/Constanta/Inchiriere de masini

Antares Quick Service

Strada Poporului 187, Constanța 900219, România

Antares Quick Service
Inchiriere de masini
4.1
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JJJ+36 Constanța, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adrian Rodriguez
Adrian Rodriguez2 ani în urmă
Este o bataie de joc totala!! Te programeaza si apoi nu iti mai raspund la telefon!!!
Grija mare!
Radu Gorgan
Radu Gorgan4 ani în urmă
Ce preturi ok fratilor pentru un schimb de placute fata la un Golf MK4 manopera 100 lei si pretul placutelor 120 lei , unde mai pui ca s-a uitat la masina 3 minute si imi cere 50 lei !constatare cica 👎 japcari pe fata eu personal nu recomand ce pretentii mai poti avea sa iti vina clientul sa ii lucrezi pe masina cand tu vrei sa il salti de 50 lei pana sa bage masina in garaj ! "Merge-ti cu incredere the best"👌
LyVyU Si Atat
LyVyU Si Atat4 ani în urmă
Mi-a montat injectoarele cu șaiba veche deși am plătit pentru unele noi și după câteva sute de km a început să sufle destul de mult pe lângă injectoare după care a trebuit să le.dau jos sa le curăț...alți bani altă distracție mulțumesc mult
Florin -Alexandru Sirbu
Florin -Alexandru Sirbu4 ani în urmă
NU RECOMAND!!!!!!!Servicii de o calitate extrem de slaba.nu mai vb d preturi,care sunt d cel putin 2 3 ori mai mari,fara nici o exagerare.inca o data servicii foarte foarte foarte slabe.
Anghel Dumitriu
Anghel Dumitriu4 ani în urmă
Promptitudine și considerație față de clienți.
Claudiu Radu
Claudiu Radu6 ani în urmă
Pentru un turist caruia i s-a stricat masina in vacanta acest service este o oaza intr-un desert. Problema identificata prin telefon (dupa indicatiile mele neprofesioniste) si costul reparatiei precizat cu aproximatie de 5 %. Ca sa fiu sincer am avut parte si de o experienta negativa. M-am simtit prost pentru ca in service erau doua Porsche Panamera si afara astepta un S-Classe. In rest totul perfect ;)
Silviu Iulian
Silviu Iulian6 ani în urmă
Ca vulcanizare sunt slabi. Am schimbat rotile cu altele. Au avut de montat anvelope pe jante si apoi pe masina. Doua anvelope au fost inversate iar echilibrarea a fost praf. Tremura volanul f tare la peste 80km/h. Am fost inapoi dupa ceva timp si mi-a zis ca asa e cu anvelopele noi, se reechilibreaza dupa careva sute de km. Nu mai trec pe acolo.
Marian Neagu
Marian Neagu7 ani în urmă
Am făcut o verificare de achiziție..
Este prima oară cînd acord calificativ și o fac asumat.
Echipă profi, impartială în relația vinzator-cumparător. Acolo unde exista dubii cu privire la anumite aspecte specialiștii Antares aprofundează.

Voi reveni ori de cite ori situația mă va aduce în postura de cumpărător la malul mării..

FELICITĂRI SINCERE !!!
Locații recomandate