/Constanta/Inchiriere de masini

Casa cu Flori

DJ226, Corbu 907085, România

Casa cu Flori
Inchiriere de masini
4.4
81 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9MJ6+PX Corbu, România
+40 724 052 524
turistinfo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Daniela Stoica
Daniela Stoica2 ani în urmă
Mulțumim pentru primire. Revenim cu mare plăcere de fiecare dată!
Ana Alina Ivan
Ana Alina Ivan2 ani în urmă
Locație superba, totul curat și loc de joaca pt copii! Gazda este de nota 1000, oameni calzi și primitori, liniște! Se poate plati cu card de vacanta!
Recomand cu drag!
Viorel Negrei
Viorel Negrei2 ani în urmă
Sedere 2 ote si plecat rapid.Camera cocheta insa la etaj ajungi pe o scara spiralata, extrem de dificila, mai ales cu bagaj.Gazda extrem de aroganta, cu probleme.....
NU, nu, nu recomand!!!!
Daniela Nastasia
Daniela Nastasia2 ani în urmă
Azi ne-am cazat aici dar o vizitasem anul trecut și ne-a plăcut foarte mult!Este totul perfect!Ne simțim foarte bine!
Andreea Ursica
Andreea Ursica4 ani în urmă
Am inchiriat pentru 3 nopti dar n-am stat acolo, veneam doar pentru un somn la pranz si un dus. Camera este modesta atat ca mobilier cat si ca marime, timp de 3 zile nu a intrat nimeni sa ia gunoiul sau sa faca curatenie. Gazdele erau doua persoane in varsta, extrem de suspicioase, cine suntem, unde stam, cand am mai fost, au vazut alte persoane iesind din camera, ceea ce nu era real, ne-au lasat impresia ca stam cu ei in gazda. Noi nu ne-am simtit bine aici si n-as recomanda, multe lucruri degradate atat in camera cat si in gradina si atitudinea lor nu ne-a placut!
Diana Doicila
Diana Doicila4 ani în urmă
Gazda primitoare. Foarte curat în camera. Ne am bucurat pentru ca am fost primiți cu câinele. Loc de parcare în incinta. Potrivit pentru familii cu copii. Plaja este la 5 min de mers cu mașina. Recomand cu încredere.
Vreaucs
Vreaucs4 ani în urmă
O locatie de nota 10. Gazda super amabila. Ne-am cazat la 2 noaptea dupa o calatorie cu peripetii si dupa ce gazda unde facusem initial rezervarea ne-a lasat cu ochii in soare fiindui lene sa se trezeasca.
SIMONA PETCUT
SIMONA PETCUT2 ani în urmă
Nu am ajuns in locatie,insa discutiile purtate cu gazda m au descurajat!Doamna imi sugera sa platesc 3 nopti,in conditiile in care imi doream o singura noapte de cazare!”Gazda” a spus ca nu strica o camera pt o singura noapte sa mi caut in alta parte!
Locații recomandate