/Ilfov/Inchiriere de masini

CarHunt-Inchirieri Masini Bucuresti&Otopeni

Calea Bucureștilor 224E, Otopeni 075150, România

CarHunt-Inchirieri Masini Bucuresti&Otopeni
Inchiriere de masini
4.9
426 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H3CC+J2 Otopeni, România
+40 722 828 434
carhunt.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Rebi Caibula
Rebi Caibula2 ani în urmă
Cărhunt sint ce mai promti de pe piața de masini tot ce cauți e la ei preturi mici nimic sa plătești extra și încă ceva băieți care lucrează acolo sint de nota 10 bravo băieți țineți-o tot asa vet avea clienți tot timpul mulțumesc carhunt.
Marius Gata
Marius Gata2 ani în urmă
Cei mai buni,cei mai flexibili,cei mai promti o companie si totodata o echipa foarte buna,am avut placerea de a inchiria o masina de la Carhunt foarte buna,curata,in state perfecta de functionary,nu am intampinat nici cea mai mica problema,totul a decurs intr-un mod putin spus profesional,echipa a facut in asa fel incat mie ca si client sa imi fie cat mai usor atat in momentul in care am preluat masina cat si in momentul in care am predat-o,va multumesc sincer pentru serviciile oferite si cu siguranta de fiecare data cand voi mai reveni in Romania voi continua sa inchiriez masina doar de la CarHunt,inca odata va multumesc mult pentru tot,numai bine va doresc
Maya maya
Maya maya2 ani în urmă
Singura firma la care voi reveni mereu cu cea mai mare plăcere! Foarte punctuali, totul este foarte rapid fără prea multe bătăi de cap😊 am închiriat mașini de la ei de 3 ori și de fiecare dată am fost la fel de mulțumită de serviciile oferite! 😊
Elisa Enciu
Elisa Enciu2 ani în urmă
O experienta foarte placuta cu cei de la Carhunt. Am inchiriat un Mercedes E class pentru 2 saptamani, si totul a decurs extraordinar. Servicii inchirieri auto premium la superlativ! Multumesc!
Aurelian oancea
Aurelian oancea2 ani în urmă
Foarte amabili si profesinali, masina in conditii, preiei masina din aeroport si o predai tot in aeroport la ora plecari. Fara garantie, totul ok. Foarte multumit de aceasta experienta.
Bogdan R.
Bogdan R.2 ani în urmă
Foarte seriosi! Rafael mi-a adus masina la timp, iar la predare, desi am dus-o mai devreme, a fost acolo in cateva minute. Recomand!! Procesul de predare-primire este foarte simplu si dureaza cateva minute. Pretul este excelent! Nimic de reprosat. Apelati cu incredere!!
Iuuu31 Ann
Iuuu31 Ann2 ani în urmă
Recomand oameni serioși ,nu a fost nevoie de garanții sau taxe ascunse . Mi-a placut punctualitatea agenților.Cu siguranță voi mai apela si data viitoare la CARHUNT 👍
Elena Radulescu
Elena Radulescu2 ani în urmă
Am inchiriat un BMW Seria 3 anul trecut si acum am revenit. Daca sunteti in cautare de inchirieri auto premium recomand Carhunt !
Locații recomandate