/Constanta/Inchiriere de masini

Plaja 3 Papuci

Constanța, România

Plaja 3 Papuci
Inchiriere de masini
4.4
5 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MW4+52 Constanța, România
+40 241 673 024
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ionut Ciucu
Ionut Ciucu2 ani în urmă
Pro: - Loc excelent, cu putina lume, deloc aglomerat
- pontoane frumoase, curate, numai bune de plimbare
- nisip ok, apa curată
Contra: - Relativ mizerabil, la un mic val, după ce ne-a udat unde ne-am așezat, erau numai chiștoace de țigară. Nu e vina nimănui, decât a turiștilor. Păcat, după atâta timp de când se discută despre asta, lumea tot nu se simte.
TI PA
TI PA2 ani în urmă
O plaja ceva mai aerisita ca altele din Constanta, cu ceva mai multa curatenie. Nimic deosebit insa... Intrarea in apa este ok pt. copii, poate putin mai abrupta ca la Modern sau plaja de la Hotel Parc( nu stiu cum se numeste). Pret sezlong 30 lei/persoana si 2 lei wc :).Oricum, dezamagitoare experianta cu plajele din Cta, multa mizerie, greu cu parcarea... Dau 4 stele comparativ cu alte plaje.
Pixels Market
Pixels Market2 ani în urmă
O plaja frumoasa situată intr-un cartier bun al Constanței, insa, din pacate nu este curata si curățata. Pe de-o parte as învinovățiți oamenii care frecventează aceasta plaja pentru ca se pare ca toata lumea arunca țigările (+diferite ambalaje si servetele) pe jos si pe de alta parte as învinovăți pe cei ce o administrează ca nu fac curățenie in fiecare noapte.

Pretul per șezlong este de 30 RON.

Putin deranjant este ca si aici avem parte de “găselnița românească” aceea de a pune sub o umbrela mai mare 4 șezlonguri. In primul rand fiind pandemie nu exista distanțare intre familii si in al doilea rand este o aberatie menită sa optimizeze profiturile administratorilor.

In rest plaja este frumoas amenajată, apa putin mai adânca decat de obicei, si nu este la fel de aglomerata ca celalalte plaje.
Adrian Dumitru
Adrian Dumitru2 ani în urmă
Plaja este curată, distanța de la șezlonguri până la apă este destul de mare și nu ar fi deranjant dacă nu ar exista scoici multe care să te înțepe in tălpi. În rest totul este OK.
Camelia Şerban
Camelia Şerban2 ani în urmă
Ne-am simțit minunat pe această plajă cu nisip fin, intrare lină în mare, numai bună pentru copii. Un șezlong sub umbrelă a fost 30 de lei la sfârșitul lui iulie, dar prețul poate varia, în funcție de perioadă. Se poate sta foarte bine și pe prosop. Beach-barurile au prețuri accesibile. Găsești apă, răcoritoare, cafea, înghețată. Un singur minus aș evidenția; nu există niciun local unde să poți mânca pe plajă, dar am văzut că mulți turiști comandau prin FoodPanda, Glovo, etc.
Adina Raluca Olteanu
Adina Raluca Olteanu2 ani în urmă
Plaja este curată și puțin aglomerată. O recomand pentru cei care își doresc să stea la plajă într-o zonă liniștită.
Singurul lucru care a fost puțin neplăcut, au fost scoicile care erau chiar înainte de a intra în apă, pe o porțiune de aproximativ 1 m de-a lungul plajei.
Irina Crenganiş
Irina Crenganiş2 ani în urmă
Plaja curata, aerisita, cu nisip nu foarte fin, multe scoici. Apa clară. O placere sa vii zilnic aici.
Miha Ella
Miha Ella2 ani în urmă
O plaja minunată,apa lina,ideal pentru familii cu copii și nu numai...
Locații recomandate