/Constanta/Inchiriere de masini

InLan la Tuzla

Str. Mihai Eminescu 4, Tuzla 907295, România

InLan la Tuzla
Inchiriere de masini
4.6
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2M32+8F Tuzla, România
inlan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Anda Coman
Anda Coman2 ani în urmă
O experienta super placuta! Amplasarea este aproape de plaja, conditii si confort foarte bune, proprietari minunati, vibe fantastic! Este o locatie perfecta pentru un sejur cu copiii, animalele de companie, sau solo! In orice situatie, linistea, relaxarea si confortul sunt asigurate! ❤
Andrei D.
Andrei D.2 ani în urmă
Experiența frumoasă, dar doar ca și cazare, din păcate drumul până la plajă este lung, cel puțin pe jos, fără asfalt, nici cel până la locație nu excelează.
Din păcate în una dintre serile petrecute acolo am rămas fără curent electric și nu a mai funcțiat nici apa, nimeni nu a răspuns până a 2a zi după ora 9.
Ginaech
Ginaech2 ani în urmă
Conditii de cazare foarte bune. Surprinzator de spatios (am fost 2 persoane, pot sta 3 sau 4 la varianta mai mare), dormitorul are o saltea super-confortabila, bucataria dotata cu frigider, plita electrica, niste ustensile si ceva vesela suficient pentru a gati niste paste, omleta si pentru cafea/ceai (cumparaturi la Lidl in Tuzla, cu masina).
Locatia destul de aproape se plaja. Am mers pe jos.
Experienta rezervarii si relatia cu proprietarii a fost foarte placuta.
Florentina Beatrice Dinica Stan
Florentina Beatrice Dinica Stan2 ani în urmă
O locație superba, recomandam, gazde super primitoare. Căsuțele sunt superbe, utilate cu tot ce este nevoie și chiar dacă mai ai nevoie de ceva poți solicita și se va rezolva. Cu siguranță vom reveni cu mare drag . Zona liniștită pentru a te relaxa și a te incarca de energie pozitiva.
Cosmin Florea
Cosmin Florea2 ani în urmă
Am ajuns la In lan dupa o calatorie de cateva ore cu motocicleta, destul de infrigurati intrucat am evaluat gresit temperatura pe traseul ales..:-) Stiind ca sunt niste casute pe structura de container aveam dubii mari cu privire la caldura din interior, cat si conditiile de a face o baie calda. Am fost, insa, impresionati de calitatea amenajarii, curatenie si dotari. Cristina, proprietara, a fost foarte atenta si s-a asigurat tot timpul ca nu ne lipseste nimic in cele 2 zile cat am stat. Totodata m-a lasat sa bag motocicleta in curte, chiar in fata casutei in care am stat..:-)) Pozitionarea ofera liniste si un aer de salbaticie, cu totul diferit de zonele consacrate de pe litoralul nostru. In concluzie o experienta noua, care ne-a placut foarte mult, motiv pentru care vom reveni.
Adriana F
Adriana F2 ani în urmă
Am găsit casuta într-o curățenie perfecta, bucătărie complet utilata. Zona este foarte liniștită și invita la relaxare și la un concediu zen. Fiecare detaliu a fost extrem de bine gândit, astfel încât sa nu iti lipsească nimic, în niciun moment. La plaja se poate ajunge și pe jos, în aproximativ 10 minute.

Totul a fost perfect și cu siguranță vom reveni.
Raducanu carmen
Raducanu carmen2 ani în urmă
Am fost sa le vad si sunt departe de zona de acces la mare. In vara cand sunt 30-35 grade trebuie sa ai o terasa o veranda ceva unde sa stai afara, aici sunt doar containere dotate este adevarat in interior cu aer conditionat, dar 1400 lei ptr 6 persoane in extrasezon este scump. In plin sezon cat o fi?
Ptr masa exista la departare un lidl , altceva nimic.
Nu recomand.
Mihai
Mihai2 ani în urmă
Un loc linistit, aproape de plaja, confortabil. Gasiti in casuta tot ce e nevoie si pentru o sedere mai lunga. Recomand!
Locații recomandate