/Constanta/Inchiriere de masini

Hotel Savoy

Bulevardul Mamaia, Constanța 900001, România

Hotel Savoy
Inchiriere de masini
4.2
744 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7J69+VX Constanța, România
+40 241 606 900
savoyhotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ramona Stoica
Ramona Stoica2 ani în urmă
Hotel Savoy de 4 stele...o mare minciună și o mare dezamăgire. Loc de parcare nu am găsit, la intrarea în hotel cât am stat la recepție nu am putut sa nu remarc lipsa curățeniei - canapeaua murdară, personal puțin și complet dezinteresat. Loc de joaca pentru copii neaerisit și întunecos, mizerie in curtea din spatele hotelului, gunoaie pe jos, o piscina neîngrijită. În camera aceeași problema: mizerie, un balcon nematurat de mult timp, o baie urat mirositoare(nu am putut dormi peste noapte din cauza mirosului, chiar și cu usa inchisa).
Dar cea mai mare problema a fost mancarea: gustare: prăjeli congelate, cina: prăjeli, legume congelate la punga și carne cu sosuri picante din comert aruncate peste. Nu am mâncat nimic nici eu, nici soțul și nici copiii. Mancare baby friendly - o gluma proasta. Camera dubla family, condiții mizere la preturi foarte mari. Ne-am cerut decazarea.
Mircea Dudan
Mircea Dudan2 ani în urmă
Anul acesta o dezamăgire, gândaci în cameră, nu au mai fost animatorii din tipul zilei, spectacolele ținute seara aceleași și mai slab calitative, a dispărut și tortul, parcarea contract cost în funcție de cum negociezi, am așteptat ceva pana am primit o camera, camera de bagaje nesuparavegheată, mini barul de lângă scenă închis, era coada la băuturi, cina prea puțin diversificata, dar în zona mai e doar Phoenicia care oferă servicii de calitate asa ca au un plus față de restul! Oaspeții hotelului nu au purtat mască la interior asa ca am plecat cu o viroză respiratorie de toată frumusețea!
Dana Grad
Dana Grad2 ani în urmă
Azi am încheiat al treilea sejur la Hotel Savoy împreună cu familia. Experiența de anul acesta a fost de bun augur pentru noi și important a fost că cei mici au simțit pe deplin vacanța. A fost o încântare să vedem că programul pentru cei mici a rămas o prioritate pentru hotel, mâncarea a fost suficientă și în camere se făcea zilnic curățenie. Bineînțeles că s-ar mai putea acorda o mai mare atenție zonei de joacă pentru copii atât în interior și în exterior sau în zona piscinei, dar în ce privesc anumite aspecte mai ține și de educația și bunul simț al adultului care folosește spațiul și nu e în stare să se deplaseze până la primul coș de gunoi ca să-și arunce hârtia, chiștocul de țigară etc. A fost o vacanță reușită și mulțumim personalului de la recepție pentru comunicarea prietenoasă, lui Sică pentru căldura și starea de bine transmisă copiilor, personalului de la restaurant pentru atenția la detalii, în special Mădălinei.
Ioan deacu
Ioan deacu2 ani în urmă
Sică! O poveste vie, animatorul de care orice copil se "lipește", trupa de teatru "suflețel", și locul de joacă generos cu două gonflabile sunt argumentele folosite de fetele noastre pentru a reveni an de an. La acestea mai adăugăm serviciile de cazare și masă super ok. Practic ai la dispoziție tot ce ai nevoie pt un sejur liniștit, plăcut, relaxant în controversata stațiune Mamaia ... dă nord...
Sonia Goran
Sonia Goran2 ani în urmă
