/Constanta/Inchiriere de masini

Kran Închiriere Utilaje

Str. Emil Bota, Agigea 907015, România

Kran Închiriere Utilaje
Inchiriere de masini
5
75 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3JW4+38 Agigea, România
+40 757 016 913
kran.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreead Office
Andreead Office2 ani în urmă
Am avut nevoie sa inchiriez o macara pentru ridicare materiale de constructii la etajul 7. Servicii prompte si de calitate. Procesul de inchiriere este unul facil pentru client, iar executia se desfasoara asa cum se stabileste.
ILHAN Ciorabai
ILHAN Ciorabai2 ani în urmă
Am colaborat de câteva ori cu firma Kran și am fost mulțumit de profesionalismul și promptitudinea serviciilor oferite de firma d-voastră.
Alex Ionut
Alex Ionut2 ani în urmă
Recomand cu încredere KRAN!am apelat de două ori la serviciile lor .foarte ok de la cei din centrala pala la cei de pe teren.preturile foarte ok în comparație cu alte firme.bravo vouă KRAN,felicitări pt ceea ce faceți.inca odată recomand cu încredere.
Alina
Alina2 ani în urmă
Am apelat la serviciile Kran de cateva ori si de fiecare data colaborarea a fost foarte buna. Foarte multumiti suntem si de profesionalismul operatorului macaralei.
Cristi Albu
Cristi Albu2 ani în urmă
Am colaborat de cateva ori si am fost multumit, operatorul a fost punctual si am rezolvat mereu lucrarile in cel mai scurt timp.
Viorel Voinea
Viorel Voinea2 ani în urmă
Serviciile oferite de cei de la KRAN au fost prompte, de calitate si rapide. Ulterior am aflat ca dispun si de stivuitoare ce pot fi inchiriate. Garantat la urmatoarele proiecte vor apela la serviciile dansilor. Succes
NICOLAE STERIUS
NICOLAE STERIUS2 ani în urmă
O firma cu utilaje performante, noi , operatori profesionisti , am colaborat de foarte multe ori cu firma Kran si cu siguranta voi mai apela de fiecare data cand voi avea nevoie.
Larisa Stanica
Larisa Stanica2 ani în urmă
Un serviciu de inchirieri macarale exceptional din Constanta. Macaraua comandata a ajuns la timp si lucrarile de ridicare necesare au fost efectuate rapid.
Foarte prompti si profesionali! Recomand!
Locații recomandate