/Constanta/Inchiriere de masini

Sta

Strada Cabanei 12, Năvodari 905700, România

Sta
Inchiriere de masini
4.1
147 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8JC8+9H Năvodari, România
+40 241 758 585
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: Închis
Mirecuri: Închis
Joi: Închis
Vineri: Închis
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Titu
Daniel Titu4 ani în urmă
Am fost sa fac programare pentru aer conditionat la un gofl 4. Mi-au spus ca ma costa 200 de lei. Am fost apoi in constanta la un service si m-a costat verificarea plus completarea cu 350 de gr de freon 120 de lei. Nu recomand acest service. Am fost cu masina acolo. Cine a spus ca ceva de programare la telefon. Sunteti niste incompetenti.
Marinescu Eugen
Marinescu Eugen5 ani în urmă
Poate că mecanicii sunt buni dar nu am avut prilejul să îi văd la treabă deoarece au umflat pretul in mod elegant dar și obraznic . Nu recomand decât ca ultimă soluție .
Dorin Matache
Dorin Matache5 ani în urmă
De 3 saptamani incerc sa fac o programare la ei....nesimtire totala......sunt nesimtiti din cale afara.....evitati cat puteti....nu recomand
George Hutusoru
George Hutusoru5 ani în urmă
Service promt, orietnat sa ajute clientul l, preturi corecte. Recomand
Constantin Costi
Constantin Costi6 ani în urmă
Recomand tuturor acest service. Au fost promți si amabili. 5 stele cu plus din partea mea.
SB7x
SB7x2 ani în urmă
M-am dus la ei pentru ca suna ceva la masina, am facut o tura cu mecanicul (200 m in total), dupa ce l-am asteptat vreo 10 minute. Cand a vazut ca am masina scumpa a zis ca se uita si ce are (ca sa o repar la el). Doar a pus cricul sub ea si a invartit de rotile din fata si apoi din cele din spate, nu auzea nimic. Un prieten care era cu mine a zis ca e posibil ca de la vreun rulment suna. Atunci au zis ca da, sigur aia e, au zis ca e sigur pe fata, dar nu isi dau seama daca pe stanga dau dreapta. Am sunat la reprezentanta si mi-au spus ca pot sa vin asa cu ea acasa ca e in regula si i-am transmis si lui apoi ca am garantie la ea si o vor face cei de la reprezentanta. Totul nu a durat mai mult de 5 minute, hai sa zicem 10 cu tot cu drumul adunat, dar oricum n-a fost atat. L-am intrebat cat ma costa ca s-a uitat si mi-a cerut 50 de lei.

Totusi apreciez ca macar a fost hotarat.
Severin Sergiu
Severin Sergiu2 ani în urmă
Orice tip de mașina ai avea NU trece ITP’ul fără sa’ti bage ceva pe gât..ca nu tine frana spate, ca bate roata fata..la final Nea Mecanicu’ Caisă îți bagă preț dublu + o recomandare. Niște jegosi, chiar nu recomand. Vorbiți înainte de prețuri și cereți va rog facturi, ma găsesc chiar sa le fac plângere.
Grigorie Bogdan-George
Grigorie Bogdan-George2 ani în urmă
Extrem de prost educat tipul de la geometrie, mi-a lasat volanul stramb si cand m-am intors inapoi sa-l rog sa regleze m-a facut cu ou si cu otet explicand ca eu nu stiu meserie si sa nu ma mai intorc acolo.
M-am dus in Ovidiu la Dumaprest si mi-au ajustat directia pe fata cu +0.20.
Am platit 160 lei aici si 150 lei in Ovidiu, total 310 lei pt o geometrie facuta bine.
Locații recomandate