/Constanta/Inchiriere de masini

Kirvad Tour Constanta

Bulevardul Tomis 238, Constanța 900407, România

Kirvad Tour Constanta
Inchiriere de masini
3.7
253 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5JWM+H6 Constanța, România
+40 241 518 581
kirvad.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Constantin8 zile în urmă
O echipă de profesioniști! De 10 ani merg la aeroport destul de frecvent ca să-mi dau seama ca sunt mulți cârcotași pe traseu care nu vor altceva decât sa facă rău. Șoferii companiei au dat dovada in nenumărate rânduri de profesionalism, amabilitate și câteodată de FOARTE multă răbdare cu anumiți pasageri , dornici sa instige la scandal din motive cunoscute doar de ei. Pădure fără uscaturi nu există, sunt conștient de treaba asta , dar pe mine personal m-au impresionat de la bun început și de atunci circul doar cu ei. Sincere felicitări pt ceea ce faceți și va mulțumesc anticipat pt următoarele călătorii alături de voi! Cu stimă și respect , un călător fidel 🙏
Andrei Andy
Andrei Andy2 ani în urmă
Niste boschetari ordinari. Mai ales trupa formata in parcarea aeroportului Henri Coanda.
Minciuni ca il asteapta pe Putin ca sa traga de timp sa nu plece cu locuri libere.
Sa nu amintesc de vrajeala cu masina limitata la 100km/h(lumea mai are masini cu pilot automat si limitator de viteza). Cand incurca drumurile masinile limitate merg si cu 130-140km/h.
Faci la un drum Aeroport-Constanta si 5 ore daca esti baiat cuminte.
Traiesti acelasi film ca acum cativa ani pe ruta Navodari-Constanta(GMS)
Recomand cu incredere CFR Calatori pentru ruta Constanta - Bucuresti (Aeroport) sau retur. Nu mai mentionez ca este la sub 50% din pret.
Viorel Beldiman
Viorel Beldiman2 ani în urmă
Nu m-ai circulati cu astia,autobuz care se dezmembreaza pe drum,o ia prin toate localitatile pana la cernavoda face stati de te saturi,autocarul limitat la 100 nu 110 cat este normal si multe altele, ALT SAU DIRECT AEROPORT de acum inainte
Nevermind
Nevermind2 ani în urmă
O stea e mult. -5 stele pentru domnii de la Kirvad rally tour Constanta. Soferii nu respecta reguliele de circulatie. Baga oameni in plus in microbuz ca sa faca un bacsis... Ne-au inghesuit doua persoane in fata pe un scaun si jumatate. I-am zis soferului ca nu este loc nici sa imi pun centura. A zis ca ne transfera la un alt coleg la popas. A mers cu 160 pe autostrada ca sa ajunga autocarul din urma. Ne-a transferat in alt autocar. La celalalat sofer, situatia identica, regulile de circulatie erau optionale. In plus se plangea din 10 in 10 minute ca nu mai trage masina. Ca altfel se baga el in depasiri daca tragea bine. De la Constanta ne-a dus alt microbuz spre Mangalia. Alt vitezoman. Soferul vorbea la telefon si se lauda ca de data asta a batut recordul.:))) Deocamdata cea mai proasta firma de transport cu care am calatorit.

Le-am trimis un review pe email. Se pare ca nu ii intereseaza. Evitati Kirvad.
DORIN DORNEANU
DORIN DORNEANU2 ani în urmă
De curand s-au introdus sprinterele astea noi si scaunele sunt destul de mici plus ca se face loc pe loc, - nu se mai merge pe autostrada ci prin satele de la cernavoda,
-in doua curse diferite, “nu s-a putut” opri unde am avut nevoie desi era in drumul cursei, (reprezentanta renault)
- otopeni constanta a ajuns sa dureze intre 4.5 so 5 ore!
-soferii mereu au scuze sa nu te ajute, si nu prea mai stiu sa dea rest la sume fixe!
Nicoleta Petcu
Nicoleta Petcu2 ani în urmă
Eu pot vorbi numai de bine, părinții mei călătoresc cu ei destul de des iar eu o singura data în pandemie și a fost totul ok. Mama mea chiar în seara asta are drum Constanța - aeroport. Nu pot sa fac nici un tip de reclamație pana în ziua de azi, deoarece nu am motive. Atenția online și telefonica(sa nu uitam și de ele) de nota 10.
Olga Olya
Olga Olya2 ani în urmă
Totul la superlativ🥇! Operatori si soferi amabili, siguranta, punctualitate, comfort, curat si placut in interiorul masinii, acces la internet. O companie de transport de top🔝 nu doar din toata Romania dar si din tarile vecine, precum Republica Moldova si Ucraina. Recomand cu drag si incredere❤!
Danny emme
Danny emme2 ani în urmă
Imi dau seama ca nu este usor a multumi pe toata lumea , eu pot spune ca am fost foarte multumita in special de domnul care m-a dus si adus de acasa ( pe Sulmona) un singur lucru as putea spune soferilor de pe autostrada... sa fie mai attenti cand se opresc pentru pauze... numarati calatorii sa nu mai uitati pe nimeni in urma.
Jenny Bucur
Jenny Bucur2 ani în urmă
Am călătorit cu Kirvad pe data de 15 .02.2022 deci nu pot sa cred în ce hal a condus acel șofer,parcă căra cartofi niște condiții oribile și în plus au un preț exagerat,recomand CFR-ul că ești mai in siguranță.!
Locații recomandate