/Constanta/Inchiriere de masini

Bella Marina Apartments

Strada Marcus Aurelius 15, Constanța 900178, România

Bella Marina Apartments
Inchiriere de masini
4.7
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MG5+46 Constanța, România
+40 756 781 839
tur360.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
ASAP ASAP
ASAP ASAP4 ani în urmă
Locatia nu este nici pe departe ceea ce se vede in poze. Am platit ~400 RON pentru 2 nopti de cazare intr-un asa zis Hotel ☆☆☆☆ pentru urmatoarele :

● Paturile , inclusiv canapeaua extensibila , sub orice critica . Patul "matrimonial" care de fapt este un pat de 1.4 x 2 m in care daca natura te-a inzestrat cu un spate lat si o lungime normala a picioarelor ..sotia o sa fie nevoita sa doarma in alta camera . Salteaua patului cu arcurile rupte , persoana de langa tine se rostogoleste in perete . Dupa experieta foarte aiurea din dormitorul matrimonial , am incercat si canapeaua extensibila . Vai mama . Scanduri si nimic mai mult ...

● Terasa , extraordinar de murdara , prafuita si deloc renovata . Gauri in pereti si mobilier de terasa de la coltul blocului

● Usile exterioare - imposibil de inchis cu cheia . Am umblat cu toti banii in buzunare tot sejurul ..banii si orice altceva de valoare ce nu putea fi lasat intr-o camera cu 2 usi deschise

● 2 camere , 2 paturi si surpiza ..1 patura si 2 perne nimic mai mult

●Pretul nu reflecta sub nici o forma calitatea locatiei si/sau a serviciilor .

Totusi nu pot lasa neapreciata amabilitatea proprietarului , promptitudinea ai flexibilitatea totodata . Dar recomand cu caldura ca dupa cate saptamani de cazare , sa fie reinvestiti banii in proprietate . E pacat de locatie si de casa in sine .

Baia curata , moderna .
Bucatarie echipata cu cele necesare .
Wireless OK
Parcare la discretie .
Zona foarte buna .
BucharestSpots
BucharestSpots4 ani în urmă
Locatia excelenta. Apartamentul arata foarte bine. Aproape de orice. Recomand
Mihaela CHITORAN
Mihaela CHITORAN4 ani în urmă
(Tradus de Google) Mulțumim proprietarului. Frumos loc. Simplu, elegant și curat. Apartamentul are tot ce trebuie să se simtă confortabil. Locația este super închisă de centrul orașului vechi, plajă, restaurante, port. Este ca o oază în mijlocul ruinelor. Proprietarul este de ajutor, prietenos și sunt sigur că a făcut tot ce a putut pentru oaspeții săi, dar autoritățile nu au făcut nimic referitor la un oraș în pragul prăbușirii. De rău. Vă mulțumim încă o dată pentru a proprietarului, respectăm efforts.👍 dvs.

(Original)
Thanks to owner. Nice place. Simple, elegant and clean. The apartment has everything you need to feel comfortable. Location is super closed to old city centre, beach, restaurants, port. It's like an oasis in the middle of ruins. The owner is helpful, friendly and I'm sure he did everything he could for his guests but authorities did nothing referring to a city on the verge of collapse. To bad. Thanks once again to owner, we respect your efforts.👍
Alex Titere
Alex Titere4 ani în urmă
(Tradus de Google) A rămas aici pentru un weekend. Loc frumos într-o parte liniștită a centrului vechi. Foarte aproape de plajă prea!

(Original)
Stayed here for a weekend. Lovely place in a quiet part of the old center. Very close to the beach too!
Tiberiu Iacob
Tiberiu Iacob4 ani în urmă
(Tradus de Google) Foarte clară și elegantă, aproape de mare

(Original)
Very cleam and stylish, near to the sea
Bogdan Kochesch
Bogdan Kochesch5 ani în urmă
(Tradus de Google) Nu vă lăsați păcăliți de aspectul vechi al exteriorului clădirii ... Interiorul este complet renovat și apartamentul a fost decorat foarte frumos. Singura plângere a fost că apartamentul în care am rămas nu a fost potrivit pentru 4 persoane, deoarece canapeaua era foarte neplăcută să doarmă. În caz contrar ... A avut un sejur minunat (oricât de scurt)!

(Original)
Don't be fooled by the oldish look of the exterior of the building... The inside is completely renovated and the apartment was very nicely decorated. The only complaint was that the apartment we stayed in was not fit for 4 people since the couch was very uncomfortable to sleep on. Otherwise... Had a lovely stay (however short)!
Monica M
Monica M5 ani în urmă
Alin Nica
Alin Nica2 ani în urmă
(Tradus de Google) A fost o experiență grozavă cu cel mai bun loc din Constata!

(Original)
It was a great experience with the best place in Constata!
Locații recomandate