/Constanta/Inchiriere de masini

Hotel Amiral

Mamaia, Constanța 900001, România

Hotel Amiral
Inchiriere de masini
3.6
395 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7J69+7Q Constanța, România
+40 241 831 138
eximtur.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dan Nagy
Dan Nagy2 ani în urmă
Super OK. Totul este asa cu trebuie sa fie la un hotel de 4 stele.
Camere spatioase, pat mare, baie spatioasa, prosoape schimbate zilnic, curatenie zilnic, balcon mare cu scaune si masuta, televizor lcd, frigider- minibar, AC inverter, birou de lucru , masa rotunda, scaune. Plaja foarte aproape , la 50 de metri, exista si piscina dar este in reparatii. O locatie super frumoasa, relaxanta, gradini, flori, bolta de vita-de-vie. Intrarea in apa lina si cu nisip fin. Recomand cu incredere.
Viorel Adam
Viorel Adam2 ani în urmă
Curat, liniște, personal calificat, foarte amabil, locație excelentă, mic dejun variat și indestulator. Păcat că nu a fost în funcțiune și piscina (motive independente de capacitățile de decizie și acțiune ale hotelului). În compensație am avut asigurat accesul gratuit la șezlonguri pe plajă.
Gabriela Ivanovici
Gabriela Ivanovici2 ani în urmă
Personal deosebit de amabil, profesionalist, curățenie, amabilitate, bun gust !
Singura problema a fost că nu au pus la dispoziție și piscina ! In rest, totul ok !
Neamtu Lacramioara
Neamtu Lacramioara2 ani în urmă
August 2021
Am ales acest hotel pentru că este pe plajă si ca avea piscină.. dar am fost profund dezamăgiți..Piscina nefuncțională si nu au avut bunul simt sa anunte ,curățenie deloc cat am stat in cameră nu s-a făcut niciodată!Se se schimba prosopul dacă le rugam eu si așternutul l-am schimbat singură.. Am cautat camerista si am rugat o sa-mi dea un cearceaf..mi-a dat ,dar nu a zis ca il schimba ea,asa ca am fost nevoită sa-l schimb singură..Au luat doar gunoiul si se preocupa sa verifice ce am mâncat din frigider si atât,în ultimele 2 zile nici gunoiul nu a fost luat..Tot personalul plictisit..nu am văzut un zâmbet cat am stat acolo ,mizeria la ea acasă!..Restaurantul arată că o cantină veche..mancarea ok, găseai ce sa manânci...dar nu pentru pretențioși,dacă vroiai un ceai ,lapte,cafea..in pahare de carton 😩 Am cerut un pat suplimentar si ne-a dat unul de fier,vai si amar ...pe roți...nepotrivit pentru un hotel de 4 * ..Nu recomand deloc!Pret de 4*servicii de una singură,pentru ca am stat și la 2 *si ne-am simtit mai bine! Dacă nu vreti sa va stricați concediu ,căutați alta locație!
Simona Gadei
Simona Gadei2 ani în urmă
O surpriza plăcută acest hotel, foarte bun, poziție pe plajă, vedere superba din cameră, foarte curat, ai toate facilitățile necesare în cameră, mic dejun bun,cafea espresso, Tv cu multe programe(mărime normala, nu monitor), Ac funcționează perfect, nici prea rece, nu era îndreptat spre pat, plus ventilație generală, perne și saltea confortabile, din spumă, halate baie, papuci, etc...chestii care ar fi normale dar pe care nu le-am găsit în alte hoteluri! Și personalul foarte amabil! Preturile sunt mult mai decente decât alte hoteluri mai de fițe. Chiar nu înțeleg comentariile negative ale unora. Plaja e mărită, dar nisipul acela cu scoici e doar lângă mal, nouă ne-a plăcut ca era o zona mult mai lejera, nu era aglomerat ca in alte locuri! Recomand cu încredere acest hotel!
Anthony Corine
Anthony Corine2 ani în urmă
Hotel de 2 stele cu pretenții de 4. Piscina nu este funcțională (august 2021) deși când am rezervat ni s-a spus că este. Mic dejun de foarte slabă calitate (ouă, crenwurști, cârnați) servit într-o incintă de tip cantină, același în fiecare zi. Nu am găsit un croissant, iaurt sau salată de fructe. Cafeaua, sucul și desertul sunt servite de către personal, de desert habar n-am avut până în ziua a 6-a pentru că nu este la vedere. Cafea de tonomat în pahare de carton. Personal foarte plictisit și nu de foarte mare ajutor. Când se face curățenie în cameră (cam la 2 zile) nu se adaugă săpun și gel de duș, a trebuit mereu să cerem când se terminau. Lenjeria nu a fost deloc schimbată pe toată durata sejurului (6 nopți).
Plusuri (normale pentru 4 stele de altfel): aerul condiționat și wifi-ul funcționează perfect. Extrem de aproape de plajă.
Concluzie: nu vom reveni.
Ioan Catalin Ursu
Ioan Catalin Ursu2 ani în urmă
Personal plictistit,trei hoteluri o singură bucătărie, deci timp pierdut la masă, curățenie comsi comsa, piscina ciuciu ,iar peste toate preț de 4 stele.Nu recomand iar pe viitor evit.RUSINE Micul dejun foarte sec:ouă crenvurști, omleta,salam,măsline.Iar fructe trei zile pepene și trei mere tăiate și oxidare
Metal gema
Metal gema2 ani în urmă
Hotelul a fost frumos ,curatenie ,schimbat prosoape zilnic , personal amabil . Micul dejun provoca inghesuiala , deoarece erau programate trei hoteluri ; Amiral , Comandor si Orfeu . In rest totul a fost OK . Sa ne vedem sănătoși anul viitor !
Locații recomandate