/Constanta/Inchiriere de masini

Aquarium Residence Mamaia Nord

str, Prelungirea D20 nr. 5C, Năvodari 905700, România

Aquarium Residence Mamaia Nord
Inchiriere de masini
3.9
172 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7JVC+RM Năvodari, România
+40 770 697 977
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Adrian Grigorean
Adrian Grigorean2 ani în urmă
Când am vizitat noi încă era în construcție zona.
Sperăm că nu va rămâne așa...
Dox D
Dox D2 ani în urmă
Evitati aceasta unitate de cazare daca vreti sa nu va stricati concediu. Evitati Mamaia Nord cu totul si mai bine daca vreti sa aveti o vacanta minim civilizata. Mergeti in Bulgaria, Grecia sau oriunde vedeti cu ochii ca este mai bine si mai ieftin 100%.
La Aquarium Residence apa merge cateva ore pe zi, iar din reviewurile citite aici se pare ca este o problema veche. Deci daca vreti sa puteti trage apa la WC dupa ce l-ati folosit, sa faceti un dus sau sa va spalati pe maine atunci nu rezervati aici.
Apartamentele sunt neingrijite, veti gasti 2-3 linguri si 2 farfurii ciobite, iar balconul (daca il putem numi asa) are cativa mp. Nu pot manca mai mult de 2-3 persoane la masa.
Privelistea in jur este dezolanta. Praf, mizerie, gunoaie cat cuprinde si totul pare netermiat si facut fara cap. Si asta la peste 70E pe noapte.
Valentin Paraschiv
Valentin Paraschiv2 ani în urmă
Camera 107, (cazare de o saptamana) totul bine si frumos la check in pana cand :
-nu avem cuptor
-nu avem masina de spalat haine ( dar avem de vase )
-nu aveam destule pahare, oale, tacamuri ( scrie ca este bucatarie echipata complet ), cutite de taiat, avem o singura tigaie
-am asteptat 24h pentru un polonic si o oala
-cand am sunat sa ne plangem de aceste probleme ne-a spus ca vine sa ne dea afara fiindca il deranjam
Nu va cazati aici...daca am ajuns sa dau si review pe google e grav
Catalin sava
Catalin sava2 ani în urmă
OAMENI BUNI NU RECOMAND!!!
Ceva de nedescris ,un apartament mizer ,o bucatarie ne utilata ,am facut chec.in la ora 16 fix pentru ca nu am dat spaga la menajere si ele au stat la cafele si tigari pe balconul apartamentului dupa care acolo au lasat si chistoacele chiar daca vazuse ca sunt cu un copil mic, niste oameni de nimic,in apartament ce sa spun un pat cara se misca din toate incheieturile,o canapea in "living" pe care cand am tras.o ce sa vezi, sub ea un jeg de mai mare frumusețea .In ziua de chec.out m.au pus sa eliberez parcarea la 9.00
Si ar mai fi multe de spus oricum nu se compara sub nicio formă cu ce am vazut pe site.
OAMENI BUNI NU RECOMAND!.
Rossa Ros
Rossa Ros2 ani în urmă
Buna ziua, am fost la acest hotel acum o săptămâna și am avut cea mai urata experienta de când am ajuns pana am plecat!! De când am ajuns doamnele de la receptie ne-au vorbit in “nas” si le-a deranjat când le-am pus niște întrebări normale. Apartamentul arată frumos Inafara faptului ca nu ai apa!!!! Am avut cea mai “frumoasa” surpriza când am venit de la plaja și am vrut sa ne facem baie, a curs putina apa dar dintr-o data s-a oprit și am rămas cu gelul de dus pe noi timp de câteva ore iar atunci când am vorbit la receptie ne-au mintit ca nu este apa in toată Mamaia dar prietenii nostrii care și-au găsit cazare lângă hotelul acesta aveau apa culmea, nu? Hotelul acesta nu merita nici măcar o stea!!!!! Locurile de parcare sunt cât sa încapă jumătate de mașina!! Rezolvați problema cu apa, schimbați receptionistele și totul o sa fie perfect!!
Cristian MORNAILA
Cristian MORNAILA2 ani în urmă
Diferență majoră între ce e descris pe booking plus site-ul lor și realitate:
1. Pe booking scrie că este asigurat loc de parcare , gratis, motiv pentru care nu trebuie rezervată parcarea. --> Realitatea: nu există loc de parcare pentru camera 306
2. Apartament aparent spațios și foarte curat și aranjat. --> Realitatea: spațiu înghesuit, curățenie superficială spre deloc, mașină de spălat haine infectă, mașină de cafea infectă, mucegai în dormitor, aspirator infect și nefuncțional, scurgerea de la duș parțial înfundată, tacâmuri lipicioase, norme COVID inexistente!
3. Mop cu găleată de spălat pe jos l-am primit doar la cerere
4. NU EXISTĂ BALCON, deși apare în anunț pe site-ul lor că la această cameră este balcon.
5. Salteaua suplimentară de la canapea este extrem de murdară.

Deși au 3 lucruri pozitive (aproape de plajă, liniște și paturi confortabile), nu pot acorda mai mult de o stea din cauza celor de mai sus plus altitudinea arogantă a proprietarului!
Ionut Nanu
Ionut Nanu2 ani în urmă
O experiență neplăcută, chiar proasta as putea spune cu reprezentanții acestui ansamblu. Deși la prima vedere pare ok, atunci când ajungi acolo este foarte aiurea tot ce se întâmplă.
Am rezervat doua locații în perioada 14.06.-18.06.2021, respectiv doua garsoniere in același bloc. După ce am ajuns, ne am cazat, am achitat toată suma au început problemele. In prima zi am constatat că în garsoniera 501 de la parter, nu exista decât un rand de prosoape. Un alt aspect este faptul că există un miros persistent de fosa septica în toată locația (garsoniera). Aceleași probleme au fost constatate și la demisol, in cea de-a doua garsoniera. In ziua 3 din concediu, in jurul orei 11.00 am constatat lipsa apei in ambele garsoniere. Apelând la numărul afișat pe site-ul lor, mi s-a spus că ei fac sesizari cu privire la acest aspect însă nu pot spune când se va rezolva. In momentul când am solicitat banii pe cele două nopți rămase, deoarece nu puteam locui undeva unde nu este apa curenta, ne-au fost oferite doua locații " drept răsplată". Astfel că ajunși la alt bloc în aceeași zonă, ne-am lovit de lipsa locului de parcare, care deși, închiriasem doua locuințe și solicitam un singur loc de parcare nu ni s a oferit. In momentul in care am solicitat la recepție lămuriri, acea domnișoara care știa să dea doar din umeri orice ai fi întrebat , l-a chemat pe un domn recalcitrant care a început să spună că dacă era după el nu ne muta din locația anterioară și ne-ar fi lăsat fără apă pentru că nu e vina lui. După câteva momente de ceartă și cu o atitudine amenințătoare din partea acestuia, acesta a dat înapoi văzând că suntem doi bărbați contra unul și a acceptat să ne lase un loc de parcare liber. In seara aceleiași zile, când am sosit din oraș, am găsit pe altcineva pe locul de parcare și am fost nevoiți să parcam Intr un loc neasfaltat, cu mocirla. Toate aceste întâmplări au dus la o atmosfera neplăcută care a făcut să rămânem cu un gust amar și să recomandam EVITAREA ACESTUI COMPLEX !!!
Ionut Cristian Cirstea
Ionut Cristian Cirstea2 ani în urmă
Pentru perioada asta este ok .
Administratorul daca mai are buget ar putea investi pentru a amenaja un loc pentru platforma de gunoi .
Locații recomandate