/Constanta/Inchiriere de masini

Primăria Constanța

Bulevardul Tomis 51, Constanța 900178, România

Primăria Constanța
Inchiriere de masini
2.4
178 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MG2+MP Constanța, România
+40 241 488 100
primaria-constanta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicolae Carabasi
Nicolae Carabasi2 ani în urmă
Certificat verde verificat la întrare în primarie,se poarta masca,iar în zona în care am fost convocat ptr o anumita speță oameni pregătiți și verticali ,pot sa zic profesioniști (zona investitii) Felicitari ptr dna Mierla.Tineti o tot asa.
Dell Fat
Dell Fat2 ani în urmă
Tot orasul este mizerabil, in parcul Tabacariei sunt marcati copaci sanatosi, nu exista containere pentru a recicla sticla! Pentru ce mai luati bani, doar pentru vile si masini? Sunteti dezgustatori, in alte tari erati demult la puscarie!
Alina Radu
Alina Radu2 ani în urmă
Primariei constanta ii pasa de copii acestui oras! Asa arata parcul din zona Dorally, Km 4-5, dupa 3 ani de sesizari de catre mai multi parinti nemultumiti. Va multumim ca va pasa!
Dragos Vasile
Dragos Vasile2 ani în urmă
Rușine parcari cu plata peste tot dar sunt goale.Politia sta la panda iar pe plaja nu trece nici un polițist. Siguranță zero. Plaja arata ca pe vremea lui Ceaușescu umbrele și cearceafuri de tot felul. Oameni buni ne întoarcem in trecut cu primarul actual. RUSINE .
Irina Brz
Irina Brz2 ani în urmă
Groaznic.. M am mutat în acest oraș acum 6 ani, ma gândesc cu nostalgie la vremurile de atunci. Se circula lejer, parcare fără plata, fără stâlpișori. În prezent e jaleee... Se puteau face atâtea lucruri frumoase, doar primarul parca e împotriva oamenilor. Doar sa dea amenzi și sa ridice mașini știe. Pai fa locuri de parcare, unde vrei sa parcheze lumea mașinile? Și nu mai pune plata în fata blocurilor
Angie Apostol
Angie Apostol2 ani în urmă
Am căutat parcare 25 de minute acolo și pe o raza de 3-4 km2... Am murit de nervi, săracii angajați erau parcați unii'n alții cu bilețele în geam. Nici cu plată, nimiccccc! Am parcat neregulamentar aproape de Ibis. Am scăpat fără amenda. Sper sa nu mai revin.
Tiberiu Eduard Zidaru
Tiberiu Eduard Zidaru2 ani în urmă
Primărie umplută la refuz cu incompetenți.Imbecilii au arborat netam-nesam drapelul Ucrainei,să arate cât de devotați sunt,încălcând legislația.Idioți funcționali,bașca agresivi.
C B
C B2 ani în urmă
Mizerie, mizerie și iar mizerie… cică vreți sa atrageți turiști și in extrasezon și venim sa cheltuim banii in pubela asta de oraș.
Rușine
Locații recomandate