/Constanta/Inchiriere de masini

City Mall Constanta

Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 116C, Constanța 900419, România

City Mall Constanta
Inchiriere de masini
4.4
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J3M+G3 Constanța, România
+40 743 139 873
city-park.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Carmen Pedolu
Carmen Pedolu2 ani în urmă
Nu parcati in subteran!!! Magazin mare frumos dar parcarea subterana lasa de dorit. Ai 2 ore gratuite, dar daca plătești ca ai depasit nu ti se da chitanța ca in București sau alte orase mari. De asemnea, am scanat inainte sa plec si am vazut ca mai am 7minute. Cand sa ies cu masina, unui sofer ii expirase timpul si a trebuit sa dea cu spatele. Am ajuns la bariera sa ies la 19:33, iar eu aveam parcarea plătită pana la 19:32. Pentru tot acel timp petrecut la coada din cauza unui alt sofer, posibil in situatia mea am fost nevoita sa stau si sa il fac pe agentul de paza sa înțeleaga situatia. Deja se formase coada si erau foarte multi șoferi in aceeasi situatie.
Veniti la mall, dar nu parcati in subteran!
Pentru astfel de situatii recomand un pos la bariera de la iesire pentru cei care depășesc timpul. Este ineficient sa dea soferul cu spatele mai ales la ore de varf.
Laura alexe
Laura alexe2 ani în urmă
Drumurile separate dar totuși împreună pentru vaccinați și nevaccinati sunt o rușine... oricum toți au mască... oricum boala este peste tot și cui ii este frică știe să se ferească, nu este cazul să exagerați... poate un anunț din loc în loc prin care să se amintească să nu stea toți grămadă în rest pare curat, ordonat, părăsit
Radu Chiriac
Radu Chiriac2 ani în urmă
Locația este în parcul Tabacariei. Suprafața mare, parcare generoasa. Parcarea nu se taxează pentru primele 2 ore. În rest se găsesc toate magazinele pe care te aștepți sa le găsești într-un Mall. La subsol se găsește Cora. Nu am apucat încă, să văd un film la cinema-ul 4D. MC Donalds, Kfc si alte fast food-uri locale. Într-un cuvânt se găsesc de toate pentru toți.
Rares chis
Rares chis2 ani în urmă
Cunoscutul mall al Constanței, cu magazine de firmă cunoscute, cu zonă de food și cinema. Prețurile sunt cam ca peste tot, în toate mall-urile mari ale orașelor. Parcarea este destul de mare, nu ar trebui să fie probleme. Probabil, doar în preajma sărbătorilor când aglomerația este mai "consistentă".
Bogos Dan
Bogos Dan2 ani în urmă
Nu e rău...dar paza ar face bine să asigure un climat plăcut...vezi cerșetorii...și,,smecherii" care se plimbă agale prin Mall ...sau bătrînii mache care ocupă mese din zona de food ...fără motiv...stînd la o ,,șuetă machedonească "
Mihaila Gabriel
Mihaila Gabriel2 ani în urmă
Opriți aerul condiționat...nu sunt 30 de grade afara.
Plus că vom face reclamație la autoritățile statului.nu e normal in aceasta perioada să funcționeze aerul condiționat în mall
Mariana Oprea
Mariana Oprea2 ani în urmă
Ceea ce dorești la Cyty Parc Mall găsești și prețurile sunt foarte bune. Merită să-l explorați.
Fotografo J Stefan Iosif
Fotografo J Stefan Iosif2 ani în urmă
Este un Mall curat. Găsești tot ce vrei, nu pleci niciodată cu mâinile goale, doar cu portofelul 😂😂😂, sau cu cardurile 🤪😜🤪
Locații recomandate