Baile miros urat, am gasit mucegai prin rosturile cazii si ale lavoarului, iar aerul conditionat nu functiona in camera in care am stat. Hotelul avea foarte multe camere libere si cu toate astea nu ni s-a oferit camera cu pat matrimonial , desi am cerut acest lucru, ni s-a dat o camera cu pat twin. Loc de parcare nu am avut , desi in descrierea camerei, scrie ca beneficiezi de parcare gratuita.
Rodica Mihut
Rodica Mihut2 ani în urmă
De curând ne-am întors de la Hotel Savoy Mamaia ! Menționez ca este pentru prima oara când am fost pe litoralul romanesc....oarecum cu inima strânsă datorita antireclamei făcute la adresa litoralului nostru.... După numeroase vacante făcute în Grecia, Bulgaria, Turcia la hoteluri de 4* și 5* al-inclusiv, am rămas plăcut surprinsa din primul moment când am interacționat cu personalul! Parcarea păzită, ni s-au oferit 2 locuri imediat, cazarea s-a făcut in 5 minute, am fost ajutați cu bagajele, camerele curate, prosoapele se schimbau zilnic,curățenia se făcea zilnic, lenjeria la 2 zile, barul din camere se umplea zilnic cu băuturi la doza și apa . Mâncarea foarte gustoasa, bine gătită și de calitate, deserturi și fructe proaspete zilnic, cafeaua foarte bună, în funcție de preferințe! Hotelul este pe plaja cu vedere superba la mare ! Șezlonguri și umbrele pe plaja pentru fiecare membru al familiei, bar pe plaja, la piscină si în restaurant! Spectacole pentru copii și adulți în fiecare seara, într-un cuvânt un concediu reușit! Am apreciat discreția și amabilitatea personalului, a stafului... gata sa te ajute în orice moment, curățenia și atenția pentru detalii... Despre plajă, pot sa spun ca am rămas cu impresie buna, foarte îngrijită, curata, păzită pe tot parcursul zilei, puteai merge liniștit la masa și sa lași toate lucrurile la șezlong... Personalul era atent sa nu fim deranjați de vânzătorii ambulanți. Întrarea în mare este lina, salvamarii erau prezenți pe tot parcursul zilei. Sigur, dacă ești cârcotaș, poți găsi și aspecte negative, dar nu asta este scopul vacantei, ci sa te bucuri din plin de tot ce e frumos! Pentru noi a fost o vacanta reușită și ne vom reintoarce cu drag!
Ionut
Ionut2 ani în urmă
Din pacate cred ca a fost ultimul an petrecut aici si spun asta pentru ca in banii platiti ar trebui oferita ceva mai multa atentie detaliilor care conteaza.
Mancarea foarte slaba calitativ fata de anul trecut.
Camerele neschimbate, fara nicio renovare, dusul de baie spart etc. La piscina am rugat personalul de multe ori sa curete murdaria, acestia spunand ca nu se investeste in pompa de recirculare si sunt nevoiti sa faca asta manual. Lucruri pe care spui ca la 4 stele nu le intalnesti.
De plaja nu pot zice nimic pentru ca nu apartine lucrarea hotelului, insa este groaznic fara incaltari.
Cojocaru D
Cojocaru D2 ani în urmă
Incep prin a-mi exprima dezamăgirea fata de acest hotel considerat de 4 stele. Ele sunt maxim 2 stele cu indulgenta.

Camera este murdara, veche, mobilier de acum 40 de ani, miros foarte neplăcut de la mocheta murdara si îmbâcsită de mizerie.

Mâncarea este foarte dezamagitoare in special pentru copii, nu recomand, noi ne-am simtit foarte rau inca din prima seara...ne gândim se mergem seara la alt restaurant in principal pentru sănătatea noastra si a copiilor. Desi am achitat un sejur de 8700 lei este o rușine sa fi tratat asa. Mâncarea este veche, fructe stricate, același meniu cu peste congelat in fiecare seara ...care miroase si are o culoare foarte greu de digerat. Meniu variat inexistent din toate punctele de vedere.

Este frumos spectacolul oferit seara copiilor, probabil este singurul lucru care ne mai tine pe linia pozitiva aici, acum.
Locații recomandate