/Constanta/Inchiriere de masini

Lido

Bulevardul Mamaia, Constanța 900001, România

Lido
Inchiriere de masini
4
515 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7J69+GM Constanța, România
+40 241 831 818
lido-mamaia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Diana Diana
Diana Diana2 ani în urmă
Pe vremuri era mai ok, dar in acest secol, nu se vad prea multe imbunatatiri. Totul...vechi. sa zicem liftul ceva mai nou, insa camerele ....usile scartie, cada gri si vopsea sarita, instalatia sanitara ruginita, pilotele de la 3.8 lei, balconul fara pic de intimitate, prizele...ti e si frica sa bagi ceva in priza sa nu cada....pentru 198 lei noaptea, mai degraba mai dai cativa lei in plus si stai intr o garsoniera la proprietar.
Alina Ciocan
Alina Ciocan2 ani în urmă
Hotelul este pe plaja, personalul de la receptie super ok, camererele spatioase si curate,marea se vede din pat si privelistea face toti banii.Venim de 4 ani, un sejur de nota 10.
Monica b
Monica b2 ani în urmă
Mergem de 8 ani, vara de vara. Familie cu 2 copii, pentru nevoile noastre este exact ce teebuie. Pe plaja, camere curate si spatioase. Revenim mereu cu drag.
Dana E.
Dana E.2 ani în urmă
Hotel pe plajă, răsărituri superbe, camere ok, personal amabil. Băile lasă de dorit.. Restaurant jalnic.
Sorin Ioan POP
Sorin Ioan POP2 ani în urmă
In general bine pentru pretul cerut. Totusi sunt destule minusuri, cum or fi lipsa semnalului tv si a internetului la anumite ore. De asemenea trebuie investit in continuare in confortul hotelului
Mara Baicu
Mara Baicu2 ani în urmă
Sunt foarte placut impresionata.Conditiile sunt excelente , cazarea a fost foarte prompta ,camera este cu vedere la mare initial nu mi-a venit sa cred ca sunt in Romania.Deci se poate!!Recomand !!!
Melania Angela
Melania Angela2 ani în urmă
Am experimentat pentru prima oara perioada de deschidere a sezonului, 15-21 iunie, cu un bilet early-booking la un pret bun. Rezervarea am facut-o cu specificarea clara : cu vedere directa la mare.
Cand am ajuns, ni s-a repartizat o camera cu vedere laterala, pe care a trebuit sa insistam sa fie schimbata, conform rezervarii.
Camera s-a dovedit a fi luminoasa, oferindu-ne niste peisaje superbe, la rasarit si la apusul soarelui.
Dotarea camerei este clasica cu TV, A.C. si frigider in camera, balconul cu mobilier, baia spatioasa si cu cada, iar accesul in camera se face cu cheie clasica, un lucru bun, desi arhaic, deci nu cu cartela, care uneori se demagnetizeaza.
Rezervarea nu a putut fi facuta cu mic dejun, intrucat fostul restaurant a trecut in concesiunea unei alte firme care si-a inceput activitatea abia spre sfarsitul sejurului nostru.
Dezamagirea cea mare a venit insa de la plaja largita, care nu mai oferea nisipul fin pentru care venisem special la Mamaia , ci doar o plaja acoperita cu scoici care iti tăiau talpile. Șezlonguri existau doar in stive, care ni s-a spus ca se inchiriaza doar pt.hotelul vecin, iar umbrele nici nu existau. Noroc cu saltelutele pe care le luaseram de rezerva.
Balizele erau foarte aproape de mal , cam la 5-6 m, pentru ca dupa ce intrai in mare la apa mai mica , brusc apa se ridica pana la brau. In aceasta perioada apa a fost mai rece si am preferat sa stam mai mult la mal.
La un moment dat am crezut ca suntem in Sahara , cand am mers la un fost Beach Bar de pe plaja, de la mesele caruia candva se vedea mare, insa acum se vedea o mare de nisip cu multe scoici, care era la 1 metru deasupra meselor din interior.
Data viitoare probabil vom opta pentru un hotel in zona de sud a statiunii, care speram sa mai pastreze acel nisip fin si acea intrare lina in mare....
Gabi Nicole
Gabi Nicole2 ani în urmă
Cazare excelenta la nivel de 3 stele, fara obligativitatea micului dejun. Vedere minunata la mare sau lac sau ambele. Din păcate, dar e valabil pt toată zona de nord a stațiunii Mamaia, și-au bătut joc de plaja. Lucrare olandeză pt romani. Nisipul fin a rămas doar amintire, acum stai pe un strat de scoici și în drum spre apa și chiar în apa, e bine sa ai papuci de baie. Și nu strica puțin antrenament pt cățărat daca vrei sa mai ieși din apa. Dâmburi, gropi, scoici, oribil! Mai bine stai pe balcon la Lido și privești!
Locații recomandate