/Constanta/Inchiriere de masini

CHERICA

Strada Ștefan cel Mare, Constanța, România

CHERICA
Inchiriere de masini
4.7
261 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MJ2+FP Constanța, România
+40 241 617 174
cherica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Teodorescu Florian
Teodorescu Florian2 ani în urmă
Împreună cu soția am fost cazați în acest weekend la acest hotel. Totul a fost extrem de civilizat (nici in străinătate nu am avut acest standard). Suntem super încântati de serviciile oferite și de profesionalismul personalului. Vom reveni la acest hotel de înaltă clasă și calitate.Cu apreciere și respect, Florian Teodorescu
Oana duralia
Oana duralia2 ani în urmă
O locație de mare clasă!
Aflat în centrul Constanței, foarte aproape de toate punctele de interes, inclusiv de plaja Neversea Beach, hotel Cherica s-a dovedit a fi cel mai bun hotel în care am fost cazați în România! 👍👏
Cu un design deosebit, ce îmbină extrem de armonios clasicul cu tot ce înseamnă un confort sporit, hotelul pune la dispoziția turiștilor suite spațioase, extrem de curate și aerisite, cu multe spații pentru depozitarea bagajelor, cu o zonă de living pentru relaxare și o baie foarte bine utilata și curată, cu instalații sanitare care funcționează perfect, fără miros de canalizare sau alte impedimente.
Un alt punct forte, care ne-a asigurat un sejur perfect, a fost personalul hotelului, care s-a comportat impecabil.
Un mare plus, a fost o lecție despre istoria hotelului și nu numai, ținută băiețelului meu de însuși Prințul Șerban Dimitrie Sturdza, proprietarul locației.
Mă bucur că am avut inspirația de a alege acest hotel pentru vacanța noastră pe litoral și ii felicit și le mulțumesc tuturor celor care s-au preocupat să ne ofere un sejur perfect în cadrul hotelului Cherica!
Vom reveni cu mare drag cu fiecare ocazie! 💓
Elena Ionița
Elena Ionița2 ani în urmă
Excelent loc pe litoralul nostru....camera superba, curata; personalul extrem de amabil. Foarte bine! Multumim!
Andrei Andrei
Andrei Andrei3 ani în urmă
Hotel Cherica, un hotel extraordinar de frumos, curat, aranjat, călduros, primitor. Personalul foarte drăguț este amplasat la câteva minute de Faleza Casino Constanța. Se face curățenie în cameră în fiecare zi, micul dejun este superb proaspăt. Camerele sunt spațioase, curate, aerisite. Camera este dotată cu tv, baie, geam, paturi foarte bune, canapea, o masă cu scaune, o canapea, cuier, seif, telefon, wifi-gratuit. Camera pe noapte este 480 lei dar merită toți banii.
Recomand cu mare încredere Hotel Cherica!!!! 🌍☀️📸🌐🗺🇷🇴💯💯🙂🆗️
Madalina Popescu
Madalina Popescu4 ani în urmă
O locație minunata! Personalul foarte prietenos. Camerele aranjate cu mult bun gust, spațioase și o curățenie exemplara. Aproape de plaja și in centrul orașului Constanța. Parcare asigurata și păzită, iar micul dejun foarte variat și gustos. Vom reveni cu siguranța de fiecare data cu mare plăcere!
Denisa mihai
Denisa mihai2 ani în urmă
Recomand, hotelul este foarte curat, camera mare cu tot ce ai nevoie. Este aproape de plaja și de centru.
Eduard Irimia
Eduard Irimia2 ani în urmă
1. Camera superba, a fost pana la urma un apartament premium (47 mp) upgradat de la varianta junior fara costuri suplimentare.
2. Pozitionarea fantastica - langa mare, plaja, faleza, restaurante si foarte aproape de centru.
3. Atmosfera intima si ospitaliera in hotel.
4. Curatenie exemplara.
5. TV LCD pe suport rotativ, orientabil foarte usor in orice directie din camera.
6. Aer Conditionat maxim eficient.
7. Prosoape de plaja in plus fata de prosoapele de baie.
8. Izolare fonica buna, draperii perfect opace.
9. Mic dejun servit a la carte in restaurantul de vizavi, foarte bun si indestulator.
10. Priveliste laterala catre mare si faleza, respectiv directa catre restaurantul de peste drum.

Orasul Constanta e distrus de mafia institutionala locala si ofera o experienta nu trista, ci tragica: copaci tineri sau seculari retezati sub pretextul toaletarii pe o multime de strazi si alei, trotuarele sparte, parcurile degradate si neaccesorizate, cladirile in constructie abandonate la stadiul de santier aproape peste tot (inclusiv in centru), antene 4G si 5G plantate in dispretul oricarei norme si limite pe mai toate cladirile, saracia si mizeria vizibile la tot pasul, plaja pretins-reconstituita si largita a fost si aceasta lucrata de mantuiala, caci, in loc de nisip, sub picioare troznesc dureros milioane de cioburi de scoici insuficient maruntite, iar ciorba de alge de la intrarea in apa a fost omniprezenta pe plaja NeverSea (cu tot cu mirosurile de rigoare), panta falezei, pe anumite sectoare dezgolita complet de copaci si arbusti, arata in cea mai mare parte ca un pustiu arid si sterp, din care mai rasar razlet cioatele a ceea ce a fost candva desis sau padure, totul asezonat cu gunoaie, resturi de troturar si alei, in tonul perfect al unei privelisti dezolante.
Alina florina Damian
Alina florina Damian2 ani în urmă
Clădirea construită în 1896, a fost renovata, 2004-2008 iar în 2008 a fost inaugurat hotelul.
Condiții bune, camera spațioasă,curat, mic dejun consistent.
Locații recomandate