/Constanta/Inchiriere de masini

Brico Depot Constanta 1

Bulevardul Tomis 391, Constanța 900002, România

Brico Depot Constanta 1
Inchiriere de masini
4.1
732 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J74+F3 Constanța, România
+40 21 204 3434
bricodepot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Andreea Cireseanu
Andreea Cireseanu2 ani în urmă
Angajatele umbla la marfa cu o foarte mare lipsa de bun simt. Am cumparat un bradut de 90 de cm si dupa 4 zile de la cumpararea lui constat ca ii lipsesc picioarele de la postament. Am constatat ca au umblat angajatele la brad pentru ca i-au lasat 2 agrafe in ramuri si scotch-ul cu care era impachetat s-a deschis extrem de usor la capat, probabil ca a fost expus si impodobit. Sa vedem daca imi dau altul si o sa revin cu update.
Edit: Tatal meu s-a dus inapoi cu bradutul la magazin. Nu au mai ramas pe stoc sa-i dea unul nou si au demontat picioarele de la unul expus. Nu stiu exact daca s-a lasat cu nervi sau nu, dar macar au avut bunavointa sa sacrifice bradutul expus =))). Voi da 2 stele in plus.
Isabela Macavei
Isabela Macavei2 ani în urmă
Desi Dl Petrica m-a ajutat foarte mult (si personal ar merita 5 stele), trag un semnal de alarma managementului din afara magazinului care face reclama falsa. Oficial au expus abtibildul ca accepta ca metoda de plata American Express dar in fapt, nu-i adevarat. Singurul "POS" (Point-of-sale) apartine BRD-ului care nu accepta AMEX. Imi planificasem sa construiesc un depozit cumparand de la Brico Depot dar din pacate, voi merge la competitor. Voi aduce acest caz in atentia Protectiei Consumatorului dar si companiei American Express pentru publicitate inselatoare. In plus, managementul local (nu casiera care n-are nici o vina) s-a comportat de parca eu n-as avea credit bun. Specific ca am AMEX Platinum.

Atentie la incalcarea Legii nr 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor!
Dan iordache
Dan iordache2 ani în urmă
Am fost în magazinul dumneavoastră pt un model de gresie iar angajatul foarte plictisit de pe raionul de gresie și faianță ne-a informat că modelul pe care noi îl voiam nu mai e pe stoc, și nici nu este disponibil în rețeaua voastră, am achiziționat alt model de la Matt haus după care ghici ce? Modelul dorit era disponibil la brico depot sos Mangaliei. Așa angajați asa magazin 👎
Lwb Silviuuu
Lwb Silviuuu2 ani în urmă
O echipa care nu fac treaba cu simt de raspundere.Am cumparat un set de filtre aquaphore b200 si la raft era 73 de ron.La casa 77 ron.Cand am chemat sa fac reclamatie a zis o doamna care se ocupa de acel raion,,Asa si ce,ce mai intampla''
O nesimtita!
Silviu paul
Silviu paul2 ani în urmă
Produse bune la preturi prietenoase cu portofelul dar au veșnică lor problema: NU Au Suficent personal. Aspect care este sesizat și de restul clienților din magazin.
Casian Man
Casian Man4 ani în urmă
Preturile foarte bune . E mai greu să găsești pe cineva sa te ajute cu informații despre produse
Daniel Bontz
Daniel Bontz2 ani în urmă
Lipsa de interes fata de standul de afara ,pungile cu pamant pt flori ude ,unele chiar murdare de noroi !Noroc ca la casa de marcaj mi sau dat servetele pt sters pe maini!
Daneasa Victoria
Daneasa Victoria2 ani în urmă
Am găsit ceea ce cautam!
Revin cu drag ori de câte ori am nevoie de ceva!
Locații recomandate