/Constanta/Inchiriere de masini

Vega

Constanța 900001, România

Vega
Inchiriere de masini
4.5
978 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7J4C+V8 Constanța, România
+40 241 607 607
hotelvega.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Diana D
Diana D2 ani în urmă
Hotelul este foarte curat, personalul politicos și bine dispus. Micul dejun bogat și de calitate, chiar au cafea buna. Doar la plate-urile de la restaurant as avea de spus că deși farfuriile erau aranjate fine dining, mâncarea era cam necondimentata. De exemplu piureul de cartofi dulci nu avea nici un alt gust. Parcă au luat un cartof, l au fiert și l au făcut piure. In rest, de bine. Dar asta , doar la anumite feluri. Oricum, pe ansamblu am fost foarte mulțumiți, a fost un sejur reușit. Felicitări!!!
Anca Ruxandra
Anca Ruxandra2 ani în urmă
Atitudinea personalului de 5 stele plus! Felicitari!Apartamentul insa, la aprox 900 Ron/noapte plus faptul ca ai clasificare de 5 stele, nu ai voie sa ai silicon mucegait la dus, para de dus plina de calcar si rosturile murdare! Chiar daca e extra sezon :)
Alexandra nicolae
Alexandra nicolae2 ani în urmă
Hotel foarte bun, pranzul si micul dejun sunt foarte bune si variate, personalul este bine intentionat si turist frendly

Hotelul arata foarte bine in interior, fațada ar trebui schimbata, arat asa de cativa zeci de ani
Hotelul are 5 stele compartativ cu hotelurile noastre
Plaja este linistita, nu se aude muzica
Andrei nicoleta
Andrei nicoleta2 ani în urmă
Servicii si conditii de maxim 3 stele: mobilier vechi, decor invechit, personal neprofesionist, mic dejun specific cel mult unei pensiuni, personalul de pe plaja incompatibil cu numarul de stele
Dumitru maria ta
Dumitru maria ta2 ani în urmă
Am oferit trei stele pt.ca aceasta-i este valoarea la camera........servicii super dar trebuie renovat altfel nu o sa-l mai vizitez foarte repede
Marcel Barbu
Marcel Barbu2 ani în urmă
Serviciile de pe terasa au fost sub nivelul oricarei terase pe care am fost. O limonada foarte diluata, un fresh din portocalele ramase probabil de la Craciun, fara bon fiscal (nota se comunica verbal...)
Maka
Maka2 ani în urmă
Hotelul de 5* cu indulgența merita 3* .Mobilier vechi ,marginile prinse cu plinta de lemn din care ies cuiele ,mocheta taiata urat pe langa perete ,fara plinta ,fara obiecte de uz intim la baie(periuta si pasta de dinți).
Un hotel vechi cu pretentii de 5* dar care arata si se situeaza la maxim 3*.
Mircea coman
Mircea coman2 ani în urmă
Hotel de 3 stele in realitate. Mocheta roasa, murdara, mic dejun mediu spre sărăcăcios, fără plase de țânțari. Raport calitate preț exagerat fata de ce se oferă. Nu recomand.
Locații recomandate