in iulie pe tema covid,sa revin ,bun am sunat prin iunie și mi au zis că se pot face rezervări dar prețul deja era cu 150 e mai mare ,am acceptat din lipsa de timp,iar cu o zi înainte cînd practic ajungeam in Romania mi au zis că nu au mașina sa mi dea că au avut probleme și să incerc să găsesc la alte companii...după multe insistente din parte mea sa și respecte rezervarea m au sunat după vreo 2 ore sa mi zică că au mașină disponibila dar cu 200 e mai scumpă așa că am renunțat și am ales o alta firma ...
Irfan Memet
Irfan Memet4 ani în urmă
I have a reservation for 60 euro but when I write them to ask they say 127 euro. I do not recomand it.

Pe internet am făcut rezervarea la 60 euro dar agentul îmi da preț de 127 euro. Ca au uitat sa actualizeze prețul. Bine ca am întrebat din timp ca să nu rămân cu bagajul în mana și fără mașina.
Nu recomand sub nici o forma.
Nicoleta Mihaela Georgescu
Nicoleta Mihaela Georgescu4 ani în urmă
Este a doua oara cand apelez la aceasta companie. Masina solicitata a fost conform asteptarilor: a functionat perfect, consum mic si foarte curata. Serviciul a fost excelent(predare, preluare rapida), iar pretul foarte bun. Am fost incantata de profesionalismul personalului. Multumesc frumos pentru mașină si recomand serviciile
cu cea mai mare incredere.
Cristian Mihaila
Cristian Mihaila4 ani în urmă
Masina a fost exact cea solicitata curata atat exterior cat si interior. Angajatii foarte amabili. Ca si pret de asemenea sunt foarte multumit si garantia a fost inapoiata la sfarsitul perioadei avand in vedere ca am adus masina intacta. Ne putem baza pe dvs. ori de cate ori vom dori sa inchiriem o masina.
Sorin dior
Sorin dior2 ani în urmă
Ne seriozitate,prețul pe net este diferit de pretențiile pe care le au după ce rezervi pe net.Am finalizat rezervarea pe net seara la 63€ și, dimineața au revenit cu un e-mail cum că,...prețul este 117€.Tipic românesc își bat joc de timpul pe care îl pierzi pe net.
NU RECOMAND!! Costul se afișează la în timpul rezervări pe net.Rușine !!! Am sa fac o sesizare la OCP!
CURATENIE PROFESIOANALA BUCURESTI
CURATENIE PROFESIOANALA BUCURESTI2 ani în urmă
Am închiriat mai multe mașini de la acesta firma și am fost mulțumiti de fiecare dată, sunt foarte promiti, mâinile noi, curate și personalul impecabil.
Sorin Bob
Sorin Bob2 ani în urmă
Nu recomand sub nici o formă! Mai pe scurt am închiriat mașini în fiecare concediu avut în România în ultimii 5 ani de la Alana, care foarte pe scurt sunt mega profesioniști și amabili, fără comisioane/taxe ascunse. Anul acesta am avut proasta inspirație să schimb compania, crezând că dacă e ieftin este și bun. Având o discuție ca oricare pe WhatsApp despre mașină și preț, ajuns în aeroport am avut surpriza că trebuie să achit Cash, ceea ce ei nici măcar nu au pomenit de asa ceva și am trecut prin calvarul de ATM-uri din aeroport cu comisioanele uriașe dar am reușit. Spre marea mea uimire mașina era nici nu știu cum să îi spun, dar nu era o mașină care trebuie dată spre închiriere, era pur și simplu o căzătură de mașină plus că era și cu rezervorul gol. Îmi era teamă că o să rămân fără bara spate în orice moment, dar domnul agent foarte profesionist m-a asigurat că merge așa. Overall după terminarea concediului am ajuns în Otopeni unde domnul agent m-a apostrofat cum de nu am dus mașina la spălătorie, și a fost găsită o dungă neagră, deci nu era o zgârietură, și că rămâne de discutat. L-am întrebat dacă depozitul meu de £100 este pierdut, a spus că va decide șeful lui la birou. Bineînțeles că după câteva luni nici măcar nu au avut bunul simț de a se deranja cu un mesaj. A se înțelege că nu am o problemă cu banii, am o problemă cu bunul simț și profesionalismul.
DISO Sorin Dior (Sorindior)
DISO Sorin Dior (Sorindior)2 ani în urmă
Nu recomand neseriozitate maximă.Pretul pe site unul iar după reservare primești email cum că prețul este altul de obicei dublul celui de site cu ,care te-au agățat!!!
Rușine!!!
Locații recomandate