/Constanta/Inchiriere de masini

Hotel Dobrogea

Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 194, Constanța 900001, România

Hotel Dobrogea
Inchiriere de masini
3.7
544 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J8H+CH Constanța, România
+40 241 655 556
hoteldobrogea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gabriel Martinez
Gabriel Martinez2 ani în urmă
Am stat 9 zile in acest hotel, camere foarte curate dar cu probleme cu apa calda, am facut reclamatia si ne-au mai dat inca o camera la dus pana au rezolvat problema pe care nu au rezolvat-o niciodata, pacat, nu mai revenim
Adina Gramatic
Adina Gramatic2 ani în urmă
Am fost cazați 1 săptămâna la acest hotel. Nu s-a făcut curat in camera niciodată, trebuia sa cauți camerista sa ti schimbe prosoapele dupa 3 zile sau sa-ti dea o hârtie igienica. De lenjeria de pat nici nu se pune problema, nu a fost schimbata niciodată. Multa mizerie, mucegai, păianjeni, curtea neingrijita. Nu recomand
Andreea Theo
Andreea Theo2 ani în urmă
Mi a plăcut foarte mult mai ales ca este situat lângă satul de vacanța, camera curată, personalul amabil și primitor, mi am sărbătorit ziua de naștere la terasa hotelului și a fost minunat ne am distrat de minune! Cea mai frumoasa experiența! Revenim cu siguranța. Recomand!
Grațiela Țicu
Grațiela Țicu2 ani în urmă
Am fost cazată la acest hotel 4 nopți și a reușit sa îmi facă o impresie tare bună. Curățenie,condiții foarte bune pentru 2 stele,personalul foarte amabil și primitor.Pentru un grup de 6 persoane fost alegerea perfecta. Vom reveni cu drag și în verile care urmează.
Laura Dobre
Laura Dobre2 ani în urmă
Nu am fost la hotel
Si nici rubrică nu vad prin care să anunț că nu AM Intrat în hotel, dar în față mizerie multă,trotuarul pătat nespălat ,și gunoaie,și mașini multe oprite în față lîngă trecerea de pietoni.
Radiana Oprea
Radiana Oprea2 ani în urmă
Hotel curat, personal amabil, mâncare bună, în apropierea satului de vacanță, preturi bune, recomand cu drag.
Cristian campean
Cristian campean2 ani în urmă
Am avut o experiență plăcută în această locație! Două stele curate! Curat, relativ liniște cu toate că este lângă satul de vacanță! Camera unde am stat a avut balcon, TV. plat, frigider mare cu congelator! Dau 5 stele și sigur am să revin deoarece este o locație amplasată foarte bine(aproape de satul de vacanță, plajă, Mall)!
Carmen Costin
Carmen Costin2 ani în urmă
Nu s-a schimbat nimic de la revolutie incoace. Trist ca se afla langa sat vacanta si langa mare, dar nu s-a mai imbunatatit nimic in hotel.
Locații recomandate