/Constanta/Inchiriere de masini

Hotel Havana

Strada Ștefan Mihăileanu, Constanța 900191, România

Hotel Havana
Inchiriere de masini
3.4
142 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JJR+95 Constanța, România
+40 721 123 424
hotelhavana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristina mariana calin
Cristina mariana calin2 ani în urmă
Jalnic...nu recomand!! O mizerie de nedescris, prize scoase din pereți, mocheta roasă, ..baia infectă cu gândaci . Eu nu înțeleg cum poate fi funcțional așa loc!
În cazul meu am avut rezervarea pentru 6 nopți dar am plecat după 3 deoarece eram și cu un bebe de 2 ani. Nici măcar nu s-au deranjat sa ma intrebe de ce plecam la jumătatea rezervării.
Dar am poze cu toate aceste mizerii și voi face o sesizare la protecția consumatorului.
Andreea Tanase
Andreea Tanase2 ani în urmă
Totul este deplorabil si cer foarte multi bani (370lei) pentru slabele servicii pe care le ofera. In afara faptului ca au marit pretul deoarece am platit cu vouchere de vacanta, camera arata ca si cum ne-am intors in timp. La baie o usa de la dus era rupta, ceea ce facea ca o buna parte din apa sa curga pe langa, canalizarea semi-functionala, dispenserul de gel de dus gol si plin de mizerie si mucegai. Telecomanda de la aerul conditionat ti se da la receptie, dupa ce se face plata. Televizorul mult prea mic si vechi (trecerea de la un post la atul dura cateva secunde). La receptie, dupa miezul noptii, toate luminile erau stinse, fara sa aiba vreun senzor de aprindere. Personalul nerespecutos, abia asteptau sa scape de noi.
Dezamagitor!
Nicu Elisabeta
Nicu Elisabeta2 ani în urmă
Miros insuportabil,gandaci,mucegai in baie,mobila veche si rupta,usi sparte,etc,chear nu se poate numi hotel
Bella mirabella
Bella mirabella4 ani în urmă
Ferească Dumnezeu sa mergeți la acest hotel si sa va întâlniți cu acea doamna de la receptie ! Un coșmar a fost
Nu recomand nimănui
Camerele deplorabile , nici usa de la cabina de dus nu se închidea, suportul pentru prosoape rupt , un prosop era deja murdar cand am intrat in camera , si mirosul ...no comment ! Nu au legătură pozele de pe booking cu realitatea, mergeți sa va convingeti, noi am avut 3 camere închiriate si toate erau la fel , nu e să zici ca am nimerit noi una groaznică...dezamagire
Am si cazat câțiva prieteni și au venit sa mi spuna ca nu e ok sa nu ma uit la camere inainte sa le rezerv, deși pe booking pozele sunt ok.
Stefan Dorin
Stefan Dorin4 ani în urmă
Personalul ok, din păcate este singurul plus, restul pe minus.. Curățenie superficială, saltelele super uzate, la duș nu era presiune la apă, telecomanda la aerul condiționat lipsea.. Pe motiv ca cineva plecase cu ea de dimineață... după un telefon la recepție au venit cu o telecomandă 20 minute mai târziu... 5 stele pentru personal, o juma de vai steaua lor pentru restul...
Stan chaos
Stan chaos5 ani în urmă
Pot oferi stele cu minus? Am venit la hotel cu rezervare facuta din FEBRUARIE cu pretul STABILIT de 250 de lei pe noapte(mentionez ca sunasem cu o zi inainte si totul era confirmat, pret, camera, tot) pentru a afla nu numai ca (,) camera pe care o rezervasem nu mai era din cauza unei incurcaturi a receptionisei, dar si ca pretul era de 100 de EURO pe noapte pentru o camera ma scuzati de toata rusinea. In momentul in care am spus de pretul stabilit, mi s-a spus ca acesta a crescut FIX in ziua in care am venit noi. O rusine. Normal ca nu am ramas acolo, am plecat si am gasit o cazare la o doamna cu camere de un milion de ori mai frumoase si un pret extrem de avantajos. NU recomand acest hotel, neseriosi si increzuti. O rusine!
Mihai Barsan
Mihai Barsan6 ani în urmă
Un hotel decent, camera și așternuturi curate. Zonă liniștită, chiar dacă e aproape de centrul orașului. Cazare ieftină și condiții decente. Totuși nu se compară cu alte hoteluri de 3 stele, care oferă condiții mult mai bune. Dar pentru persoanele nepretențioase raportul calitate-preț este satisfăcător.
Don Luciano Marin
Don Luciano Marin2 ani în urmă
Dezastru de hotel.nu dau caldura si au aer conditionat dar scoase din priza si telecomanda luata din camera.nu merge internetul.lumina nefunctionala pe coridor.cabina de dush plina de calcar...si multe altele.
Locații recomandate